ÅH!

Åh blev så sur för igår hade jag skerivit ett långt inlägg på mobilen när jag var borta och allt försvann sen, matt jag blir -.- Jag färgade iaf håret svart igår och sen drog jag i amandas löshår på kvällen, det blev najs :D Det blev fest kan jag lova! :)

Jag och Emma var först hemma hos henne, kikade lite på Håkan DVD åhhhhh så roligt när man båda kan sitta och halvskrika och få rysningar i hela kroppen..typ ingen av min kompisar gillar Håkan så det är bra att Emma gör det! :D <3 hahha och så provade vi att gå ner i spagat, någon fix idé som Emma hade och jag var tvungen att prova, och tror ni inte att jag är jättenära, haha ja det är helt sjukt jag som aldrig gör något sådant ;) Dolda talanger har jag nog ;)

Skoj hade jag med Emma iaf  för kvällen gummsi, även fast vi råkade lämna varandra på slutet, sorry :(
Men vi kör på nästa helg tycker jag ;D Då kör vi s2 ;)

jaja ska dra, bye.

/ Mikaela

Fredag imonn!

Yees jag älskar verkligen fredagar! Vekorna går verkligen fort fram...Tänk snart är det vår, snön smälter fåglarna börjar sjunga och allt blommar ut, gud så våren är vacker :') dock är det ju ett litet tag kvar men snart så...:)

Iallafall så är jag taggad inför imonn! Utgång med Emma, skoj skoj...Få se hur mycket man dansar loss. Vet inte vilka skor jag ska ha imonn, vill inte ha mina långa stövlar, vill ha klack. få se om jag kan flörta med söta amanda och låna nån av hennes skor.

BTW imonn blir det kupolen, ska köpa nya spännen, hårfärg, ska bli svarthårig imonn och låna amandas löshår på kvällen, fan vad bra det kommer bli, känner det på mig! :')

/ Mikaela


Snart...

Snart är det fredag igen om imonn blir det utgång med söta lilla Emma. kommer nog bli riktigt skoj, förövrigt så hatar jag vårrt internet för det är helt fucked up! ibland lägger det bara av och tar 100000000000 år att få igen igen, åh finns det ingen ogilla knapp på bloggen? men det oglillar vi aif , tummen ner (N)

Nu ska jag bara sitta här och ha allmänt tråkigt ;)

/ Mikaela

:'( <3

Jag kan inte tro det är sant! Jag kommer hem loggar in på facebook och ser på ett inlägg att
den älskade islandshästen Thor har fått somna in, jag kan inte fatta det! Visst låter det sjukt töntigt kanske ni tycker, men den där hästen har betytt så mycket för mig i alla dagar, Det var han jag lärde mig rida på.
Jag kommer ihåg första gången jag red han, jag var runt 9 eller 10. Jag började rida han lite smått.
Varje dag jag var ute och red så hoppades jag på att få sitta kvar, det var inte det lättaste på busiga Thor.
Alltid sparkade han bakut eller bockade av mig, men jag var envis och slängde mig upp. Jag har tappat räkningen på alla gånger jag jag fick bita grus, snö sand eller gräs. När jag tänker efter så satt jag nästan aldrig kvar.
men jag blev äldre....lärde mig sitta kvar, jag har haft underbara minnen med Thor..och nu är han borta...

Thor blev 15 år, han fick kolik. Och nu har han fått somna in. Jag skulle just sätta igång honom efter att han haft fång...skulle börja rida han..och jag längtade så..men nu går inte det. jag kommer sakna honom.
Älskade Thor, vila i frid älsklingen <3



Älskade Thor <3


/ Mikaela


Mobilbloggar

Haha coolt första gången jag mobilbloggar, men iallafall. Har setat i skolan tills 18.10, har gjort matte prövning a.gick väl sådär kan jag säga. Men det är bara att kämpa på. Sitter just nu i bilen och lyssnar på rix fm medans mamma är inne på rusta och möglar, sen ska hon in och handla mat på rätt pris också. Det komme ta 100 år innan jag får komma hem och sitta vid datorn ;) men jag hoppas att jag överlever ;)


/ Mikaela

Sitter och ..

Sitter och kikar bakåt i min blogg, och blir helt pepp...Läser en massa inlägg om när jag gick upp, var ute och gick och kilona rasade. Gud så pepp man blir, så ja imonn då ni, då kör vi :)

/ Mikaela


Väntan..

Väntan leder ingenstans...nej jag har märkt det SUCK -.-

/ Mikaela

Järnspöken

Dag efter dag, timme efter timme, nu tror jag verkligen att det är över.

