Mikaelagoesblondin

Jaa haha nu är man blond xD eller nja det ser tup ut som att någon har pissat i håret på mig, men jag använder silverschampo så det kommer nog att bli mkt bättre snart =D Aja får se vad alla andra säger imonn haha.Nu måste jag fan lägga mig! ska upp halv 7 imonn!

Godnatt och pusshej <3

Busigt :O

Nu har jag och Fanny gjort något mycket busigt och jag hoppas att det blir bra :O haha ja det lär väl märkas xD
Idag har jag då absolut inte haft tid att sitta inne vid datorn när det har varit så här bra väder, alltså i solen var det 32 grader här hemma :O helt amazing jag älskar sommaren =D

Jag och Fanny låg och stekte i 2 timmar idag och man kan ju säga att det har blivit resultat för både mig och Fanny =D Vi var också in till kupolen en sväng och handlade, jag var tvungen att köpa en ny plattång ;)

Igår var det ju Seaside det vär väl rätt så skoj haha.Vi gick för mesta dels runt där och glodde på folk, typ det var inga där man kände igen, jag såg bara några från min klass typ ;) Nej ha det bra nu så höres vi senare =)

Pusshej <3 =)


Seaside

Japp snart bär det av till Seaside =D det kommer nog bli skoj men det hade varit roligare om man hade något att dricka ;) men ja hoppas att man får skoj ändå. Jag och Fanny var ner till Trollebo en sväng och köpte coca-cola, jag var bara tvungen att köpa det, var så himla sugen! Nu sitter jag här och funderar på om jag sak tvätta håret innan Seaside eller inte, men nej fan jag måste tvätta håret så därför ska jag bara kolla bdb en snabbis och sen in i duschen! Höres när jag kommer hem om jag orkar...Fanny sover här idag ;D

Pusshej <3 =)

090530

Hejsan nu har jag sovit ut och det var rätt najs ;D somnade vid kanske 5 eller nått. Men iallafall så är Moa inne i duschen och jag sitter här och känner stress, stress för att jag måste ut och sola! Jag har blivit helt solberoende, måste sola och måste bli brun till skolavslutningen.Inge snyggt att ha kritvita ben när man ska ha en vit klänning haha. Medans jag väntar ska jag kika bdb och så =) Höres

Pusshej =)

AJA

Aja nu är klockan 3.47 och jag sitter vid datorn än :O haha jag måste nog gå och lägga mig nu, jag vill ju inte sova halva dagen för jag måste ut och steka! Det skulle ju bli typ 25 grader imonn och det är så nice! Nu lyssnar jag på Tokio hotel för fulla muggar ich bin nicht ich zimmer 483 live =D så JÄVLA KING! <3 nej fan jag måste sova :O försöka iallafall.

Höres idag fast efter jag sovit åh så ;D
Pusshej <3


Sådär..

Sådär nu är vi tillbaka ;) kl är 2.00 och jag är inte trött. Vi gick till Dammyrn och satt där och ugglade och lyssnade på musk, det var bus =D <3 Sen efter ett tag började vi frysa så vi gick runt lite i skräddarbacken och kikade, vi gick förbi Maddä så nu vet jag var du bor busis, nu kan jag titta på dig 24/7 :O haha nejdå. Nu sitter Moa vid hennes mammas bärbara och jag sitter vid Moas. Nu vet jag inte vad jag ska göra, blir väl bdb =D

Btw Jossä fick mitt godis, jag ville inte ha nå mer -.- haha xD
Höres imonn.
Pusshej <3

TOT SÅ TOT!

Jag skämtade lite bara, jag skriver nu också ;) nu pratar jag med Josefine och nu ska nog jag och Moa åka upp till henne och lämna godis!  jag vill inte ha nå mer godis!!! BLÄ! Nej fan min mage är TOT så TOT RIP! nej nu drar vi till JOSSÄÄÄÄ!

heråå höres när vi kommer hem =D
pusshej <3


Godis och MOS!

Hej sitter hos Moa är mätt som bara den, jag gillar fredag och jag orkar inte skriva något mer, det blir att fläska ikväll! ;D
Btw imonn ska jag hänga med Moa till Ari och JIBBIS! hahahaha sen på kvällen blir det Seaside!!! =D

höres imonn!
pusshej <3

Nu vet jag..

Nu vet jag vad jag ska göra, jag ska åka till syrran ikväll och sova där.Jag var nyss över hos Nettan, vi tog ut Ullis en sväng och var över på andra sidan och kollade hagen.

Nu måste jag duscha innan jag åker, sen är det faktiskt bra att jag sover hos syrran för jag har ju faktiskt ingen plattång som lever här hemma....lite synd är det men jag måste köpa en ny.Man kan ju inte leva utan en plattång, en plattång är ju nästan halva mitt liv haha.Jag har kommit på att jag måste fixa bloggen också, den kan inte vara såhär trist som den är nu, nej jag måste fråga Moa om hon vill hjälpa mig med headern osv (A) Tänk nu har snart torsdagen gått och jag är glad över det, jag vill ha fredag nu på en gång, jag vill ha godis! =D AHHH sjukt vad jag är godissugen nu, och man får ju inte glömma ett av det viktigaste sakerna imonn som ligger nära mitt hjärta....COCA-COLA! <3 Gud vad jag snackar om godis hela tiden, haha tjockt av mig.

Jag måste bara säga att jag har blivit väldigt lat.Jag går inte ut och går på morgorna längre :O Men nu när sommarlovet börjar så ska jag börja hårdträning igen, jag måste det innan jag rullar -.- hursomhelst så måste man vara på topp när det är P&L..det är nära nu och inte alls långt kvar....LÄNGTAR!

Nej nu måste jag hoppa in i duschen, höres imonn för då är det FREDAG!! <3

Pusshej <3 =)

BORING!

Fyfan nu har jag varit på kupolen, skulle köpa den där tröjan, det fanns bara 4 kvar när vi kom dit och jag var tvungen att haffa åt mig en 36, dock lite för liten men den får gå haha xD sen köpte jag en vit BH =)

Nu har jag så jävla BORING så det finns inte! hörde om jag kunde dra till Moa men hon ska sitta och roa sig vid datorn hela kvällen, jävla nörd hahaha =D men ska höra med Fanny eller Molin nu. Hejdå på er nu ska jag väl hitta på nått, höres =)

pusshej <3

090528

090528 japp det är det datumet det är nu och idag ska jag köpa tröjan =D hihih NAJS! Men mamma håller på att laga mat så vi kan inte åka förren det är klart, plus att min syrra måste komma med pengar ;) undra hur mycket den kostar, det lär väl märkas när man kommer dit.

Btw idag hade vi ju prov på energi, gick väl sådär jag har blivit för lat för att plugga haha.Seriöst nu orkar jag inte plugga mer än kvart.Men vem orkar skolan lix? Sista provet var det iallafall och jag är glad, riktigt glad.Och gladare blir jag för att imonn är det godis och på lördag blir det seaside i Falun! =D

Nej nu har jag inte tid att blogga något mer just nu,så höres senare.

Pusshej <3

SOLA!

Pratar med Molinstar (Malin) i tele nu..eller nu la vi på haha.Iallafall så berättade hon att jag kunde få sola för halva priset för att....MOLINSTAR har fått jobb där vid solgrejset GRATTIS! ;D så nu blir det stek! funderar på att steka lite imonn eller på fredag.Ska nog försöka få med mig Fanny..ja på tal om Fanny, vi var ju ute och gick idag och vi kom till Frostbo då det börjde regna och åska.RIP vi var tvungen att vända, så nu sitter jag här och fläskar vid datorn haha.

Btw jag måste plugga naturkunskap för imonn har vi vårt sista prov innan allt skit är över! Men ska sitta här en stund, vara social på msn och kolla bdb.Höres imonn.

Pusshej <3 =)

Imonn på H&M

Imonn på H&M så släpper ju dom den här snyggtröjan som jag lätt ska ha! ;D
har ju lagt ut bild på den förut men skit samma :D
Nej nu ska jag ut och gå med Fanny.
Höres ;D

Pusshej <3


Bilderna

Hej här kommer bilderna på hur mitt hår blev typ, jag är osams med spegeln och min spegelbild och jag hatar den! Men skit samma! här är dom i allafall...


Brunt nu =)


Usch fyfan ful man är -.- men färgen blev bra =)


Här har jag håret uppsatt, men färgen syns inte så bra.

Det var typ dom ;)
Höres senare!
Pusshej <3

Fyrhjuling och städ!

