Öö ja

Öö jaa min blogg har legat nere ett tag...Why? Öö för att jag inte har haft lust att skriva kanske? ;) Iaf så är det lov skönt..imonn är det fest..blir nog bra hoppas jag. Öö hejdå.

/ Mikaela

blir snart galen..

Blir snart galen..när man sätter sig vid datorn så ser man en massa personer som skriver
: var på gymmet idag bla bla bla...
massa sånt, jag blir verkligen arg på mig själv när jag ser sånt, för jag har blivit så fruktansvärt lat så det finns inte haha. Så jag måste börja ta tag i det här igen nu! Jag bara måste, lyckades ju förut så jag ska lyckas nu :) Så är det bara. Imonn ska jag börja och jaa det ska jag fan göra..tro vad ni vill haha x)

KÄMPAAAA! ;D

/ Mikaela

Det här suger...

Det här suger...här sitter jag i skolan helt ensam för att min hjärna är ju lite bombad. Har en tid kl 9 vid ungdomsmotagningen, och jag börjar egentligen vid 10.15 idag. Men jag är ju så dum som tog klockan 9 när det varken går bussar lagomt till den tiden. ÅH så jag fick gå upp ocuh ta 7.15 bussen och det suger hårt..men men är man dum så är man x)

Får sitta och glo lite på facebook :)

/ Mikaela

Hemma hos babe <3

Är hemma hos Babe...jag chillar det är söndag, ingen skola imonn...underbart 8D Jag lever livet!

/ Mikaela

Hemma hos Moa!

Hejsan hejsan! här sitter jag och trycker i mig godis hemma hos Moa, sov här inatt..det var ett bra tag sen :) Som vanligt har vi haft as skoj haha vi är bara för störda! helt retarded! :'D

vad händer idag? öö jag åker väl hem vid 5, ska duscha sen vidare till baby! <3 Ledig imonn..eller ledig och ledig, vi har frilufsdag så jag har tagit ridning. Och dåär man ju inte i skolan ;)

Just det på tal om hästar, jag och Moa var oc kikade på 2 hästar igår som vi ska börja rida..fytusan vilka fina hästar. Det var en fux med bläs och 3 vita strumpor..en hanoveranare..sjukt fin! Bonette hette hon :)
Sen var det en arab jättefin flugskimmel! Kom inte ihåg namnet..typ Bjälke eller Jerke haha ;)

Jag och Moa hade nog redan bestämmt oss när vi så hästarna haha...jag vill ha Bonette och Moa vill ha -arabn, men vi ska prova båda så får vi se :) kommer bli sjukt skoj!!

/ Mikaela

Wondeful life

Visst är livet helt underbart? Såhär glad har jag inte varit på länge...livet leker just nu.

Tiden går iallafall fort frammåt, jag tyckte nyss veckan hade börjat och nu så är det snart fredag igen!
Hade utvecklingssamtal idag, och som tur är så är jag 18 så jag slipper ha föräldrar med mig.Jaa min mentor var väl inte sådär jätteglad på mig idag, mycket skolk...då menar jag mycket..så mycket att jag fått en csn varning och det är fan illa haha xD Men jag har sagt till mig själv att jag måste skärpa mig! jaja nog om det.

köpte nya tygskor idag och ett linne! åhh tygskor..gahh våren är verkligen påväg..eller ja det hoppas jag. Vissa säger ju att det ska snöa imonn, det vägrar jag! inge mer snö nu. nu har jag tagit fram min vårjacka jag ska ha imonn. Åh HAPPYDAY!!

Förövrigt så vet jag inte vad jag ska skriva...finns nog mycket. Men ja..helgen blir väl fest..antagligen, och så åker Suss utomlands..gaah ta dig unge jag vill också :D Hoppas du får det bra sötis! <3

Nu ska jag gå och duscha..intressant ^^,
herrå.

JAG ÄLSKAR DIG! <3


/ Mikaela

6.30

jaa här sitter man..(än)!! klockan är ju tusan halv 6.30..ibland kan man undra om jag inte har något liv. Men det blir sängen snart tror jag..eller jag måste!

det är ljust ute nu..haha jaja så det kan bli :)

godnatt folket...eller vänta..godmorgon ;)

/ Mikaela

Seven pounds

just nu sitter jag hemma..Moa är här, hon har med sig sin bärbara dator så vi sitter vid en varsin nu :)

Nyss duschat...as nice måste jag säga! Nu sitter jag och ser på seven pounds och pratar samtidigt på msn =) (Y)
hunvakt imonn, från 7-4..senare på kvällen ska jag hem till sötnos! <3

hare!

/ Mikaela


RSS 2.0