Har jag äntligen lyckats glömma?

/ Mikaela 


Sommarminnen

Sitter och tänker tillbaka på sommaren 2009, här slänger jag upp bilder <3


















































































Oj det blev en hel del bilder. Vissa dagar tänker jag mer på sommaren och vissa dagar inte alls.
Sommaren 2009 har nog varit den bästa i hela mitt liv, varför kunde inte sommaren vara lika lång som vintern och vintern kort? :O Men håll ut, snart är våren på ingång och sommaren därefter, nu kör vi hårt på sommaren 2010! eller vad säger ni? ;D

/ Mikaela


...

LOGGA IN,LOGGA IN, LOGGA IN!!!! GAH

/ Mikaela


-.-'

Snälla ge mig en lägenhet så jag kan fly härifrån...jag är trött på allt jävla gnäll! Längtar sjukt mycket till jag har något eget. Åh gud. Gnäll hit och gnäll dit, aldrig ensam hemma..nej pappa är alltid och då menar jag ALLTID hemma!

Så fort jag har ett jobb så farväl Lerbäcken och hej något annat! tusan vad skönt! :)

Btw den 22 februari är det jag som tatuerar mig! :)

/ Mikaela

Hej stressiga dag!

Hej stressiga dag, Ja typ allt har varit stress idag! Efter jag slutat skolan så går jag till mammas jobb för att åka med henne hem, ringde henne..och jag vad tror ni? Jo hon hade tydligen glömt av att jag skulle åka med henne hem. Ringde henne höll på att frysa ihjäl. Tillslut kom hon. In i bilen klockan var då 4. Peter var med för han skulle ta ett pass nere vid polisstationen. men det var4 typ 20 pers före han så då sket han i det.

Jag var tvungen att komma hem före 5 för då släpper de in hästarna. Men nej jag har inte varit i stallet än, har inte hunnit! Och ingen bil fungerar så det blir en redig promenad till stallet och tillbaka och mocka. woohoo att gå i mörker..eller inte.

ja just det från det ena till det andra, nu har jag beställt tid till att tatuera mig! :D Det blir i början av februari..jag är inte så nervös nu men kommer att bli. Ska ju gör under armen, och det gör jävligt ont säger folk. Syrran beställde åt mig idag och han sa att jaa att tatuera sig där första gången kommer kanske att blir ätt jobbigt...
Åh gud blir bara ännu mer nervös när han sa så :O

whatever..det går säkert bra :) Ska vila lite till innan det blir stalllet. Höres!

/ Mikaela


Nattbloggning

Konstigt nog har jag inte gått och lagt mig än, jag brukar faktiskt vara den som lägger mig i tid när det är skola nästa dag.. men inte nu.

Såg nyss filmen You got mail, en riktigt bra film. Och jag älskar lyckliga slut.När han får henne och hon får han, vad lyckligt :') Tänk om det kunde vara så i verkligheten? nej allt ska ju vara komlicerat och vettefan allt. men men det är ju livet. Lyckliga slut finns i filmer och böcker, men i verkligheten då?

Ibland känns det som ingen ser en liksom. Hallo här är jag kan du kolla på mig...? halllooooo?! HALLO?! hahah ja men typ så. Vet knappt själv vad jag sitter och skriver, kanske för att jag är trött? whatever ;)

Och jag har kommit underfund med en sak..Jag faller verkligen lätt för killar,helt sjukt! :O
Visst har man hört talas om kärlek vid fösta ögonkastet...men vafan så lätt är det faktiskt inte..eller ja...eller..
Nej nu ska jag sluta skriva, babblar om nått som jag knappt själv fattar?
Aja godnatt.

/ Mikaela



Utgång för första gången!

Japp igår var det första gången som jag skulle ut på krogen sen jag fyllt 18. Mamma skjussade mig och Amanda till söta Emma. Var det ett tag fixade oss sen drog vi vidare till förfest i Bullemyren..var där ett tag sen ville jag och Emma vidare till stan, men Amanda ville stanna...Så jag och Emma drog vidare til stan, först in på Butterfly men det var det trångt och trök!

