Hallooo

Halloooo, jag sitter coh lyssnar på mycket bra musik och snart ska jag nog dra till Moa få se vad vi ska hitta på. Har iallafall varit borta till djuraffären idag och inhandlat lite halm tills på söndag då jag måste upp vid kl halv 8 för att hämta den lilla kaninjäveln haha :) Men det kommer nog blir bra, längtar till på måndag lilla Jerkis kommer <3

Och snart börjar jag få lite småpanik, det är snart skola och jag måste handla lite kläder innan allt. Jaja det löser sig (Y)

/ Mikaela

kl är..

Kl är snart 4 och här sitter jag och ugglar än, lalal jag har inget liv (A) jag har setat på bdb och stirrat mig blind på en som jag kan döda vilken minut som helst, USCH! fyfan! haha är inte livet härligt ibland?! Nej nu ska jag nog gå och lägga mig, fast först ska jag nog ut och släppa ut kaninen, det är ju trots allt ljust ute nu typ.

/ Mikaela

Jag har..

Jag har nästan klämt fram det, jag vågar inte riktigt..men snart är jag där och jag har funderat på allt. Jag ska vänta, hur fan det än går så ska jag vänta, jag måste ha tålamod, men ibland räcker inte det. Jag ska klara det! Men hur lång kan då väntan bli? Det lär väl märkas och jag hinner nog må skit ett bra tag, men kan också vara glad. Vilket sommarlov jag har haft, upp och ner. Det har varit bra det har det verkligen, men vissa punkter under den här sommaren vill jag bara gräva ner under jorden, än är det inte slut på sommarlovet och jag vet inte vad som kommer att hända under tiden. Den här sommaren har varit mycket känslor, och då menar jag sjukt mycket känslor! Det mesta håller jag för mig själv och det kommer jag att göra ett bra tag om inte hela tiden. Just nu lyssnar jag på Håkan "För sent för edelweiss" en speciell låt den här sommaren :)

Och nyss stod kl på 00.00, och jag slog inte 3 ggr för det blir ingen tur för det och kommer aldrig att bli så det är lika bra att jag slutar med det här och nu! just nu känner jag för att skriva om allt i hela världen, eller om allt jag känner just nu, men nej det ska jag hålla för mig själv, det är bäst så. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva, men F-A -N vad livet kan vara cp ibland, och på tal om cp så höjdes pöltsligt volymen på datorn utan att jag gjorde nått ;O Lyssnar på Håkan nu, lite komiskt före P&L hatade jag Håkan, men när jag såg han live på P&L så var han grymt bra, och det är på den vägen jag lyssnar på honom :) Fast nu för tillfället blev det plötsligt The sounds med "night efter night" grymt bra, fast The sounds är ju det! Älskar deras låtar :)

"Night after night
you say you move on,
tomorrow,tomorrow now,
what's holding you back?
Idon't know, i don't  know"

Haha The sounds får mig att tänka på låten "Tony the beat" P&L 09 var sjukt! :D japp men jag tror jag har skrivit av mig lite den här gången.

/ Mikaela

Take that - Patience



(Y)

JA!

Jaa äntligen något positivt i mitt liv, idag fick jag reda på att jerkan kommer hem på måndag! Gud vad skönt det behövs verkligen nu och gud vad jag har längtat efter henne min lilla skrutt! <3 Jag längtar redan när vi är inne på vår första tur, kommer ta ett tag att sätta igång henne efter allt bete under hela sommaren men det är det värt, att bara skritta runt prata lite och tänka är ju bra det :) Tack för att hon kommer hem! jag behöver det! 

Idag ska jag iallafall ringa hon som jag har tingat kaninen av och höra när och var jag ska hämta kaninen :) På tisdag blir det iallafall kasstrering av Teddy jag har här hemma, vilket kommer att bli skönt det också.

Jag ville inte vakna idag btw, jag hade en sån fruktansvärt bra dröm att jag har kunnat stanna i den förevigt! Men sen vaknar man upp och inser att det inte var så, fan -.-


Gammal bild på skrutten min <3 men fortfarande lika söt!

/ Mikaela


Snart..