Hejsan nu har jag nyss kommit in efter att typ varit ute sen jag kommit hem.Jag har åkt fyrhjuling idag :D det var skoj!
Sen blev det hem och fixa kaninburen..städade allt idag så nu har dom ny halm och spån i botten.Jag var tvungen att ta i spån för det var alldeles blött i botten, men nu är allt fixat. Kaninerna har även varit ute i buren idag och sprungit runt i 3 timmar. Det tyckte nog dom var skönt =D Så sen jag kom hem har jag bara typ hållt på med kaninerna, dom är allt för söta! :D kan lägga in en bild på dom imonn för idag orkar jag inte haha.

Höres
Pusshej <3


Mikaela in action!

090527

Hejhå nu sitter jag i skolan och har håltimme till 12.30, vet faktiskt inte vad vi ska göra på alla lektioner idag eftersom vi är klar med det flesta kurser, och endå går man lix till 15.45 -.-

Jag har Moa brevid mig och Malin sitter vid en annan dator.Moa försöker ringa eller vad hon hade tänkt haha.Nej nu hör jag av mig när jag kommer hem så lägger jag upp lite bilder då.
Höres

Pusshej =)

klipp klipp

Sådär ja, engelskan gick väl sådär men ja det skiter vi i.Nu har jag klippt och färgad håret, äntligen säger jag bara! satt hos frissan i 3,5 timmar och snacka om att det var drygt haha.Men det blev väl bra tycker jag.Bilder kommer imonn om jag orkar,eller jo jag måste väl orka.

Nu ska jag dra till Moa och sova där.Jag längtar till fredag för då blir det godis och film med Moa på kvällen =D längtar! Mej nu höres vi allt imonn.

Pusshej  =)

Låt IG betygen flöda!

ÅHHHHHHHHHHHHHHH DAMP! Fick reda på matte nationella idag, och G var 19 och vad fan hade inte jag? haha jo 17! Så HEJ IG! Just nu har vi feta håltimmen.Jagt sitter vid en dator och Malin vid en annan lite längre bort. Vid 12.20 börjar vi med svenska sen efter svenskan har jag och Moa nationellt i engelska muntligt. Fy jag är så nervös över det och jag kommer att vara lättad när det är över. Usch kommer att blir helt tyst och jag kommer att få hjärnsläpp. Förvånas inte om jag får IG på det också liksom. Nu längtar jag till skolan slutar då jag ska iväg och klippa mig, fast det enda jag oroar mig för då är att mitt hår kommer att bli fett kort och att färgningen misslyckas..men så får jag inte tänka.Allt har fan varit negativt idag "suck"...

Igår hann jag inte skriva.Drog iallafall hem till Moa och sov där.
Nu ska jag kika på bdb.
Höres efter att jag varit och klippt mig.

Pusshej =)

Go to Fanny!

Hejsan nu väntar jag på att Lola ska komma och att jag kan dra till Fanny. Hon skulle ner till Trollebo och handla lite.Idag har iallafall ninisarna fått vara ute i stora buren, dom fick vara ute i 3,5 timme =) och snacka om att dom blev glade, dom sprang runt som galningar. Och medan dom var där såp stekte jag så gott det gick! Det var gött måste jag säga.

Alltså imonn får vi reda på matten tror jag, och jag hoppas, hoppas verkligen på ett G, men det kommer jag aldrig att klara av.Sen har vi nationella i engelska muntligt! FAN jag är nervös för det för jag vet hur det kommer att bli.Kommer att sitta där som ett fån och inte komma på vad jag ska säga.Men när skoldagen är över så ska jag klippa mig!!!!! gud vad jag har längatat att ta bort skabbhåret jag har nu..haha eller ja inte allt men det fattade ni väl ;)

Nej nu drar jag, syrran har inte kommit än men hon är väl här vilken sekund som helst =D Och btw min jävla moppe lever nu så jag måste väl åka på den fast jag hatar den av HELAAAAAAAAAAAAA mitt hjärta! Aja.

Höres
Pusshej <3


090525

Hejsan nu sitter jag i skolan och har håltimme, vädret är mycket najs ute och om det fortsätter att vara såhär soligt så blir det att sola när man kommer hem!

Igår hann jag inte skriva någonting för jag hade fullt upp hela dagen, men jag gjorde inte så mycket.Gick väl hem från syrran åkte till min bror senare och det blev grillning. Hem till Moa sen och hämtade kompostgallret till kaninerna som jag satt upp och krångla med.Sen skulle jag dra till syrran som jag skrev igår på mitt lilla inlägg, men moppe JÄVELN funka inte så jag kommer fan aldrig mer sätta mig på den där 4-taktaren det är fan bara skit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fan vad damp jag hade igår, nej nu får det fan bli snålskjuss av någon resten av de 2 veckorna som är kvar i skolan, och så får det fan bli cykel om man ska någonstans! ;) Kan ju vara bra att röra på sig också =)

Nej nu ska jag fortsätta ruttna i skolan, ska nog gå ut och sätta mig i solen, för man kan inte sitta inne när det är hur varmt som helst ute! =D

Höres
Pusshej =)

090524

Hejsan sorry har inte hunnit bloggat alls idag och inte hinner jag göra det heller, ska till syrran nu iallafall och sova där. Så vi får höras imonn.

Pusshej <3

Syrran idag

Hejsan, idag var jag och Moa och hälsade på Karmel (Moas förra medryttarhäst) han var tjock och fin! =) hihi tog typ 25 kort på han haha.

Iallafall så ska nog jag och Moa sova hos syrran idag, hon åker Ålandsbåten så då blir vi där själv.Det blir nog att gå dit med Arrak för då tar jag 2 flugor i en smäll ;D nu vet jag inte vad jag ska skriva något mer så ja vi höres väl imonn.Skriver inge mer idag för syrran är ju lite retard och har ingen dator =(

Höres imonn, pusshej <3


090523

Hejsan jag hann aldrig skriva igår för vi kom hem vid 3 igår haha. Det var iallafall skoj, jag, Moa,Fanny och Frida gav oss till stan vid folkets park men det var det ändå inge roligt så vi drog till soltorgsparken där vi mötte upp David.Vi satt där och häckade ett tag men sen drog vi till donken där vi satt och drog massa skämt, haha eller ja snarare David och jag höll fan på att dö av skratt! Bäst var ju när det kom en tjej springandes utanför donken.Då sa Frida att hon skulle nog in och beställa en hamburgare, då sa jag att hon skulle säkert springa och skita. HAHAHAHAHA och mycket riktigt sprang hon till skithuset hahaha det var jävligt roligt måste jag säga, och då började David med att säga att det kommer låta uta helvete där nu och stinka. HAHA.

Rolig kväll var det iallafall! Sen vid 0.30 drog vi hem. Frida åkte hem till sig och jag,Fanny och Moa drog hem till Fanny och tittade på film, det blev "The naked mile" =) Sen efter det så var vi trötta så jag och Moa drog hem och sov, vi kom väl hem vid ungefär 3.00 men somnade vid kan det ha varit 3.40? 

Men måste säga en än gång, Tack för en rolig kväll! =)

Nu idag iallfall så vaknade jag vid 11.00 gick direkt ner, ut på altanen och fortsatte till studsmattan där jag slängde mig upp och stekte i typ 35 min innan det började regna.Moa låg kvar och sov, men sen skrev hon sms att jag skulle komma upp. Nu sitter jag här och väntar på att Moa ska klä på sig.Och nu skiner solen igen, roligt väder det där, få hoppas att Moa vill steka för då går vi ut .Men först antar jag att Moa ska blogga! =)

Höres, pusshej! =)

Tusen..


____________________________

Tusen drömmar, En verklighet!
____________________________

090522

Alltså varje gång jag skriver datumet längst upp så blir jag glad =D Det är inte långt kvar nu! Alltså jag kan inte fatta att det är 10 dagar kvar i skolan, eller ja man kan säga en vecka för vad gör man på sista veckan liksom ;) Matten är vi väl klar med, ska väl bara gå igenom nationella och så, fan hoppas hoppas verkligen på ett G! På naturkunskapen har vi ett prov på torsdag sen är väl det klart, Samhäll är väl klart eller? jag tror då det iallafall.Vi har en bild lektion kvar och det är på måndag,Tyskan kommer vi väl ha till slutet antar jag.Svenskan är nog också klar för vi har lämnat in novellen och det var det sisat vi gjorde, ja just det, vi ska bara redovisa en bok på svenskan.Historian färdig, iallafall så ska vi då inte lämna in något mer =) haha ljuvliga dagar när man knappt har något att göra!