Så vi tänkte dra vidare till Flamingo men där måste man betala in sig och vi hade inga pengar, så vi tog till flörtmetoden och kom in gratis ;D Emma verkade vara bra på sånt haha ;D Så dit in drog vi =)

Kikade runt lite först...sen satt vi oss ner ett tag, upp på dansgolvet, dansade loss lite. Satt oss ner igen, och då kom det en kille fram till mig som ville dansa...nej jag orkade inte eller ja orkade och orkade, vågade inte direkt haha ;) men men..tiden rann iväg och klockan blev 2. då var det dags att dra sig vidare..
Träffade på lollo,Kajsa och någon till tjej. Så jag frågade om jag fick åka med dom hem,annars vet jag inte vilken jag skulle åkt med hem. Men som sagt...allt löser sig så är det :D

Fick säga hejdå till söta Emma..så drog jag och de andra vidare på donken för de skulle käka innan de drog hem.
när jag väl kom hem så var klockan 4! haha. Gick ut med Arrak när jag kom hem också. Efter det blev det 2 panpizzor och cola när jag kom in, GUD så jag älskar COLA! <3 Efter det var det godnatt kan jag ju säga, var trött som ett svin.

Men tack för kvällen Amanda och Emma, dock var ju inte du med så länge Amanda, men roligt den lilla stunden! :) Tack igen söta ungar <3 :D


/ Mikaela

Skolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

HOLA! que tal? haha nej jag bara skoja, jag hatar spanska. För jag har ju inte spanska längre ;)
Iallafall så sitter vi med svenska nu, vi ska göra en uppsts. jag har valt att skriva en uppsats om fult språk, intressant va? nej tänkte väl det ;) Efter den här lektionen så har vi bara teckenspråk kvar! mycket skönt, vår engelska lärare är sjuk så vi slipper engelskan YÄY! :D

Ikväll blir det utgång för första gången i hela mitt liv, eftersom jag fyllde 18 rätt nydligen haha ;D Men det ska bli skoj! Blir att dra ut med Amanda bby <3 och några av hennes kompisar! =)

Nej nu ska jag vänta ut lektionen, ha de bra!

/ Mikaela

bloggtorka

Nu snart blir det stallet...så ja höres haha ;)
Nej men vafan, bloggtorka -.-
 
Ska bara säga att Madde är en kalkon och jag är en höna ;D <3


/ Mikaela

Nu ska jag...

Nu är ännu en skoldag över, jag ska nu begwe mig mot stallet och mocka åt lilla Media, Sen går jag hem igen. Imonn är det skridskor på idrotten, wiihoo...eller inte, jag hatar det :) Och inte nog med det, egentligen så börjar jag 9.40 men bara för att ja ska göra ett omprov i natur så måste jag vara där till klockan 8! -.- Och inte har jag pluggat ett dugg helelr, great..gud så lat man är. Jaja ska dra nu =)

/ Mikaela


Jag 18!

Jag 18, festbilder sen i lördags, tagna av Frida =)


Jag var glad!


Det där kortet minns jag faktiskt inte :O


Fina folk =)


Madde utför sin yoga? hahah


=)


Sweet par!


Singstar!


Som sagt =)


Fint där jan-e! ;D


varning för söthet på Emelie <3


Så ska det se ut! ;)


=)


(Y)

Jaa det var en rolig kväll måste jag säga! Och tack en en gång för alla som gjorde den värd! <3 :)

/ Mikaela


?

Okej hur fan lyckas jag?! Har ett fett stort blåmärke på vänster vad. Åhh jag vet inte vad jag gör när jag dricker, men jag kommer aldrig undan..jag har JÄMT....notera JÄMT något fel efter jag druckit -.- Gigantiskt blåmärke som gör ont, mitt i blåmärket så är det nå rött streck...vafan? hahah aja. ;)

/ Mikaela

Dålig uppdatering

Ja jag vet dålig uppdatering ;) Men iallafall.

igår hade jag fest hemma hos mig. Jag och Moa var själva först sen kom lite annat folk.
Vi sjöng singstar och hade trevligt. Det roliga var att jag försökte få hit Jan-e och co. Det gick inte så bra.

men så när  jag satt i soffa i rummet så knackar det på rutan, och där står Jan-e...Jag flyger upp ur soffan och ut
där står jan-e med lite annat folk och börjar sjunga för mig (A) hahaha fytusan vad glad jag blev att de kom.
Trodde aldrig de skulle komma. Men det gjorde dom iihhhhhhhhhhhhh :'D Efter ett tag drog de vidare till krogen.
Men jaa jag hade iallfall jävligt roligt hela kvällen.

Tack alla för en rolig kväll, och tack för presenterna <3
 
idag kommer iallafall lite av släkten och ska fika och så. Runt 3 kommer de. Faktiskt så trodde jag att de skulle se förjävligt ut efter igårkväll, men kära Madde och Josefin hjälpte mig att städa :) Så nu ser det faktiskt riktigt bra ut! :D Ska hinna med stallet idag, sen får vi se om det blir badminton senare, hoppas på det! :)

/ Mikaela



Bio snart

Nu sitter jag hemma hos syrran, har packat ner ina saker för idag kommer hon hem. Snart ska jag iväg på bio, jag och Nicklas ska se Avatar, hoppas på att den är bra! :)

/ Mikaela

18 år nu!