Snart blir det myskväll här hemma och vi ska fläska godis så att vi kommer att spricka kan jag lova! hmm nu börjar jag fundera om vi har cola henmma, ja det lär vi ha annars blir jag rätt depp haha (: Nej men vad har hänt idag då? typ ingenting förutom att jag har gjort det gamla vanliga, ut och gått och sen varit här hemma, eller jag drog iväg till jobbet en sväng också.....

jag...

jag har ett myggbett på handen märkte jag nu, jag hatar myggor men myggor älskar mig så är det bara och det är ju lite synd haha ;) hursomhelst så älskar jag musik! nu ska jag fortsätta klia sönder min hand.

/ Mikaela

Idag..

Idag blir det att åka till djurmagazinet inhandla lite skit åt kaninjävlarna (: sen ska jag hänga med Moa och rida (Y) Jag blir aktiv idag! Det väntas mat nu, jag är hungrig. Musik,FB och BDB blir det nu!

/ Mikaela

Men..

Men åh fan hur ska jag göra? jag orkar typ inte skriva på bloggen och ibland känner jag för att skriva hur mycket som helst! Det är ju galet asså. Måste bara dampa loss.

jksahfouidsfihasbfklansdfibdslkgnusdfnklasdfgojsdhoaskfdnuirhegj nbisfjhgpsdfongoijfbnheo
sno9inebfihwbvojkw
sdbqeujqgn9y289r3ghjbnkwrfnjdvwkljb DÖÖÖÖ! oidhijsfvoiamvåpnbojhp<abnpowsf

Damp liv ibland. Åh jadu ibland kan livet bara gå och dö, haha vad negativt allt låter nu men ibland känns det som allt är SKIT rent utsagt. VAD JOBBIGT DET ÄR ATT HA TÅLAMOD! och fan!

kfniisfafbufwsubifsbojnfkfgeFVUEQUHUHFdpsckBvbjoeqdknchjibgd
d<jhbds!!!!!!!!!!!

hmm, jag ska nog ha kvar bloggen ändå, där kan man ju skriva hur mycket som helst. Och helst att man kan dampa loss när man känner för det, som nu.

/ Mikaela

Orkar ..

Orkar inte med bloggen något mer så jag raderar nog skiten :)

Väntar på...

Väntar på att Moa ska komma hit, vi ska ner till Johan en sväng och vara social, nu har jag inte skrivit på ett tag men har haft fullt upp tyvärr ;D så ja då har det skitit sig med bloggningen. BTW nu kom Moa måste dra, BYE!

/ Mikaela

:@

SÅÅÅÅ typiskt, tänk är det inte det ena felet så är det det andra. Idag när jag var ute och gick så hann jag till floda innan jag var tvungen att ringa mamma så hon fick komma och hämta mig och hunden, jo det ska jag berätta er att jag kunde knappt gå för att det högg i sidan som bara den, och det var inte håll! så ja jag hann knappt halva vägen damp på det :@ Jag får prova att ut och gå ikväll istället, nu ska jag dra vidare till jobbet,Moa följer med, det blir att sola sen!

jo just det jag fick en bil på min kanin idag och fytusan vad söt ! nästan så jag tror jag kan äta upp den eller nått! ;D Imonn flyttar Moas kaniner hem, och på fredag kommer Amandas kanin hit, eller ja det blir min (: Och på måndag måste jag ringa veterinären för att kasstrera lilla Teddy ;) Och btw så fick min pappa damp när han fick reda på att jag skulle ha kaniner, men vafan det är pappa vi snackar om och han har damp och svår ADHD 24/7 eller nått :)


MIn lilla Tequila! :D <3

Hallooooo!

Idag gick jag upp 9.20, skulle hinna med att ut och gå innan jag skulle hänga med när mamma skulle tattuera sig, vilket var roligt för att hon visste inte om det! :) Så syrran jag och ungarna åkte ner och där berättade vi det, lite paff blev hon men det var bara roligt. Så nu har hon en panda på armen. Nu har jag faktiskt ingen lust alls att skriva något mer idag så vi säger hejdå för idag! (:

/ Mikaela

03.28

Japp så mycket är klockan och jag lär väl gå och lägga mig nu!

/ Mikaela

Bäbisen då! :) <3

Idag satt Amanda och kikade på blocket på kaninungar och hon hittade 8 st urgulliga ungar varav 1 kommer att bli min
<33 BEBISSEEEN DÅ! :D fast hmm jag har lite svårt med namn, vad tycker ni den ska heta? det är en hona! (:



<3

Mikaela..

Mikaela är glad och galen efter att hon kommit hem från Öland!