Nu sitter jag och vill ha godis.Jag och mami ska åka iväg och handla snart bara Peter och resten av gänget har åkt hem.Jag känner för en fet jävla pizza idag bara för att det är fredag, jag menar imonn är det kört för då tänker jag hård banta :O RIP på det, men jag överlever såklart, och jag har mitt motto, "vill man vara fin så får man lida pin" alltså det är verkligen sant det så jag kör på det =D Nej nu ska jag kika bdb och lite skit sen går jag ner och tjatar på mami att vi ska åka iväg ;)

Höres
Pusshej =)

Godmorgon

Godmorgon, eller ja om man nu kan säga det när kl är 10.23. Vaknade vid 10.00, vilket är ovanligt brukar ju sova längre.Iallafall så drömde jag helt sjukt.Någon ville döda oss alla.Jag var typ med alla mina kompisar och sånna man inte vill minnas, men så gör man det ändå. ÅH VADÅ 2 DAGAR I RAD?! aja skit samma iallafall.
Han som tänkte döda oss var helt crazy! gick runt med yxa, hammare och inte vet jag allt. Det kanske bara var för att jag såg filmen igår som jag drömde det haha.Men till slut lyckades jag döda honom! Fast jag vet inte hur.
Och sen helt plötsligt var man ute och gick i drömmen, med massa folk...åh vad arg jag var i drömmen!! FAN sjukt haha.
JÄVLAHELVETESJÄVLAFANÅH! sorry,men kände att jag behövde svära lite ;) Drömde även att det var snö ute när jag vaknade, vilket inte var roligt usch hatar snö, det behöver aldrig mer komma snö i hela livet! Men sen vaknade jag och då sken solen =D

Just nu sitter jag och lyssnar på någon random musik jag inte brukar lyssna på, men det går bra ändå =) Och jag tror jag ska klä på mig ordentligt, hade så brottom till datorn idag och vet inte varför.Sitter i linne och trosor.Hmm måste fan gå ner och dra på mig byxor.Det beror på vädret,är det varmt ute så blir det shorts! annars kör jag på mjukisbyxor idag (Y)

Höres senare, pusshej! =)

Anorexi

Anorexi är en ätstörning som innebär att man bantar så kraftigt att man svälter sig själv. Man tycker att man är tjock och är mycket rädd för att gå upp i vikt.
Anorexi är vanligast bland flickor i tonåren. Vad som orsakar ätstörningen är olika från person till person, och oftast är det flera saker som spelar in. Det kan vara till exempel samhällets skönhetsideal, vilken självbild man har eller svåra händelser under uppväxten. Anorexi börjar oftast med att man bantar.
En del som har anorexi utvecklar också bulimi, en ätstörning som innebär att man först hetsäter och sedan försöker göra sig av med det man har ätit genom att kräkas eller använda laxermedel.
Anorexi kan vara livshotande om den inte behandlas. De allra flesta som får behandling blir friska.

Vad tycker ni om den här skiten? :O
 tog texten från någon sida på intenet.


TIDER <3

Alltså jag måste bara lägga ut en bild på underbara människor! <3 Tiderna från 7-9 var tider det, saknar det.
bilden är från 9-an, där var vi påväg till Donken va? haha.
hursomhelst så älskar jag er :D <3


PUSS PÅ BILDEN! =D ni flickor ligger som bakgrundsbild på datorn nu ska ni veta ;D

3 timmar

Japp det tog 3 timmar att gå till Gutafs och gissa om jag var död i benen när jag kom fram? Nu kom jag nyss hem efter att jag har varit nere hos Fanny och sett skräckfilm, eller ja skräck vet jag väl inte om det var med det var en jävla tortyr film, usch vad hemsk den var haha, men bra var den!  =) Just nu har jag stora funderingar på att gå och lägga mig snart, är svintrött.

Nu blir det bdb, musik och msn.Höres imonn.

Pusshej =)

090521

Hejsan vaknade typ nyss, gött att sova länge! Jag överlevde turen igår! =D Första stoppet var inte så läskigt, men det var mer läskigt med de 2 sista stoppen haha särskilt sista jag vägade fan inte ända fram medans Fanny gick helt in på gården, haha hon är ju mongo ;) För det var lix inne bakom kyrkogården sisat stoppet var.Det var dimmigt och läskigt behöver jag säga något mer haha? Men jag och Fanny kom iallafall hem vid typ 01.20, då vi gick och la oss och sov. Jag älskar att sova! =D

Idag ska jag leka med Fanny,men först tror jag att jag ska gå till Gustafs. Det tar väl typ 3 timmar så måste nog gå nu isåfall.Höres senare.

Pusshej <3

Snart!!

Snart snart snart!! ahhhhhhhhhhhhhhh då bär det av och jag längtar sjukt mycket.Det kommer att bli fett läskigt, tur att jag har Moa bakom mig på moppen hihi =D Nej nu måste jag ut och kolla så jag har bensin, min mobil är på laddning, jag ska byta om till varmare kläder och jag är PEPP! haha nej nu kommer inte jag att skriva något mer idag, så höres imonn så ska jag berätta hur det gick =D

Pusshej =)

P&L

Jag måste bara säga en sak...JAG LÄNGTAR SOM SATAN TILL P&L! =D inte långt kvar nu, ska ni gå? ;D


0.00

Kl 0.00 då är man ute och åker den här rundan "kalla kårar" alltså jag kommer att dö seriöst! haha 4 stopp blir det: TunnelMaria,Prästgården,Kyrkogården och Hovgården.Längtaaarr men typ jaa hoppas jag lever imonn (Y)
Nu har jag iallafall kommit in, har varit ute och hått med Fanny sen var vi en sväng upp till stallet bortade lite på lillskiten och sedan kollade till kaninerna.Nu blir det internet ett tag och musik såklart =D Höres innan jag drar!

Pusshej <3

090520

Nu är man äntligen ledig från skolan den här veckan, det känns super =D Idag har det inte hänt så mycketr, jag och Moa var till turistbyrån en väng för att köpa den där Cd "kalla kårar" ja när man åker runt i borlänge och lyssnar på en cd när dom babblar om spöken och sånt.Det verkar ju vara skitläskigt men skoj...haha det är nått visst att blir rädd, har ni tänkt på det? Varför vill man blir rädd? Jag tycker det är roligt att bli rädd haha. Alltså det är ju sjukt men sant.

Ja iallafall så lyssnar jag på musik nu och laddar ner nya msn messenger, jag är så efter så jag har inte orkat gjort det...Fast nu såg jag nyss att det blev något mongo fel så nu lär jag väl göra om hela skiten! (suck) Jag har iallafall rensat datorn lite och jag måste bara lägga upp en bild på Ullis och Jerkan när dom busar i hagen, kanske inte världens bästa bild men den är så fin ändå..Höres senare idag =)

pusshej <3


Titta vad fina dom är, särskilt min plupp Jerkan <3 hon med silverman =D

100!

Nu ska jag snart hoppa in i duschen, har varit ute och gått med Fanny, var ner till ridskolan en sväng och kikade läget.Sen hem, hoppade lite studds och nu sitter jag här. Och btw vet ni vad jag såg? Detta är inlägg 100 (Y) Men nu tycker jag att vi höres imonn!

Godnatt och pusshej =)

Allt och lite till...

Jag satt just och åt 2 hårdmackor, och jag blev helt förvånad, det är ju fan asmycket kolhydrater i det :O åh man kan fan inte äta någonting längre haha. Idag har jag seriöst varit sjukt jävla lat.Jag kom hem ungefär vid halv 2, sen gick jag upp på mitt rum lyssnade på musik och somnade, när jag vaknade var kl 16.30. nej då gick jag inte upp eller, jag tog på musik och låg kvar i sängen och smsade med trevligt folk. Nu har jag äntligen kommit upp och hade faktiskt tänk att ut och gå en sväng, få se om Fanny vill följa med  annars blir det musik i högsta hugg och en trevlig promenad! Alltså det är sjukt tur att musik finns, tänk ett liv utan nån som helst musik..shit nej det kan man ju bara inte föreställa sig.

För övrigt så har jag kommit på att jag måste köpa en ny vit eyeliner, min har tydligen gått och dött någonstans och jag kan inte hitta den -.- och en till lite mindre rolig sak, jag skulle fylla på mobilen med 195 för att kunna skicka gratis till alla, då var det slut så jag var tvungen att köpa 150 men då skickar jag bara gratis till alla som har comviq.Jag köpte det i söndags och nu har jag bara typ 45 spänn kvar, det tar mycket pengar att skriva till Fanny haha =D Men till helgen ska jag få 300 spänn av syrran för hundvakt så då blir det att köpa 295 eller nått sånt på mobilen och då tror jag tillomed att jag skickar gratis mms, vilket är mycket bra!

Nu ska jag inte uppehålla er längre, nu ska jag sitta här ett tag till och lata mig sen blir det ut och gå!
Höres pusshej <3


090519

hejsan haha jag glömde faktiskt skriva igår kväll, lustigt va? Men det var nog bara för att jag skrev svenskan på datorn som jag nog glömde bort det. Idag hade vi iallafall nationella i matte, nja det här provet gick väl inget vidare må jag säga haha. Sen hade vi ingen historia, så där emellan hade vi 2.5 timmes hål så jag och Moa drog hem till henne och gjorde klart historia uppgiften, och jag måste bara säga en ljuvlig sak...Jag kommer aldrig mera att ha historia något mer!!! =D fyfan vad jag är glad över det, och känslan att riva sönder papperet när man var färdig var ju rent ut sagt underbar!