Japp nu är jag 18 år! =) Kom till skolan idag hade idrott sen fick jag ett sms att min mobil som var på lagning är färdig nu, så passande! :'D

Ska hem till Moa ikväll, hon har någon överaskning. Nu har jag inte tid att skriva nå mer, för nu ska jag fira mig själv och bege mig ut på en långpromenad! haha ;)
 Höres.

/ Mikaela

Några timmar kvar till 18!

Hejsan tänkte bara säga att nu är det några timmar kvar tills jag blir 18, är det inte ljuvligt?
förövrigt vill jag bara slänga ut pappa ur huset, jävla ego...fyfan...orkar seriöst inte med han!! :@
Var så J*VLA arg idag så det fanns inte. då trodde jag jag kunde döda han.
whatever ;)

Nu ska mamma in i affären köpa nytt comviq kompis åt mig sen skulle hon handla nå annat skit.
hörs senare :)

/ Mikaela

I feel so happy!

Ja så var första skoldagen avklarad, gick väl skapligt fort ändå. Idag hade vi full rulle på att planera fest i helgen skoj skoj! :D Och på fredag kör vi nog igång med badminton igen, fyfan vad roligt det kommer att bli! som jag har längtat!!! :)

Hemma hos syrran nu iallafall, ska försöka komma i säng tidigt idag, vid 22.00 hade jag tänkt. igår kunde jag verkligen inte somna, var inte ett dugg trött, kikade på klockan den blev bara mer och mer...tror jag somnade vid 2...sen efter ett tag vaknade man av den där hemska signalen på mobilen, jo visst du, väckarklockan -.- SUCK!

jaja livet går vidare trots att man vill dö när klockan ringer på morgonen, särskilt när det är mörkt på morgonen.
Men jag är glad för varje dag som går så blir det bara ljusare och ljusare :) Snart är det vår..haha ja det är ett tag dit men det går nog fort! ;)

/ Mikaela

jaa..

Jaa.... nu sitter jag här i sängen hos syrran. hon är borta och jag har hennes lägenhet en hel vecka, det kommer att bli skönt, men fan så kallt det är här inne. imonn är det skola som sagt och jag ser inte fram emot det..åh jag vill verkligen inte tillbaka USCH! Det enda possitiva är att träffa alla igen :)

Pratar i tele med Nicklas och han snackar om sin ost haha retarded vän man har :D men det gillar jag!
jaja höres imonn.

Godnatt allihopa :)

/ Mikaela


:'(

:'( Kan man säga nå mer, det är söndag och skola imonn..snyft.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Okej jag säger då det...se ALDRIG..och då menar jag ALDRIG Paranormal activity själv!!!!!!!!!!
Det var den läskigaste jag någonsin sett...usch!!!

SE DEN ALDRIG SJÄLV! 

 nu ska jag försöka sova få se hur det går haha.
Godnatt.


/ Mikaela

Paranormal avtivity

Nu är det ca 1 timme kvar till jag ska se Paranormal activity. Nästan lite småläskigt att se den själv haha. Men det klarar jag nog ;) Sitter och funderar på vad jag ska hitta på nu..Jag har liksom redan varit inne på alla sidor jag brukar gå in på. jag har städat åt kaninerna och jag har faktiskt städat innan mamma kom hem från jobbet, så nu finns det typ inget att göra. jag får väl ta en runda med lilla Arrak då :)

Orkar jag så skriver jag när jag sett klart filmen, bara den går nu då haha.
Annars så skriver jag imonn då det är söndag och jag kommer att vara deppig dagen lång SUCK!
Ja det är ju skola på måndag så...nej fy jag vill verjligen inte, nej usch kan man inte få ha lov i flera
veckor till?! Men det är som det är.

Bye.