Happy ;D


Jag går under namnet "Crazzyy" på BDB ;D kanske stämmer? (;

Tänkte...

TÄnkte berätta lite hur det går för Jerkan som inte har kommit hem än, hela sommaren har gått och hon är inte hemma min lilla ängel än :( Jo det blev ju aldrig något med hingsten hon var hos, så när jag satt på Öland så ringde Nettan mig och sa att dom hade skjussat upp Jerkan till Sudsvall istället till en annan hingst, och jag hoppas att det fungerar nu, om inte så kommer det inte att bli något, då ger vi upp. Men hoppas på att min lilla korv kommer hem snart, jag saknar henne sjukt mycket. Det kommer att bli stendrygt att sätta igång henne igen efter allt beta, Nettan berättade att hon var tjock som ett svin nu, åh fyfan, jaja ta och kom hem snart lilla rulltan så ska vi ut och röra på oss både du och jag! :)

/ Mikaela

Snart...

Snart kommer Moa hit, det blir att sova över hos mig :) Var nyss ute och gick med älskade lilla Arrak, han är så goo jag vill ha honom! <3 Och från det ena till det andra så har jag verkligen gått upp i vikt har jag sett idag, och det skrämmer mig riktigt rejält fyfan! USCH! Nej nu blir det ut och gå 24/7 :D Det är så skönt att ut och gå, fundera över en massa saker här i livet, dåliga som bra :) Så jag gillare!

Bidrar med en bild på den älskade lilla hunden som är ett ljus i mitt liv när allt är skit! <3 (:



JAG ÄLSKAR DIG LILLA PLUTT <3

/ Mikaela

=)

Gud vad det var ljuvligt att ligga i sin egen säng igen (: När jag vaknade ca runt 11 så drog jag ut och gick och gud vad jag har saknat det, nu är Mikaela på G igen ;D Och nu till hösten så ska man börja gymma! Satt vid datorn till kl 3 innan jag gick och la mig, många hade lagt ut bilder på bdb och sen ska man kika igenom FB och massa andra saker. Ikväll blir det grillning med familjen, mums! :)

Jag känner att jag har saker jag måste göra innan skolan börjar.Ska punkta upp lite.

*Nya kläder
*Gå ner ca 5 kg till
*Varit på grönan! (:
*Färga håret kanske? hmm

och sen är det säkert massa saker som jag inte kommer på just nu, haha men men.
Ses!

/ Mikaela

Vi är inte...



Vi är inte sånna som i slutet får varann


Håkan är bäst!

Bilder från Öland...

Äsch jag har ingenting att göra nu ändå så jag slänger väl in bilder från Öland då! (:








Raukar (:




Malin vände sig dock om :(


Mitt och Malins tjockiskvitto! hahhahah :D


Påväg hem så var det ett sånt oväder, det var mysigt men faktiskt lite läskigt också,
Jag har aldrig och då menar jag ALDRIG sett så stora blixtrar i hela mitt liv, sjukt nära var det också bara dundrade ovanför bilen! sjukt! :O men väldigt mysigt också!

/ Mikaela


Hemma från Öland!

Såååå mycket har hänt och jag har inte kunnat skrivit för att jag åkte ju till Öland en vecka, bilder kommer sen för jag orkar inte lägga ut dom nu...Veckan har varit upp och ner och massa roligt har jag haft men Malin på Öland. Innan jag åkte till Öland så har jag möblerat om rummet, bilder på det sen också om jag orkar vill säga..Nu ska jag kika internet för det har jag inte gjort på 1 vecka så det är överflöd av massa skit som jag inte har kollat, men det går snabbt att kika igenom, och btw så lyssnar jag på musik nu och jag älskar det, jag älskar MUSIK <3

/ Mikaela

Jag känner...

" Jag känner hur lie mannen flåsar mig i nacken"



Det är väl lika bra att erkänna det, jag är nervös, hemskt nervös!

Håller på...