När jag och Moa åkte från henne till skolan igen så kom vi typ 2 min försent, men iallafall så hade vi ingen jävla svenska så det var bar att åka hem igen...haha aja, imonn har jag 2 lektioner,och så har jag hål mellan 11.00-14.35 så då drar jag hem! Men kan ni fatta jag behöver aldrig mera lämna in en historiauppgift, jag kan inte fatta det! =D haha Nej nu ska jag fortsätta fläska vid datorn så höres vi =)

pusshej <3

<3


Secondhand Serenade - Fall For You

The best thing about tonight's that we're not fighting
Could it be that we have been this way before
I know you don't think that I am trying
I know you're wearing thin down to the core

But hold your breath
Because tonight will be the night that I will fall for you
Over again
Don't make me change my mind
Or I won't live to see another day
I swear it's true
Because a girl like you is impossible to find
You're impossible to find

This is not what I intended
I always swore to you I'd never fall apart
You always thought that I was stronger
I may have failed
But I have loved you from the start
Ohhhh

But hold your breath
Because tonight will be the night that I will fall for you
Over again
Don't make me change my mind
Or I won't live to see another day
I swear it's true
Because a girl like you is impossible to find
It's impossible

So breathe in so deep
Breathe me in
I'm yours to keep
And hold onto your words
Cause talk is cheap
And remember me tonight
When you're asleep

Because tonight will be the night that I will fall for you
Over again
Don't make me change my mind
Or I won't live to see another day
I swear it's true
Because a girl like you is impossible to find
Tonight will be the night that I will fall for you
Over again
Don't make me change my mind
Or I won't live to see another day
I swear it's true
Because a girl like you is impossible to find
You're impossible to find


Sådär...

Sådär nu är jag äntligen klar med svenskan, nu måste jag bara skirva ner allt på datorn, vilket är lite drygt.Men det ska nog gå det också, jag kommer nog inte göra historian idag iallafall för jag fattar ingenting utav det. Vår lärare kommer att blir fett arg men det skiter jag i , haha jag fattar ju inte vad knappt alla ord är haha. Jag är faktiskt inte helt säker men jag tror mamma jobbar eftermiddag idag för hon har inte kommit hem än, intressant? nää ^^

Nu sitter jag och lyssnar på musik och det är gött mos! Det blir väl bdb en sväng också innan jag gå ner. Jag vet inte vad jag ska göra resten av dagen, men det är ju klart man behöver ju inte göra någonting jämt. så därför kommer jag nog bara ligga uppe på mitt rum hela dagen och tänka lite =) Höres senare då.

Pusshej =)

090518

Hejsan sitter i skolan och har hål till 12.25 då vi har bild och nå utställningsskit med våra Kurbitzar haha. Haha ofta någon kommer och tittar. Hmm jag börjar känna lite stress nu, för imonn sk svenskan vara klar och frågorna vi fick från historian och jag har inte ens börjat. Alltså gud vad jag hatar historia! Det är fan svårt och jag är så glad att jag slipper det i 2-an, happyday på det!

Min mage kurrar och jag är hungrig, men fan alla klarar vi oss utan mat..eller inte. Och btw så kom jag och Malin försent till skolan idag, inte så sent typ 5 min men det var bara för att jag var så jävla trött imorse att jag inte ens orkade ut och gå...Rip på det. Men det kan nog blir att ut och gå ikväll. Nu tror jag att jag och Malin ska dra ner till kiosken. Malin ska köpa en Festis. Vi får höras senare idag.

Pusshej =)

Godnatt

Var ute och gick med Andrea och hennes hund en stund idag. Det gick väl bra, men Arrak tröck ner stackars lilla Dexter för han var för dryg ;) Nu ska jag iallafall kolla bdb och så..sen blir det sängen.Höres imorgon.

Godnatt puss =)


Nu sitter jag..

Nu sitter jag hos min bror och skriver blogg.Alla andra är ute och fikar och jag sitter här helt själv och funderar, funderar på många saker, tankarna går fram och tillbaka. Alltså shit.....eller nja..jag vet inte, massa tankar är det iallafall. .suck jag har ont i magen typ...

Nu tror jag att jag ska fortsätta sitta här och fundera och tänka..tänka bra tankar är vad jag ska göra.Ha det bra så höres vi ikväll, pusshej =)

090517

Hejsan nu har jag varit nere och lämnat hjälmen till Malin, och nu ska jag faktiskt ut och steka lite medans solen står högt på himmlen, man kan ju inte vara blek på sommaren ;) Nej jag har i stort sett inget att skriva något mer..eller jo Norge vann igår, sverige kom typ vad var det nu? 21 plats eller nått. Aja det är iallafall kul att vårt grannland vann, och dom vann rätt överlägset också. Tycker ni det var rätt som vann?


Usch inge vacker iallafall haha.


Kvällen var..

Kvällen var fest och mys =)
med andra ord en bra kväll.


Det närmar sig...

Det närmar sig fest och det är så mycket man ska göra innan man är färdig, men ska duscha, sminka sig, platta håret och självklart smuggla lite med öl och sådant skit ;) Nu håller jag på att prata med Malin i tele och snart ska jag bege mig till Fanny för att platta håret eftersom min är ju död.....Jag har kommit på att typ alla mina pengar i det här studiebidraget kommer att gå till hårprodukter. Jag måste ju först och främst köpa en ny plattång (bara det är halva mitt liv) sen efter att jag har klippt mig så måste jag ju köpa allt som typ har håret till. Jag måste ha sånt här man har i håret innan man plattar det och bara det kostar ju för tusan 200 spänn typ och sedan något balsam också , RIP det kommer att bli dyrt =(
 
Nej nu ska jag dra vidare till Fanny =) får se om jag orkar skriva senare.
Pusshej!

Fest ikväll och Eurovision!

Hejsan igen, ikväll blir det fest hos Ulin! Det ska bli skoj hoppas jag, men det är ju eurovision samtidigt så det var lite dålig dag måste jag säga men vi kunde ha tv på hemma hos Ulin så det är ju bra, huvudsaken man ser vilken som vinner! Hoppas att Sverige kommer högt upp på listan..eller ja vi ska självklart hoppas att Sverige vinner men ja man får ju se =)


HEJA SVERIGE!

090516

Hejsan orkade inte skriva igår kväll för jag var sjukt trött, iallafall så hade vi trevligt. Vi såg på film åt godis och drack onyttig läsk, eller ja vi var onyttiga hela kvällen haha. Nu har jag säkert gå upp 10000 kg det känns som så iallafall. Jag hade tänkt skjussa hem Malin igår men som jag sa så var jag så trött så hon fick ta moppen hem på natten. Jag vaknade kanske för en halvtimme sen och jag måste säga att det finns nog inge skönare än att sova ut på morgonen! Och snart är det sommarlov och då ska jag sova längeee..

Åh det är så mycket som jag ska göra på sommarlovet, jag ska umgås med kompisar, hänga i stallet och rida mycket! Det är P&L och jag ska sola,bada och såklart den viktigaste punkten, jag ska sova! Jag tror det här sommarlovet kommer att vara mycket nice =)

Vad ska ni göra under sommaren?

Nu ska jag iallafall sitta här vid datorn en stund innan jag ska gå till syrran, det kan behövas efter allt som jag har stoppat i mig under kvällens gång. Ni får ha det så bra så länge så höres vi senare =)
Pusshej!

Nu drar vi =)

Nej nu drar jag och Malin till Fanny och har en riktig busig kväll med film, godis, dricka och sms! =D
Vad ska ni hitta på ikväll?

Höres typ inatt =)
pusshej!

090515

Hejsan idag är det fredag och det luktar helg =) Var och köpte godis med Malin och det gillar vi skarpt! HAHA när vi var påväg hem från stan så stannade vi i Lindan (strax före där Malin bor) och hälsade på massa söta får och lamm, och det var typ ett lamm som hade helt jävla damp. Den kutade fram till oss och skrek som bara den, haha och sen så klämde den sig ut genom stängslet helt jävla galeeen! Malin tog tag i den och slängde över han på andra sidan stängslet igen. hihi den var så gullig, så nu har vi döpt den till "Beeeebbbiiiiisss" =D

Men än var det inte slut på det roliga,när vi skulle starta mopparna för att åka iväg igen så såg Malin att hennes moppenyckel var av HAHAHAHAHAHHAAHHAHA x'D halva nyckeln satt i moppen och hälften var kvar på nyckelknippan, så vi fick ta fram våran "bogseringslina" och dra hem moppen på det viset. Det är tur man har saker med sig som kommer till användning. När vi hade lämnat av moppen så drog vi hem till mig.