/ Mikaela

ÅRETS BÄSTA LÅTAR 2009!!!!! <3

Massa minnen av låtarna så är dom så bra! =)

Nr.1 <3


Green day-21 guns

Do you know what's worth fighting for
When it's not worth dying for?
Does it take you breath away
And you feel yourself suffocating?
Does the pain weight out the pride?
And you look for a place to hide?
Does someone break your heart inside?
You're in ruins



One, 21 guns
Lay down your arms
Give up the fight
One, 21 guns
Throw up your arms into the sky
You and i



When you're at the end of the road
And you lost all sense of control
And your thoughts have taken their toll
When your mind breaks the spirit of your soul
Your faith walks on broken glass
And the hangover doesn't pass
Nothing's ever built to last
You're in ruins



One, 21 guns
Lay down your arms
Give up the fight
One, 21 guns
Throw up your arms into the sky
You and i



Did you try to live on your own
When you burned down the house and home?
Did you stand too close to the fire?
Like a liar looking for forgiveness from a stone


When it's time to live and let die
And you can't get another try
Something inside this heart has died
You're in ruins



One, 21 guns
Lay down your arms
Give up the fight
One, 21 guns
Throw up your arms into the sky
You and i



Nr.2

Håkan Hellström - För sent för Edelweiss

Nr.3

Håkan Hellström  - Hurricane Gilbert

Nr.4

Håkan hellström - Nu kan du få mig så lätt

Nr.5

Milow - eye technology


Det var bara några av en massa jag kan räkna upp, men det fick bli en topp 5 :)
Så mycket minnen, och så mycket roligt man haft under 2009! <3

/ Mikaela


tjooheej!

Tjooheej allihopa! Idag vaknade jag av att Arrak började skälla vid 10.30. Det visade sig vara min bror som kom hem...Han sov inte hemma inatt så jaa undra vart han kan ha varit haha ;)
Iallafall så har jag nyss duschat. Var ute 1 timme och 30 minuter idag och gick Täkt runt, gud så duktig jag är! =)
Nu vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på, lär väl iallafall slänga på mig kläder. Sitter i mysiga morgonrocken nu GOS! :)

/ Mikaela

Tatuering!

Jag ska tatuera mig! :D Det ska blir 3 stjärnor på underarmen hihi..



Sånna stjärnor ungefär men de ska vara 3 st på underarmen då, lite, mittemellen och en slite större =)
Vad tror ni?

Blir skitbra det ;D

En till rolig sak jag har kommit på är att man kan rita på msn HAHAHAH.
Det hade jag inte tänkt på förut hahah.
jaja Synes imonn!
pusshej!

/ Mikaela

nejnejnejnej

Nej nej nej jag vill inte! åhh nu börjar ångesten komma krypande...det är slut på lovet snart och skolan börjar på måndag! Men men det är väl bara att bito ihop, för om 7 veckor har vi lov igen hahah, och då drar jag och nicklas ner på TH konserten och det gillar vi :) Och tänk då är vi redan inne i mars :O Sjukt nu står det inte på förren det är sommar igen WOOHOO!

Väntar nu på att moa ska komma ut från duschen för vi ska dra till kupolen, något som är uppiggande iallafall. Men nu ska jag inte vara grinig, det är ju trots allt fredag...FREDGSMYSSSSS...utan godis och läsk, det suger -.-

haha jaja ;)

/ Mikaela

film film film..

Är hos Moa nu blir det film, vi har sett 3 filmer igår och då satt vi uppe till 4 typ haha, och jo en sak till innan jag går. Jag har löst mysteriumet med min fot! hahah det var ett litet litet hack i tån, inte märkte väl jag det ;) jaja whatever.

Godnatt sen :)

/ Mikaela


Min fot är wierd!

Jaa jag är hos Moa och har inte hunnit blogga så mycket. Men iallafall igår när jag vaknade så gruvade jag mig för att gå upp och ut och gå, det var trots allt -22! Men jag tog på mig ton med kläder och drog ut, var hundvakt så Arrak fick också följa med ut han också.

Det tog en timme att gå runt det jag brukar. När jag kom hem så hade jag is i håret och mina ögonfransar var typ bara is haha helt seriöst! Men det roliga var att när jag kollade ner på fötterna för att ta av strumporna så var min högra häl helt blodig! Det var pga att jag hade ett skavsår men jag kände inget när jag väl var ute.

Sen skulle jag ta avmig min vänstar strumpa, och då blev jag chockad för uppe vid tårna var det också helt blodigt. Jag had einte gjort någonting på foten vad jag kunde komma på så jag tog av mig strumpan och kikade, ingenting?! neejj jag hittad einte ett enda litet sår! :O Helt sjukt!

Lika idag när jag gick upp hemma hos Moa för att ut och gå..när jag kom tillbaka så var det lika blodigt då, men fortfarande inget sår?! haha vad är det här? Börjar ju nästan bli rädd. Min vänstran fot är WEIRD. Jaja nått mysko är det iallafall. Nog om det.

Nu sitter jag som sagt hemma hos Moa och väntar på att mamma ska hämta upp mig. Hon skullle handla först så jag anatar att det tar ca 5638566 timmar inna hon är här. Nej men när hon är inne och handlar så kan on komma ut med 2 kassar fast hon bara skulle köpa lite mjölk -.- jaja hon är som hon är haha. Höres!