Håller på att städa och det är lite smådrygt, var iallafall på bio idag ICE AGE 3! den var bra :) Hmmm jag gillar min soffa fast den är trasig, mamma säger att jag måste slänga ut den men jag vill inte...Skit samma jag får förklara för folk som kommer och går att den är helt PAJ! :)

Ni kanske ser att jag har bytt tema på bloggen, jag blev så trött på det andra temat och texten var så liten. Jag vet faktiskt inte hur jag vill ha bloggen, någon måste hjälpa mig med design! Ska fråga Moa igen om hon har tid (a) Imonn är det onsdag, OMG onsdag! blir att följa med Malin när hon klipper sig, det trista är att jag måste gå upp 9!! Ska hyra film imonn det blir "Fingerprints" och nu hoppas jag fan på att den är läskig! ;D Trevligt sällskap till filmen imonn, det gillas! (:

Nu ska jag dammsuga, det är det sista jag ska göra sen måste jag hoppa in i duschen!

/ Mikaela


090707

Hejsan nu sitter jag själv hemma, mamma och pappa har åkt iväg för att kika på golv, fyfan jag älskar att vara själv hemma och ha hög musik som bara den (Y) Jag måste städa mitt rum idag, dammsuga och sånt skit ;)
Vad annars hade jag tänkt hitta på idag? Det har jag ingen aning om, funderar på att gå ut på en promenad med hunden snart, jag behöver röra på mig lite.

För övrigt så regnar det här hemma och det är jag inget stort fan av, men hoppas att solen hittar tillbaka snart :) BTW så älskar jag Spotify <3

/ Mikaela

090705

Idag har jag ingen lust att skriva på bloggen så därför tänker jag inte göra det heller, Har varit och ridit idag och nu ska jag iväg och städa och sen dra till Falun, SE YA!

/ Mikaela

The sounds-Painted by numbers

Låt som spelas mkt för mig nu, btw idag fick jag en spricka i displayen på mobilen så nu ser jag inte hur mycket laddning jag har :( Får
trycka på sidan för att kika det.


Ska snart..

Ska snart dra ner till Malin syrra och bada i poolen det ska bli jävligt nice :) Har iallafall nyss kommit hem från att ha jobbat en sväng, och nu sitter jag och lyssnar på Håkan (: Jag älskar Spotify <3
Vad händer annars idag? inte ett piss tror jag. Imonn ska jag nog rida med Moa, jag hopas det iallafall. Nej nu blir det bdb och facebook.

/ Mikaela

Är med Malin

Nu är jag med Malin och vi sitter och fläskar godis och knarkar coca-cola vilket vi gillar! Idag så blev det cykeltur till jobbet och sen blöev det att köpa godis och dricka!


Drog <3


Nu på kvällen blev det att åka till Noran och sitta där ett tag! :)

Vad som händer nu vet jag inte :)

/ Mikaela


Hos Moa

Sitter vid datorn hemma hos Moa, hon är inne i duschen och jag sitter här och är lite småstörd på mig själv :) Vakndade vid 15.30 idag! hur kan man sova så länge?? Iallafall så blir det att se Ice age 3 idag! (: Nu kom Moa just ut ur duschen så nu ska jag nog vara lite social med henne, och btw det är fredag och GODIS! :D

/ Mikaela

Hemma hos Mos!

Sitter hemma hos Moa, vi har nyss ätit. Jag är trött och vill gå och lägga mig, Mos ska bara kika på några saker sen blir det sängen :) Idag är det godis och jag är glad!

/ Mikaela

090702

Igår var jag och Moa ute och åkte runt lite, kom hem vid halv 6 och då hade vi varit uppe hela natten tillomed mamma hade vaknat för att åka till jobbet då när vi kom hem ;P Men inte undra på att jag sover bort dagarna när man är vaken så länge, får sluta med det!


Soluppgång :)


Idag har jag faktiskt gjort ren min skitiga spegel (Y) Fast bilden var tagen igår så då var den fortfarande skitig :)


Susan Boyle

Alltså jag sitter på youtube och kikar igenom olika klipp, och den här är ju bara för bra! Ingen trodde på stackarn, men fan vad KING hon var!




090701

Det är redan första Juli, shit vad tiden går snabbt det är sjukt.Vaknade av att det åskade idag, det är mysigt :) gick upp slängde mig ut på altanen och låg på soffan ute, nej då slutade det åska att såklart :'/ Just nu lyssnar jag på Håkan (Y) det gillar vi! ska väl ta mig in på facebook en sväng också.

Idag är det premiär på ace age 3, jag vill se den men jag har varken skjuss eller pengar och så är det säkert slut på platser. Nej jag kan nog vara hemma och gör ingenting,...eller jag måste städa kaninburen idag -.-'

/ Mikaela

RSS 2.0