Och nu är det såhär att vi ska kika om det finns nått att äta i detta hus. Så vi öres senare =)
Pusshej =)


090514

Hejsan nu har jag och Fanny varit ute och gått, och hoppat studsmatta en stund har vi också hunnit med. Nu håller jag på att packa för att jag ska dra till syrran ikväll och sova där. Fast nu ska jag först och främst dra upp till Nettan och snacka lite med henne.Det var ett tag sen nu så jag känner att jag behöver prata lite. Ska också höra när det är beräknat att min lilla Jerkan kommer hem, längtar som bara den nu =) så för att hinna med allt så ska jag dra nu så höres vi imonn.

pusshej och godnatt =)

Rolig Friluftsdag!

ja som sagt så var vi ute på Friluftsdag idag, jag Malin , Moa och Fanny skulle gå. Men ja haha Malin gick med Josse och några av hennes kompisar och jag, Fanny och Moa vi dissade det. Istället (lata som vi är) så tog vi mopparna runt för att vi sedan skulle pricka av oss typ i slutet av promenaden, men inte tusan stod det någon som väntade för att vi skulle pricka av oss inte! Nej istället så var vi tvungen att gå tillbaka typ halva vägen haha det var lite smådrygt xD Men efter vägen tog vi massa kort och busade.

Vi skulle vara tillbaka i skolan kl 14.00 men efter som vi stannade och knäppte kort och delvis klättrade i berg så blev det inte av. Vi kom tillbaka vid 15.12 typ haha. Jag hade tänkt att visa er lite bilder på oss alla. Och jag vet att jag ser helt körd ut men det var bara för att jag hade varken sminkat mig eller plattat håret, och det berodde på att min plattång var död imorse och ville inte leva! så jag fick ju bara sätta upp håret i en såkallad "Mulan" det var då inte snyggt haha.

Ja nu till bilderna om ni vill se ;)


Här är Moa och Fanny =)


Jag och Fanny hahaha jag vet, jag ser fett fet ut 0_o sådär fet är jag då inte
men min tröja är lite pösig =) Jag och Fanny i ett försök av våra "hoppbilder"
haha =D


Moa och Fanny igen =)


Vi 3, Moa dom blåa skorna, jag i svarta byxor och Fanny i dom ljusgråa
byxorna med vita skor =)


Och jag avslutar med en allmänt fin bild som jag också tog idag.
Nu ska jag ner och äta för jag är dödshungrig, det känns bara lite konstigt
att vi har kyl och frys inne vår tvättstuga haha. Där ska dom stå ett tag för vi
Ska lägga nytt golv i köket och hallen =)

Höres senare sötisar =)

Tröjan

Ja äntligen är man hemma efter att varit ute på friluftsdag, här är iallafall tröjan från igår jag lova att lägga upp. Den här tröjan finna i Västerås på ett ställe som jag tror hette New york eller något sådant ;)


Friluftsdag

Hejsan idag trodde jag att vi började 12.00 för vi ska ha friluftsdag, men så var det ju inte. Vi började med lektioner först så vi hade gympa vid 9.40 och ja haha det sket ju sig ;) Men jag har iallafall kommit hem från att varit ute och gått, plockade gräs till kaninerna också så dom fick något gott att tugga på. Och nu ska jag slänga in mig i duschen innan jag ska dra iväg till skolan. Vi ska gå 9 km typ, men ja det kommer nog inte bli så jobbigt eftersom jag är van att gå för fulla muggar nu =)

Höres pusshej =)

Godnatt =)

Hejsan nu blir det ett lite sent inlägg men det hoppas jag duger. Mamma och min moster var iväg till Västerås idag och kikade runt på Ikea och i olika affärer och när hon kom hem hade mamma köpt en fin topp till mig, den är rosa och så står det Peace and love längst upp och så står det Freedom längre ner, bild på den kommer imonn för jag orkar inte lägga in ikväll ;)

Kl 20.00 idag vanlig tid så kom Malin och jag Fanny och Malin begav oss ut för att ut och gå, idag var jag faktiskt ovanligt seg. Men alla har väl en mindre bra dag eller hur? =) Nu ska jag faktiskt hoppa i säng. Höres imonn gullungar!

puss och godnatt =)

Bill och Toms nya utseenden..

Alltså jag började gilla Tokio hotel sommaren 08 och jag älskar dom! =D så jävla king musik! Jag längtar tills deras nya album kommer ut i september. Nu på sistone så har det varit mycket prat om deras nya frisyrer. Särskilt Bill och Tom märker ut sig. Bill har gjort dreads och Tom har istället tagit bort sina dreads och gjort rastaflätor och färgat håret svart. Jag själv tycker inte alls att de är lika fina längre som de var förut, men liksom life goes on ;) vad tycker ni?

Tycker ni att Bill och Tom passar i sina nya frissor eller tycker ni att dom ska ha tillbaka sina gammla frissor?  Det tycker jag iallafall. Men det är ju inte hur dom ser ut som man går efter det är ju självklart musiken, vilket jag kommer att gör hur dom än ser ut, deras låttexter är så fina och ja helt enkelt superbra! Och en liten sak till..det där med EMO vad klassar ni som EMO? är det en musikstil eller är det hur man ser ut? Själv tycker jag att ordet EMO har fått en negativ sida och jag vet inte varför haha.

så vad tycker folket? =)


Tom och Bill

usch Bill ser helt drogad ut 0_o

Nationella i matte

Hejsan nu är man äntligen hemma från skolan, seriöst jag trodde aldrig den här dagen skulle ta slut, den har varit hur lååånnnng som helst! Men nu är jag iallafall här, och vet ni? Jag tror matten gick bra idag =D jag hoppas på G men jag är inte säker alls för på första delen kunde jag knappt nått haha men 2 delen var lätt, jaja tiden lär väl utvisa vad det blir.

Och så fick vi reda på vårt Geografi prov idag, haha ja det var ju lite synd för jag hade IG ack ack men omprov behövdes ej för han vet på ett ungefär hur vi ligger till. När jag hade utvecklingssamtal sa Richard ( min mentor) att jag skulle klara mig med G på alla Patriks lektioner vilket jag tyckte lät mycket bra.

Och nu ska jag faktiskt gå och äta, och pappa ropade nyss att jag hade fått veckorevyn, den fick jag ju gratis för jag är en flitig läsare av Kenzas blogg och där skulle man fylla i några uppgifter så skulle man få ett nummer av veckorevyn gratis. Kenza är med i den så nu blir det mat och läsa i tidningen så höres vi väl senare =)

Pusshej så länge =)

Heja Sverige

Sådär nu har jag varit ute och gått med Fanny och Malin, och jag sprang från ridskolan och enda hem, långt enligt mig haha.Nu har jag nyss gjort tyskan och sitter och lyssnar på uttgningen till den stor melodifestivalen, man får hoppas att Sverige kommer med, HEJA SVERIGE! Nu ska jag faktiskt packa mina saker och dra till syrran och sova där, då får jag sova en kvart längre och det behöver jag innan ett nationellt prov i matte imonn. Usch jaja man får hoppas på det bästa helt enkelt =)

Pusshej och godnatt på er så höres vi efter skolan imonn. =)

26 maj

Japp den 26 maj en tisdag får jag äntligen klippa mig och färga håret hihi, tack Moa för att du tipsade om den där Annelie ,hon verkar trevlig =D men nu måste jag hålla ut i 2 veckor till, men skit samma det klarar ju jag ;)
haha nu hade jag faktiskt inte något mer att skriva så vi höres efter att jag varit ute och gått =)

pusspuss =)

Kupolen med Moa

hejsan nu är jag äntligem hemma från skolan, skolan idag gick segare än segast usch, men vill ni veta en HAPPY sak? jag klarade engelskan =D Ni kan inte ana hur skönt det känns haha! =D 

Men iallafall efter skolan drog jag och Moa till kupolen. Moa köpte några plagg men för mig som är fattig blev det inget alls, fast man vill ha så mycket (suck). Nu är jag hungrig som bara den och väntar på att maten ska blir färdig, och vad tror ni det blir om inte pannkaka? haha =) Nu blir det internet ett tag framöver sen kl 20.00 blir det att ut och gå med Malin.Och på tal om Malin...den 11 juli på lördagen åker vi till Öland så nu är jag bokad den veckan ;)

Från det ena till det andra så ska jag söka upp på internet en frissa ,får se om jag hittar rätt adress och så.Nu är jag trött på mitt skithår och det ska bli såååååååå himmla skönt att klippa och färga det här!