/ Mikaela


Nej ..

Nej jag blev inte nöjd med slingorna så jag gjorde det till helbrunt igen :) Jag triv nog bäst med det.

Usch nu är det verkligen kallt ute, vi har -24! Och imonn kommer det att vara från -20 till -30 great -.- och jag som ska ut och gå. Det kommer se ut som att en stor boll är ute och går för jag tänker ta på mig lager av kläder ;) jaja höres imonn!

/ Mikaela

Vet ni...

Vet ni vad jag har kommit underfund med? Jo jag färgade ljusa slingor på Moa i förrgår och det blev jätte snyggt, så nu måste jag ju härma henne :) Ska bli roligt och se 2 färger i mitt hår.

 Nu sitter jag i soffan och det är faktiskt hemskt kallt här inne...hallo värme? kom fram! väntar på skjuss hem nu, mamma slutar väl halv 4 så då blir det affären sen hem fort och färga mina hårstrån jag har kvar på skallen...nej ju skämta jag, men jag har ju kort hår som bara den. Jag förstår inte hur folk lyckas få så långt hår, och ännu minder förstår jag när jag sitter här och drar upp det igen för 1000 gången. Jag kan bara inte sluta tjata om det ;)

Lyssnar på Lars Winnerbäck btw!
BRABRA! :D

/ Mikaela


Duschen väntar..

Duschen väntar, har varit ute och gått och ätit frukost så nu ska jag duscha länge... ;)

/ Mikaela

Melissa Horn

!!!




Jag ville mötas nånstans nere på djupet
Jag har varit där förut o jag är inte rädd
Och dina ögon ja dem ändrar färg i ljuset
Men de kan titta nu jag är beredd

Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

Jag minns så väl hur hon blev presenterad
Men de var jag som lät henne komma in
Jag har försökt att ge dig hela skulden
Fast jag innerst inne vet att den är min
Vi står på gatan bryter meningar i mörkret
Utanför stadens finaste hotell
Dina händer ja de ber mig sova över
Som ett sätt att säga ”tack för ikväll”

Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än dig
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

Jag vissa stunder kan det kännas ensam
Och du undrar vad jag tänker på
Så jag håller hårt och kryper tätt intill dig
Som om hon skulle försvinna då
O vi talar sällan högt om våran framtid
Vi talar aldrig högt om det vi har
Dina drömmar blir allt svårare att se nu¨
Och mina finns snart inte längre kvar

Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än dig
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?



/ Mikaela


från och med 2010

från och med 2010 så ska jag:

* inte tänka negativt, dra fram det possitiva i det hela, om det finns nått vill säga ;)

*inte tänka på vad som är fel, varför det blev som det blev osv.

*ha så roligt som möjligt!

*Gå ner 8 kg, helst 10.

*inte äta godis.

*inte bita på naglarna.

*humöret ska ligga på topp varje dag, eller ja nästan :)



Jaa det finns säkert mycket mer men det får stå så länge :)
Det jag är rätt bra på är att tänka för mycket på saker och ting och
så får det inte blir det här året, det slutar bara med att jag gräver
ner mig med musik och är depprimerad för allt och alla, weird.

/ Mikaela



hahha komiskt...

HAAhha ja lite blåst och dum är man allt, sitter och kikar igenom mina senaste inlägg och utan att jag har tänkt på det så har jag skrivit 2 dec,3 dec osv, vafan?! Jag är nog lite yr eller bara lite uvis. Det är ju januari och här sitter jag och skriver december, jaja nu har jag ändrat det iallafall.

Sover hos syrran idag....är hundvakt imonn så jag sover här istället. Sitter och halvsneglar på Tv lite då och då, och så fick jag se att "en annan del av Köpng börjar ju nu på söndag haha det gillar vi! Dom är ju störtsköna ;)
Fast en mindre rolig sak var att jag såg att det skulle typ bli från -18 till -28 nästa vecka!! Brrrr vad kallt, så klä er varmt då :)

Ja nu till nå helt annat, jag hade varit ute och gått idag ca 45 min, sen kommer syrran hem med pizza åt mig, GUD jag som verkligen inte ska äta sånt skit nu. Men jag åt väl den, sen fick jag ångest och sa att jag skulle ta med Arrak och gå hem till mig...så det var bara att klä på sig varmt och gå ut. Jag kom nästan enda hem, det enda som stoppade mig var att gå mellan grindarna, det var ju asmörkt och aldrig att jag gick igenom där då. Så jag sa åt syrran att hämta mig. Jaa då var det ju bara det att hon också var ute och gick, så jag fick vända och gå halva vägen tillbaka innan hon hämtade mig...

