sista natten..

Nu är det sista natten jag får ha lägenheten för mig själv, imorgon kommer syrran hem efter att ha varit hundvakt i skräddarbacken. Jag vilinte hem! Jag kan bo där ett bra tag till, usch att tänka tabken på att vara hemma sen är ju sorgligt. Hahah nu låter det rätt roligt men förut för bara någon månad sedan så sa jag att jag aldrig ville flytta hemifrån, men nu vill jag inget annat än flytta! Att vara hemma och höra pappas gnäll 24/7 på allting gör mig helt tokig och arg! Under de dagar jag har varit hos syrran så har jag bara varit hem och vänt för att sitta på datorn och utfodra kaninerna. Sen fort bort igen. Känner verkligen att jag vill flytta, men japp blir nog hemma tills jag tagit studenten och hittat något jobb, därefter kanske jag kan flytta.Fast just nu så får jag se till stjärnorna, för jag kommer inte kunna flytta på ett bra tag, gud snälla hjälp mig någon! haha. Nej nu ska jag skynda på mamma för att dra vidare till lägenheten är i skräddarbacken och jag måste hinna hem till idol, idag är det ju några tjejer som ska sjunga :)

/Mikaela

Härlig dag

Idag har det varit en härlig dag! först drog jag till tandläkaren vid 8, sen kommer jag till skolan och ska ha tyska och då visar det sig att vår tyska lärare fortfarande var sjuk, och det var ljuvligt för då började vi 12.25 så jag och Malin drog hem till syrrans lägenhet och softade där ett bra tag innan vi drog tillbaka för att ha mentorstund och engelska.
Efter skolan drog jag, Malin och Nicklas till kupolen, Malin skulle prova en vinterjacka :) Donken efter det, Nicklas och Malin tog cola, inte jag konstigt nog haha.

Föressten nästa vecka så har jag lovat att släpa mig till en hagefest med en massa roligt folk. Jag tro då bara att förfesterna är roligast men men får se vad det är för skit sen ;) Det är så sjukt att de sätter hagafester på en torsdag, liksom hur roligt är det att komma till skolan bakis? usch -.- men som tur är så blir jag aldrig riktigt bakis hihi jag mår faktiskt ganska okej när jag vaknat, kan må lite illa och ha ont i huvudet annars så är det inget mer med det :)

Nej ska dra till syrran vid 6 så ska kolla klart internet sen packa och ner och utfodra kaninerna :)

/Mikaela

orkar inte..

orkar inte blogga så mycket idag, sitter uppe på min brors dator och lyssnar på musik. Snart blir det pannkaka sen ska jag dra till syrran och vara dör inatt igen, fast idag är det nog sista natten tor jag, eller var det imonn? aja whatever höres :)

( Mikaela

...

Nu sitter jag i skräddarbacken på datorn, gud vad jag fyttr runt haha. Nejmän jag skulle faktiskt ladda upp lite bilder på datorn och ta ut en bild att ha som FB profilbild, det blev den här iallafall.



nu blir det att gå ner och fika en sväng, fast egentligen behöver jag inte det.

/ Mikaela


Söndag...

Japp nu är det söndag en än gång, tiden rusar iväg, men för tillfället så gör det ingenting, jag ser fram emot så mycket! om 4 veckor är det lov och fest, varje fredag är det badminton, jag fyller 18 i januari, och P&L i juni. Ni ser det finns massor att längta till! :D

Sitter uppe i min brors rum och skriver för datorn nere har ju dött synd nog :( Nej jag vill ha en laptop (a)
lyssbar på musik i vanlig ordning, funderar på att plocka ihop de kläder jag ska ha imonn...ska bara kika lite på internet sen så ska jag rusa ner :)

/ Mikaela

Grannar som klagar för ingenting?

Alltså gud vad trött man blir. blev så himla arg och störd idag. Jag och Moa sov i syrrans lägenhet själva igår och det ska vi även göra idag. Syrran ringde mig idag och berättade att det var grannar som klagade på att vi förde liv i trappuppgången?! Alltså shit vad var det vi gjorde under hela kvällen? Vi satt inne och pratade sen gick vi ut med hunden en sista vända, sen gick vi in UTAN att skrika och förde liv i trapporna, vad är det med folk idag?! Blir så JÄV*A arg att jag spricka! Vadfan är det med dom? Är dom 80 år eller något sådant? OMG ikväll får vi väl viska till varandra, om inte hålla helt käft!

Jag säger då det, vad klagar dom för? Dom klagar för ingenting, inte ett skit har vi skrikit och hållt på, man fattar ju att det bor grannar brevid liksom? Damp på dom iallafall!!!! :@ jaja orka slösa mer tid på idioter :)

Igår så var det badminton som gällde för fulla muggar! gud vad bra det gick, shit det går verkligen frammåt med allt nu :D Och jag blir så glad, så himla glad att jag vill hoppa och skutta någonstans när man ser att det börjar komma någonstans, det är vad jag har fått för mig och tror faktiskt, så underbart :)

/Mikaela

Torsdag

Torsdag började inte bra, Moas moppe startar inte så vi kommer inte till skolan så vi missar spåken...Ajdå tyska läraren kommer att döda mig! men men smörar man lite så blir hon nog inte så grinig ;D Men moa fick damp på moppen så tillslut starta den, då var det bild kvar på hela dagen, det är bara det att den är på 3 timmar och det är sjukt jäkla drygt.