Höres senare puss på er =)

Hallååå

Hejsan igen, nu har jag och Malin varit ute och gått runt Floda, Fanny var inte hemma vid 19.00 så vi gick utan henne denna gång.Nu har jag nyss duschat och ska strax bege mig till Malin, jag ska sova där idag =) Så nu väntar jag bara på att tvätten ska bli färdig så jag kan torktummla mitt linne.

Och jag har en mycket rolig sak att berätta,Malin skrev sms till mig tidigare idag och berätta att vi skulle fara till Öland vecka 29! =D Jag och såkallade MOLINSTAR drar dit med hennes familj, det ska bli skoj och vi ska ligga i havet varje jävla dag!

Nej hejdå och Godnatt på er, höres imonn efter skolan då jag dock inte kommer att skriva på mogonen.
pusshej! =)

Ut och gå

Nu väntar jag tills att klockan ska bli 19.00 då jag ,Malin och förhoppningsvis Fanny om hon hinner komma hem ska ut och gå.Det blir Floda vägen som vanligt men den är mysig =)

Alltså fyfan vilken lång dag det kommer att vara imonn.Vi börja 8.00 med matte sen efter det så ska vi ha dubbellektion i historia, jag kommer att dö! jag hatar historia och som jag skrev förut, jag HATAR skolan BLÄÄ! Aja den dagen kommer väl också ta slut så småningom hoppas jag. Nu blir det att vänta ut tiden men jag vet inte om Arrak klarar sig så länge så måste nog ut en liten sväng med han innan vi alla ska bege oss ut.

Ha det bra sålänge =)

090511

Hejsan nu är man tillbaka från skolan, var nyss ute med hunden och var upp till stallet en sväng för att ge kaninerna lite mat och färskt vatten, mockade även åt lilla Ullis.Så nu sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska hitta på.Först och främst så ska jag kolla bdb och lite sånna saker sen blir det nog att gå ut, lägga sig på studsmattan och bara filosofera.Jag säger då det, skönt att man typ inte har något mer prov nu innan sommarlovet och det gillar vi skarpt! =) Det prov vi har är dock nationella prov, och shit det har vi på onsdag i matte och det kommer rent ut sagt gå åt helvete! Matte har aldrig varit min grej och kommer aldrig att bli.

Mos ringde nyss mig, hon var på kupolen med Emelie och Madde och kikade runt lite.Imonn ska jag hänga på Moa en sväng in till kupolen, men då blir det väl så att man bara vill handla och handla och det är ju lite synd när man inte har pengar haha. Men snart kommer vårt studiebidrag igen och då kan jag köpa min converse skor =) och syrran (Fia) är skyldig mig 500 kr och så ska jag få 500 kr av min bror (Peter) så jag kommer enligt mig att vara stenrik snart, haha det är inte alla gånger man är det.

Nu slog jag på lite Kent musik också, det är alltid trevligare att sitta vid datorn med musik, eller hur? =)

Höres senare sötisar =)

Godmorgon!

Godmorgon! då är det måndag igen och jag har som vanligt varit ute på en runda på morgonen, Malin var tänkt att följa med men hon måste äta frukost före och ja så är det ju morgon och då är man ju inte så pigg. Jag är faktiskt ovanligt glad fast att det är måndag, jag vet inte varför men det är väl bra att jag vaknade med glatt humör! =) Nu sitter jag och äter frukost, det blev fil med flingor. Jag har sminkat mig men jag måste platta håret idag för jag känner för det och för jag gillar inte mitt krull haha.

Ni får ha en bra morgon, så ska jag snart gå upp och se om Malin tänkte bege sig upp snart.

höres senare idag, hejdå =)

Färgning avklarad

Japp nu har jag färgat håret på Malin och den här gången kommer det bli prima! Det blir hmm typ...brunt ;) Bara så ni vet så ska jag tipsa om 1 blogg som jag följer:

ndins.blogg.se <------ Fanny

kolla dom! =) Nu tänker jag inte skriva något mer ikväll,nu blir det att vänta tills Malin ska tvätta ur håret, sen kan jag lova att det blir att gå i säng.Malin sover här idag, och imonn ska vi stå utanför dörren 6.30! Höres imonn sötnosar.

Pusshej godnatt <3

Kolarbojerkan <3

Nu längtar jag efter att Jerkan kommer tillbaka hem igen, jag saknar dig din skrutt <3


KENT

haha vet ni vad jag gör? jag lyssnar på Kent! haha det har jag inte gjort på några år! fyfan dom är ju så bra =) tänkte bara berätta att jag ska iväg med Malin och köpa hårfärg, hon ska fäga det igen,så det blir väl färgning hemma hos mig.Nu ska jag fortsätta att lyssna på kent just nu spelas Sundance Kid.
 
puss tills vidare =)

17 dagar kvar!

Fyfan vad hungrig jag är, sitter och väntar på att maten ska blir klar.Jag har varit hurtig idag! Efter att jag kommit hem från att vara ute och gått i spöregnet så satt jag ju vid datorn en stund.Men det varade inte länge för jag och mamma tog hunden och gick till Lola (syrran) och även då regnade det men då hade jag paraply (Y)

Imonn är det måndag igen men jag har faktiskt en väldigt rolig sak att berätta för er, det är ENDAST 17 dagar kvar i skolhelvetet!!! =D fyfan vad bra det känns och gud vad jag svär men iallafall ;) haha nej nu blir det att lyssna på musik och kika runt lite på internet sen blir det mat! 

Höres =)

regn regn regn..

i,m singing in the rain (8) eller inte  haha ,jag och Malin sov ju hos syrran igår och det var väl trevligt. Vi skulle dra ner och käka kebab och det var ett jävla krångel rent utsagt! Alltså det kostade 65 och han slog in 80, jag undrade varför och han mumlade nått att det var bara för att vi åt där som det kostade mer, shit vad strul det blev med pengar och allt, ska fan aldrig mer äta där iallafall eller hur Malin?

När vi kom hem satt vi oss vid tv och tittade på "se upp för dårarna" den var väl rätt bra för att vara svensk film.Efter den filmen var det tack och godnatt =)

Idag då....så åkte vi hem vid 12 ungefär och jag hade bestämmt mig för att gå hem från Malin och ta täkt vägen runt.Jag hade kommit halva vägen då det började SPÖ regna! haha shit vad blöt jag blev och när jag kom hem så kunde jag vrida ur vatten ur mina kläder och kallt var det också haha, så nu sitter jag vid datorn och mår bra när jag hör regnet som slår mot vår altantak här hemma.Skönt att man är inne säger jag bara =)

Höres =)

Fotboll

Nu ska jag mamma och Malin dra och kika på när Andreas (min bror) spelar fotboll, hans lag spelar mot säter idag =)

höres =)

=D

Jag måste bara berätta något jättekul! den 24 juni förra året sålda Fanny 2 av sina hästar till en tjej nere i värmland.Och jag hörde ingenting hur dom hade det eller något, frågade Fanny ibland men hon visste inte heller, men nu skrev Fanny att jag kan kolla tjejens bdb och där är dom! :D Sunnyday och Julle! <3 fyfan vad skoj att se dom igen vad glad jag blev! nu ska jag ut och gå och vara glad hela dagen.

Hejdå =)

Hejsan

Hejsan hejsan hann aldrig skriva igår för jag var så trött när jag kom hem från Fanny.I allafall så var det skitskoj igår, vi såg på film, åt godis och hade allmänt trevligt klockan blev väl ungefär runt 1 när vi kom hem.Tack för en trevlig kväll Fanny och Malin! =) Nu ska jag snart smsa Fanny för vi ska ut och gå, det blir täkt rundan idag för den är längre än floda vägen, åt ju godis igår så måste röra lite mer på mig idag ;) Ikväll blir det iallafall att jag och Malin drar hem till syrran och sover där för hon skulle inte vara hemma, hon har åkt iväg på nått jaktinternat med Arrak.Malin vill att vi ska göra makaronsallad men jag är inte sugen på det för tillfället men jag hinner nog allt bli ;) haha nej nu ska jag smsa Fanny, jag bloggar lite senare.

Hejdå =)

Godis <3

Sådär ja nu är jag svinmätt har nyss ätit tacos med Malin, vi ska snart kila ner till Fanny och käka godis och se på film det kommer nog att bli mycket trevligt =) provet idag gick väl sådär, hoppas på ett G i allafall ;) Nej njut av fredagen nu allihopa så höres vi senare :D

Hejdå =)

FREDAG!