Nu sitter jag här och har ont i benen! Det blev ca 1,5 mil idag..fan vad duktig jag är ;D Imonn ska jag nog ställa kl nått tidigare, måste lite smått vända om dygnen för på måndag börjar ju skolan igen -.-
Höres vidare imonn!

/ Mikaela

4 jan

Är hemma hos syrran, nyss varit ute och gått med hundarna, nu ska jag slänga mig i duschen...

Ska bara säga att den här låten är KÄRLEK, jag ÄLSKAR DEN! <3
Håkan hellström <3 :)



Vad jag bryr mig om nu
är att du kommer nära mig
även om det är försent att älska dig
Vad jag bryr mig om nu
är att från samma säng
lyssna till samma regn

Vad jag bryr mig om nu
är att få ut dig ur skallen
är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen
den tar slut från kyss till kyss
Vad jag bryr mig om nu
är att aldrig ge hjärtat rakt ut


Vad jag bryr mig om nu
är att du ligger vaken
i morgontimmen när regnet slår mot fönstret
och det låter som om det går på dig
Vad jag bryr mig om nu
är att du då ser det
hur smutsigt livet blivit

Och vad jag bryr mig om nu
är att se din blick så sårad
när alla löften klingar falskt
nästa gång du lovar någon allt
Vad jag bryr mig om nu
i dina armar om mig
även om jag vet att jag måste glömma dig


Vad jag bryr mig om är att se dig gråta
för jag har gråtit
och du ringde aldrig
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig om är att se som i slow-motion
när du går sönder inuti
så som jag gjorde nyss
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaka till dig

Vad jag bryr mig om
är att höra dig andas
veta att du är nära
förlåt, nu slutar jag

Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om inte kommer tillbaks till dig

säg nånting
säg nånting

Vad jag bryr mig är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig är att du kallar på mig



/ Mikaela














3 jan

Jaaa idag vaknade man vid 14.50 hahaha bra Mikaela vilket liv du har (Y) Sen var det bara att gå till stallet, fixa sen hem och duscha..och nu ska jag göra mig iordning för jag ska dra vidare till Moa. Jag och Moa ska ha tacos kväll, och jag måste säga att jag längtar verkligen för jag är så sjukt jävla hungrig!

Btw så drömde jag en sådär sjuk dröm igen, den här gången så blev jag ihjälsågad med en motorsåg av en modell?! hahah vafan är det som händer? hmm weird. Aja ni få ha det så bra!

/ Mikaela

2 jan

Alltså shit hahaha vilken dag det har varit! jag har varit ute hela dagen...

Jag ställde klockan för jag skulle följa med Amanda till stallet och rida hennes medryttarhäst Liptus. Kändes mcket väl att jag inte ridit på ett bra tag haha, men det gick väl skapligt. inte bra och inte dåligt direkt. Efter jag ridti gick vi upp i stallet fixade och slängde ut han i hagen igen,nu var det amandas tur att hoppa upp på hästen Mayday som sägs ha värsta dampen haha. Inann vi tog in han så gick Amanda ut och rökte, förhoppningsvis hennes sista cigg för hon har sagt att hon ska sluta, bra det amanda :) (Y)

När vi väl stod där så ringde mamma:

-Jag ska åka till Peter snart för susanna har ju fyllt år och vi skulle komma idag
-Va men faaaan var det idag?
-ja det var det, ska du med eller?
-Hmm jaa jag måste för jag har lovat Suss det.
-Bra kommer och hämtar dig nu då.
-Ah gör det Hejdå.
-Hejdå

Jahapp och där stod jag och hade glömt bort att vi skulle dit, shit och jag hade seriöst hur mycket som helst att göra innan jag var färdig med allt. Så när mamma väl hämtade mig så sa jag att jag inte skulle följa med och hon skulle säga till Suss att jag skulle komma en annan dag :) Förlåt Suss men kommer en annan dag kan du ge dig på! :)