Nu var det äntligen fredag igen och jag börjar 12.25 :D happyday på det, men jag har prov i geografi och jag tror fan inte att det kommer att går bra så därför måste jag sätta mig och plugga lite nu tills Moa kommer och hämtar upp med med hennes moppe för min låter typ ashögt nu och jag vågar inte åka med den haha.Nej det som ska göras nu är plugga, måla om naglarna svarta och gå ut en liten sväng med hunden innan jag drar vidare till skolan, och BTW vägde mig idag och jag har gått ner 2 kg till! fyfan vad skönt det känns :D

Hejdå höres senare =)

kväller

Yääs så har man varit ute och gått igen, Malin följde med ut =) Sen drog vi till stallet haha det var lite skoj för det var både hund,katt.kaniner och häst på samma gång.Ullis gick in idag för det var ju ett sånt jävla väder, men sen när Nettan skulle släppa ut henne så ville hon inte.Jaja så jag och Malin och hunden var dit och jag gav lillen lite mer hö, så nu får hon stå inne inatt.Åh drygt jag som inte orkar mocka haha.

Nej nu ska jag snart lägga mig och plugga till Geografiprovet vi har imonn.
Höres pusshej! =)

Nu har..

Nu har jag äntligen blivit varm igen och nu fryser jag inte ett dugg! Det är tur att det finns duschar må jag säga =) Men nu är det ju såhär att jag måste gå upp till stallet och kolla till kaninerna och möjligvis slänga ut lite hö åt lillen, det var ett tag sen nu jag pratade med Nettan och jag vet faktiskt inte när min lilla Jerkan kommer hem (suck) från och med nu på söndag så har hon varit borta i 3 veckor :O alltså shit tiden bara rinner iväg, det är sjukt hur snabbt det kan gå!

Imonn står jag innom val och kval om jag ska ha donken eller godis, hmm fan det är svårt det dära.Det lutar nog mer åt godis, men fan det är ju inget annan än socker...bara socker, och fet som ett berg blir man också! Jaja nog tjatat om det. Nu lär jag dra mig ut i det här skitvädret fast ju nu är det uppehåll så jag får skynda mig på.

Hejdå =)

Nationella

Usch idag börjde vi ju vid 8.00 med nationella i engelska.Först var det när man skulle läsa och skriva och det tycker jag gick ganska bra, sedan var det hörförståelsen och det gick verkligen skit! Det kommer jag då inte att klara av.
Nu har jag då iallafall kommit hem från skolan och sitter här med morgonrock för jag fryser som bara den.Det blir väl att sitta vid datorn ett tag nu, sen vid 20.00 ska man ut och gå i vanlig ordning.Men därimellan vet jag inte vad jag ska göra haha.

Synes senare idag =)

Måste plugga!

Hej igen nu sitter jag och är nyduschad fytusan vad skönt att ha det gjort haha det är så drygt ;) Men nu är jag lite stressad för vi har Geografi prov på Fredag och jag har inte pluggat någonting och ikväll blir det säkert inte heller nå plugg.Men fan imonn måste jag ta mig i kragen och sätta igång med pluggandet, jag vill ju inte ha IG i geografi.

Idag fick jag oväntat besök, min granne Andrea kom och knackade på haha man blev ju lite chockad.Hon undrade om jag kunde hänga med  när hon skulle köpa godis och det kunde jag väl, sen fick jag pröva hennes moppe också.Efter vi hade kommit hem så såh jag Malins moppe på min gård och jag rusar in i huset och skriker för full hals "MOLINSTAR!!!!" men fick jag något svar tillbaka då? nej det fick jag ju inte,jag var tvungen att springa efter tele och ringa henne.

jag: Men Molin vart är du?
Malin: Jag sitter på hyllan ser du mig inte?
Jag: haha men bus är du nere hos Fanny?
Malin: ja det är jag.
Jag: Okej då vet jag,då kommer du snart då?
Malin: ja det gör jag.
Jag: Heddåheddå!
Malin: Ja, heddåheddå!

Japp hon hade smitit ner till Fanny när hon såg att inte jag var hemma haha =) Sen kom både hon och Fanny så var det bara att ut och gå.Rundan tog typ 1 timme som den brukar, sen när vi kom hem så drog Malin och kvar blev jag och Fanny så vi hoppade lite studsmatta. Och ja nu sitter jag här =) Nu måste jag hoppa i säng för jag börjar 8.00 med engelska nationella ( SNÄLLA GUD LÅT DETTA GÅ BRA ). haha ja men vi höres imonn sötisar godnatt =)



En bild som jag tog idag, dock röda ögon för jag tog med blixt =( skönt att färga håret
typ ljusbrunt sen, och klippa topparna.


En till bild, också här med röda ögon, men äsch vafan det bjuder vi på =)

Det blir

Det blir lätt en sån här snygging tröja som Tokio Hotel har designat , kärlek på det =)


kort dag i skolan

Idag hade vi verkligen en kort dag, första lektionen började som jag skrev tidigare 12.30 sen efter tyskan så var det bara engelska där vi övade ett gammalt nationellt hörförståelse, och skulle det vara det riktiga så hade jag typ prick G haha men det är bra tycker jag =) hmm jag är lite fundersam när det gäller vädret, i ena stunden är det sol och i nästa är himmelen alldeles grå, nu blir det nog regn snart.Det får regna bara det inte gör det kl 19.00 ikväll för då blir det att jag och Malin ska ut och gå...eller ja få se om hon orkar följa med haha.Btw så har jag inte fått någon klipptid än för hon som jag skulle klippa mig hos var hemma med sjukt barn, men mamma kollade upp var det kostade att klippa och färga ja och göra hela skiten hos Speglen i Åselby istället, och där skulle det fan kosta 1500 spänn :S shit vad dyrt, nu ska jag vänta och se om den andra frissören kommer tillbaka snart annars blir det att klippa sig i Åselby.Om jag ska klippa mig där så kommer jag blir fattig för då går heeelaaaaaa mitt studiebidrag till det, RIP på det =(

Jag hade tänkt att lägga in en bild på mig idag, men jag orkade inte gå upp och starta datorn för att föra över bilderna där. Här nere är datorn typ cp så här kan jag inte lägga in några bilder, eller ja det kan gå ibland om datorn är sammarbetvillig.Så vad ska man hitta på under resten av dagen då? Jag har ingen aning, det lär väl tiden utvisa ;)

see you soon! =)


God morgon!

Tänk om man fick sova så här länge jämt, gud vad skönt det skulle vara! Snart blir det att ut och gå men jag kom på att jag hade tyska glosor idag jag skulle kunna och jag har inte pluggat någonting, så nu har jag boken framför mig ;) Jag tror jag går ut vid 10.30 för då är jag tillbaka 11.30, då har jag lite tid på mig att plugga efter också =) Nu måste jag plugga vidare så höres vi senare idag.

Hejdå =)

2 nya plagg

Idag var jag och mammsen till kupolen och inhandlade 2 nya plagg som mycket väl behövdes i mitt liv.Och min bror kom idag och hämtade hem cykeln men fick dock inga pengar.Amanda (hans barn) ville pröva och se att hon kunde ha den innan jag fick några pengar.Jag längtar tills jag får råd att köpa mina converse :D
Efter det kom jag hem men då var det bara att åka raka vägen ner till Malin för vi skulle åka ner till ica kvantum och köpa hårfärg till Malin, det blev att hon köpte någon ljus nyans av brunt  =) Sen hem, gick ut och gick och efter det så färgade jag håret på Malin.Nu sitter hon här brevid mig med skallen full i färg ;) Jag tror det kommer att bli jättefint =)

Nu blir det att gå ner och dricka lite vatten sen är det bara att vänta ut till Malin ska duscha ur håret,sen kan jag lova att det blir sängen =) GÖTT ATT BÖRJA 12.30 IMONN! :D

Höres imonn sötisar!  =)


En t-shirt från Gina tricot 99 kr och ett par svarta jeansleggings från Vero moda 279 kr

Ändrade planer

Som sagt, ändrade planer.Malin smsade och skrev att hon inte kunde följa med mig ut och gå idag för hon hade typ ont i kroppen sen vi gick igår haha aww stackarn, så nu följer Fanny med istället =) Det blir väl att gå senare antar jag, men ja  hursomhelst.  Idag hoppas jag att Peter kommer och hämtar cykeln så jag kan få pengar.Hahah är verkligen i stort behov av det verkligen, fast ja det är jag nog jämt ;)

see you! =)

Önskningar

Om jag fick önska så skulle jag vilja, vara smal, vacker,lång....skulle jag vara alla de 3 så skulle jag vara lyckligast i världen! men som sagt det är önskningar det.

Husomhelst så sitter jag här och bloggar och jag har nyss drukit upp min multivitaminjuice, tänk jag tror jag nämner ordet "multivitaminjuice" i alla inlägg haha.Nu sitter jag och väntar på att Malin ska ringa.Vi ska ut och gå =) Sen vet jag inte riktikt vad jag ska göra.Jag har läxförhör i tyska imonn så jag lär väl plugga på det, sen på torsdag har vi nationella prov i engelska, läsförståelse först sen är det hörförståelse, alltså jag suger på engelska särsklit när man ska lyssna.Man får ju alltid hoppas på att man får ett G.