Hur som helst, åkte med hem, åt pannkaka i racer fart,drog på mig mer kläder, tog med 2 st pannkakor till Amanda, och gick till stallet :) Träffade amadna på stallgången där hon stod med Mayday i gången. Amanda blev överlycklig när jag kom med pannkaka, hon älskar det haha :D Så Mayday fick gott och väl vänta medans jag och Amadna sökte värme i sadelkammaren när hon skulle äta ;) Ut igen efter det och gjorde iordning Mayday för en liten ridtur. Det var mening att hon skulle rida i ridhuset men det var tydligen hundträning där så hon fick vara ute..Kallt som satan var det, på morgonen när jag gick upp var det -8 och det var väl okej...Och på kvällen var det -17...Där ute stod jag och höll på att frysa ihjäl medan jag kikade på Amanda..Mayday är grymt stor 1,75 GIGANTISK häst haha. Skritt oich trav gick bra utan damp, men när hon började gallopera så kom väldens bocksprång, Amanda höll på att flyga av men klarde sig. Det var så himmla kallt att rida då så att vi gick upp till stallet igen bara efter ca 20 minuter. nej MayDay var ingen häst för Amdna sa hon, och det kan jag förstå, jag skulle aldrig sätta mig på honon ;) Upp till stallet fixade det sisa, sen kom Amandas mamma och hämtade oss, hon släppte av mig hemma. Nu var det bara att vänta till mamma kom hem för jag skulle till nästa stall i denna kyla!

kl var 5 när jag kom hem och hästarna brukar gå in vid 6..så jag var stressad som fan, hade 2 hästar att hinna med! så satt med ytterkläderna på mig till mamma kom hem ca 17.50, FORT SOM BARA DEN till stallet sen haha :) Som tur var hade ingen släppt in hästarna än, kajsa var i stallet å vi hjälptes åt för att hinna med allt :)
Sen var det bara att gå hem sen....mamma ville hämta mig men jag vägrade, jag skulle GÅ! Och det gjorde jag också...tog sällskap med Kajsa till hon svängde av hemmåt. Pratade om allt mellan himmel och jord på den biten, allt från vildsvin till körkort ;)

sista biten innan man kommer till Lerbäcken är en grusväg med skog på båda sidorna, så det är väldigt mörkt att gå den vägen på kvällen! När jag nästan hade kommit ut ur skogen så hör ahg något som prasslar till i skogen..och rädd som jag är när jag går själv genom en skog så sprang jag fort som faaann en bit utan att kolla bakåt haha, men ingenting var efter mig som tur var. när jag kom innanför dörren var jag svettig som en gris, men trots det så var liten bit av håret is och lika mina ögonfransar haha :)

In i duschen, äta kvällsmat och nu sitter jag här...woohoo vilken dag! Varit aktiv hela dagen, och ute helaaaaaaaaa dagen! Nästan stolt över mig själv. Så ikväll ska jag sova hur skönt som helst och ingen ska få väcka mig. När jag väl vaknar imonn så är det sisat dagen för mig att ta de 2 hästar jag haft sen torsdag. Ska gå till stallet och hem, duktiga jag! :D Sen blir det vara med Moa, kanske åka till stallet i Halvars, få se hur det blir....och imonn har jag bestämt att vi ska käka tacos ;) Jaa gus så jag skriver! haha Men nu är jag färdig! :)


/ Mikaela

2010!

Jaa så var det ett nytt år, vilket betyder: ett år närmare döden.. haha ;)
Nejdå men ny möjligheter som man säger :)

Idag gick jag till stallet med min kära vän Fanny, fram och tillbaka...WOOHOO Mikaela är på G nu ;) Imorgon så ska jag upp vid 10 ut och gå vanliga rundan, sen blir det åka till Lerbäckens stall och rida på en välskolad häst, omg det var ju 64927623847 år sedan man gjorde det haha. Ja vi får se vem som flyger av först. Amanda skulle låna en annan häst och jag får rida på Liptus imonn, båda lite smågalna så ja vem får tugga grus först? ;)

Var ju på fest igår också...Först förfest..sen drog vi till en annan fest, sen blev det att dra till jax och dansa loss, tjjoohoo var skoj det var! :) Träffade på en gammal kompis som jag inte sett på ca 8 år! Jätteroligt! :D
Stackars Vendela igår också, hennes mobil blev snodd, idioter som snor :@ Blev hemgång ca halv 3 igår...Jag säger då det. Tack allihopa för kvällen, sjukt skoj! :D

Jaaa nu är det heller inte långt kvar till man blir 18 heller, den 13 januari woohoo! Hörde jag fest eller? KLART! ;)
Lär planera lite för jag vet inte vart man ska vara...här hemma kan man ju inte vara för pappa är alltid hemma och vägrar åka nånstans -.- men det ordnar sig alltid som jag säger :) 

Nu mina kära vänner så ska jag kika klart lite saker på internet, sen går jag upp med ett stort glas vatten med is i, sätter i Håkan DVD och jag ska bara tänka tillbaka på P&L 09 och NJUTA! håll ut snart sommar och P&L igen, nu ser ju hur fort åren går ;)

/ Mikaela

RSS 2.0