Nu lyssnar jag på tokio hotel-monsoon, en av deras bästa låtar på engelska och jag älskar den! <3


Tokio hotel-monsson <3

skooolaan

Nu sitter jag och Malin och har historia.Moa och Toveh är sjuka.Jag måste skriva klart om Dagen D annars får väl min lärare damp vilket inte är så bra.Så därför måste jag tyvärr jobba, och btw jag gillar inte regn =(

Höres =)


åker till syrran

Jag och Malin var ju ute och gick och fan vad peppad jag var , haha sprang typ hela tiden i slutet, och Malin var också mycket duktig på att gå fort och nu sitter hon här brevid mig och gnölar om att hon kommer att vara död imonn så unsweet ;) haha nej nu drar jag till syrran och sover där =)

Höres imonn =)

KÄRLEK

Nu är vi hemma från kupolen och hade tänkt att ut och gå.Innan vi kom in till kupolen såg jag en kille från skolan som jag har tyckt varit snygg rätt länge, men vafan tror  ni inte?!?!?!?! jo han hade flickvän HAHAH fail!
Jaja men iallafall så kikade vi runt på kläder och jag vet inte om jag vågar gå till kupolen nå mer för jag hatar deras speglar =(  Så därför ska jag och Malin ut och röra på FLÄSKET nu!

och btw min bror ringde mig idag och ville köpa min gamla fula cykel som jag inte använder och vet ni? haha jag får typ 500 spänn för den, det trodde jag aldrig men det är alltid gött med pengar =) och nu när månaden är slut kan jag och Malin köpa våra converse ;D happyday på det =)

Hejdå höres senare =)


Här är dom, så vackra :D


kupolen med Malin :D

Hejsan hejsan nu är man äntligen hemma, när vi slutade skolan så var jag med Malin och Toveh till turistbyrån för att hämta ut Malins p&l biljett =) Toveh skulle på en jobbinterjuv, håller tummarna för att du får det jobbet nu! Själv har man nyss ätit 2 mackor och druckit multivitaminjuice (igen) och nu sitter jag och lyssnar på musik och kikar runt på internet.
Nu längtar jag till mamma kommer hem för att hon har nog troligtvis beställt tid till klippning och färgning för mitt hår, shit får se hur mycket det kommer att bli haha. Ska bli så skönt att göra nått åt det hära skabbhåret nu =)

Nu efter 16.00 blir det att gå på kupolen med Malin och kika på kläder och skor, jag och Malin vill köpa vita converseskor det är så grymt snyggt, plus att jag vill ha nya leggings, helst i jeans.Men ja det är synd att man är skapligt fattig, men att  tittar skadar ju aldrig ;) Nej nu vill jag till Kupolen så nu får Malin skynda sig på sitt utvecklingssamtal =)

see you! =)

skolan

Sitter i skolan med Malin och Toveh nu, Moa är sjuk idag så hon ligger hemma och ruttnar med sin onda rygg. Vi har typ Geografi men vi gör inget, vi ska plugga till provet som är på fredag vilket jag hoppas kommer att gå ganska bra. Jag ska verkligen plugga till det här för det är det här som kan vara avgörande för betyget. Nu vet jag inte vad jag ska skriva något mer så jag slutar här =)

Höres senare idag =)

Broken strings (8)

Broken strings (8) Alltså den är sjukt bra jag älskar den låten :D lyssnar på den för fullt nu.Ja i övrigt gör jag faktiskt ingenting, tänkte dra upp till stallet och slänga ut hö åt lilla Ullis sen drar jag nog till syrran för att sova där =) Jag ska faktisk ta Ulins råd (min kompis) att inte platta håret så mycket, istället ska jag börja ha upsatt som i en "mulan" ni vet ;) nej ni kanske inte vet, men en såndär bulle uppe på huvudet.Det kan faktiskt vara rätt skönt att inte platta håret för det är så drygt och det tar en himmla lång tid på morgonen då man är trött.

Nu lär jag nog börja packa kläder jag ska ha på mig för morgondagen, usch måndag -.- Jag kommer inte hinna skriva något mer idag och inte på måndags morgonen heller men jag bloggar när jag slutar skolan.Jag slutar väl runt 13.50 imonn så då hörs vi väl då =)

pusshej sålänge =)


Söndag =(

Jag gillar verkligen inte söndagar för efter söndagar så är det måndag, och jag hatar måndagar med! Jag hatar skolan.Tur att det är sommarlov snart och gud så man längtar....jag längtar som tusan till p&l det kommer att bli så roligt!
Men ja nu ska ja ut och gå med Fanny och vi tar Arrak med oss,det blir nog vanliga rundan den runt floda =)

Höres senare idag sötungar! =)

2 datorer

hejsan nu sitter vi här igen,jag och Fanny.Den här gången på en varsin dator,Fanny tog med sin bärbara hit men internet ville inte funka.Sen såg jag att klockan var 21.21 så då slog jag på mobilen 3 gånger Fanny med.Sedan satt jag mig vid Fannys dator och vipps så funkade det :D haha det måste ju vara nått efter man slagit på mobilen seriöt :O eller kanske bara ren tur haha.Nu ska vi vandra ut och hoppa studsmatta sen blir det film.

Höre imonn pusshej =)

Tokio hotel designar för H&M

Fanny är här.Jag bloggar och Fanny sitter brevid och ser allmänt uttråkad ut ;) Idag innan vi skulle ut och gå så hade Fannys katt lagt sig i en korg hemma hos henne,vi trodde hon skulle få kattungar då för hon är jättetjooccckkk haha.Men när vi kom tillbaka hade hon ännu inte fått några :( Men nu innan vi skulle gå till mig så hade hon fått 2 vita kattungar :D
Nu ska vi eller iallafall jag gå ner och äta kvällsmat, sen blir det film hemma hos mig.Vi ska se NEW POLICE STORY, den är så himmla bra! =)

Jaa och btw...jag har läst på några bloggar nu att Tokio Hotel ska designa för H&M det är nått med Fashion against aids där några artister har varit med och designat :) Den 28 maj släpps kampanjen.



Tom och Bill <3

Höres senare för nu blir det kvällsmat  =)


värme och sol =)

Jag älskar när det är sol och varmt ute :D Jag vill aldrig mer ha vinter! men iallafall, nu sitter jag och klämmer i mig 2 mackor och multivitamin juice ;) det är det första jag äter idag, jag var nyss ute och gick med Fanny och Arrak och jaaa min fot är mycket bättre!!! :D Nu blir det att gå över till Fanny och jag tror vi ska steka lite ;D

ses senare idag :D ut i solen nu alla!

Godis och en bättre fot :)

Nu är jag med Fanny, vi ska kolla på humorgalan som börjar strax :) Sen blir det film hemma hos henne, äta godis och sova över där (: <3 Det kommer att blir skoj och btw min fot är bättre nu :D Tidigare idag så följde vi med syrran till Dala airport och kikade när flygplanet lyfte, hahahaha jag lovar att alla stockhlomare skulle skrattat åt oss för att vi kikar på ett enda litet flygplan som ska iväg medans det går flygplan på Arlanda typ varenda minut x) nej nu har humorgalan börjat ;) få se om jag hinner skriva ikväll.

Pusshej :)
        
Bjuder till på en bild från mig idag, hoppas den inte är allt för mörk ;)

 



































FOTJ*VEL!

Hejsan sitter hemma hos min bror och bloggar.Idag så vaknade jag av att jag knappt kunde gå..jag hade så j*vvlaaaaaaaa ont i foten, ja och med det kunde jag ju inte ut och gå med.Mamma trodde det typ kunde vara nått "stressfraktur" att jag har gått för mycket.Det var ju bra..eller inte! Så nu kan jag inte gå förren det har blivit bättre :( blir det inte bättre till måndag så lär vi åka iväg med det.Nu är det fredag och jag tänker äta lite godis :) så nu blir det lite fika hos peter sen ska jag hem och vara med Fanny, vi ska till Hemmakväll och handla :)
Ut och rör på er i det fina vädret nu, själv kan man knappt ggå så det känns mycket tråkigt.

höres senare :D


Rolig kväll!

Det blev grillning hemma hos söt Emelie och det var meningen att det bara skulle vara tjejer där, med det kom 2 killar men dom var trevliga :) Sen blev det att dra till Torsång där man höll igång och gick runt och hade skoj :D Nu är klockan 1.35 när jag skriver detta och det är dags att gå till sängs, ska upp kl 6.30 imonn, men då är det bara för att släppa ut lillen i hagen, sen blir det sovvaaaa llllllläääääääääääääängggeeeeeeeeeeeeee ;) 
 
Höres imonn godantt :)


RSS 2.0