Efter skolan drog jag och jobbade en sväng, nu sitter jag här med musik på grymt hög nivå, älskar det! :)
Igår ver det jättefint väder ute och jag var i skräddarbacken och hjälpte syrran med hundarna, igår var det rekord 6 st hundar och det är hemskt drygt när en tik löper och Arrak blir som tokig! Iallafall så var det underbart väder...usch jag längtar inte till vintern :( eller jo jag vill att den ska vara över så jag ör 18, det är P&L och jag har förhoppningsvis körkort :)

Här kommer lite bilder från igår...


Alram och jag, har dock solen i ögonen -.- btw snyggt nagellack jag har! :D


Mitt liv, cola och dator <3


Min nya tröja är ljuvlig :)


Måste bara lägga ut bilden på sköna Arrak som myser järnet i sängen
på morgonen :)


/ Mikaela


Haha sorry..

Haha sorry ble inget inlägg igår kväll för jag hde helt enkelt inte tid ;O

Idag skulle vi ha orientering och jag vaknade inte av klockan det var bara tur att jag vaknade vid 7.25! Jag skulle vara hos Moa vid 7.40 så jg fick panik, slängde på mig kläderna sen fick jag sminka mig i bilen.När jag väl kommer till Moa så har hon också försovit sig!! Även där blev det panik, vi kom ca 30 min försent men han ta 11 st kontroller av 25 var det tror jag. Hundarna var med och sprang också så fick dom röra på sig lite.

Nu sitter jag i skräddarbacken igen.Ikväll sover jag själv hemma hos syrran...eller med hund också då...ljuvligt! (Y)

/Mikaela

Tisdag

Hejsan sitter faktiskt i skräddarbacken nu, Syrran är här och tar hand om 2 st flatcoated-retriver som hon är hundakt åt.Jag vet faktiskt inte vart dom andra skulle men hundvakt är hon i några dagar iallafall.Jag mste säga att det är lite läskigt att vara själv i ett stort hus när både mamma och syrran är ute och går.Det knakar och har sig här och ibland låter det som någon är här men så är det inte, gud det låter typ hela tiden :S ...Nej nu har dom nyss kommit hem det var tur det :)

Blit att sova här idag för att syrran ska skjussa mig till skolan imonn vid 8 för vi har orientering, syrrans hund Arrak blir med och sprnger då! Har jag tur så har jag dator hela dagen, men nu ropade syrran att det kansek kostar för att dm har telia...blablabla vet inte riktigt vad hon snacka om men lär väl sluta här då. Skriver senare ikväll :)

/Mikaela

måndagen lider mot sitt slut....

måndagen lider mot sitt slut....and i'm not happy about it! :( Iallafall så är Malin här nu, hon sover här och då får jag skjuss till skolan imonn hihi :) Idag gick jag på kupolen med Frida...eller först gick jag med Emelie men sen kom Marcus och då skulle dom iväg så kom Frida istället :)

Jag köpte faktiskt en sjal, rosa nagellack och en stickad tröja! Nej nu ska jag och Malin dra upp och lägga oss, skola kl 8.00 imonn! :'(


Ledig måndag!

Ja det är ju ljuvligt att vara ledig på en måndag! :D fast jag vet inte alls vad jag ska hitta på idag, tänkte spela badminton men vi är för få för att det ska kunna gå :( Ja man hittar väl alltid på nått tillslut. Frida kom med ideén att vi alla tjejer skulle kunna hitta på något idag, men det är typ ingen som kan :O :'( Nej nu blir det musik och dator ett tag så får vi se sen vad som händer.

/ Mikaela

Det blev..

Nej det blev inge film för min del idag, den vägrade samarbeta med mig så jag får väl hyra den då. Istället så har jag köpt en bilpåse och en Frida tidning så jag får väl roa mig med det innan jag går och lägger mig.Men imonn, imonn då j*vlar så är det slut med allt slisk som jag har klämt i mig på senaste dagar.Blir tokig så jag håller på!

Den här veckan så får jag lön iallafall så då blir det ett gymkort, gud så ljuvligt! :D och på det så får jag ju studiebidrag, för det så blir det nog en jacka och så ska jag pierca mig uppe i örat! (: Btw syrran om du läser det här så får du köpa min jacka för 200 kr om du vill, jag vet att du älskar den ;D

/ Mikaela

Sitter...

Sitter kvar hos Moa, vi sitter på en varsin dator. Kl är snart 9 och då slutar mamma för att häta upp mig, jag ska in i affären köpa godis och hem och se på film..eller försöka...skulle göra det igår men den bara hacka, så ska rengöra den lite och sen så får jag hoppas på det bästa :)

Btw så är jag så festsugen att jag håller på att dö, men men förr eller senare så blir det väl fest någonstans.GAH hahah det är sjukt vad folk kan snacka skit har jag kommit underfund med i allafall.Men jag kan inte rå för att de har ett sjukt dåligt liv så att de måste trycka ner andra människor HAHA! Men det är ju inte mig det är synd om direkt. Men man blir också full i skratt av allt man hör haha, aja nog om det :)

/ Mikaela

Hejsan!

Hejsan idag är det söndag och jag är glad och förvirrad! Imonn är det ingen skola och hur bra känns inte det? jo det är såklart underbart.Sitter hemma hos Moa nu hon duschar för fulla muggar, själv sitter man här och lyssnar på älskade Håkan <3 eller ja musik överhuvudtaget :) Vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på sen, jo jag måste iväg och jobba men sen så vi vi inte vad vi ska hitta på.

Förövrigt så är jag riktigt duktig på att spara ut mina naglar! (Y) De har blivit långa nu och det gillas! :D Nu ska jag kika alla andra bloggar så nu har jag inte tid åh skriva nå mera ;D

/ Mikaela

Gah 21 guns

Gah 21 guns vilken underbar låt med green day! Aja hur som helst så har jag nyss klämt i mig mat och sitter nu och poppar musik för fullt, var för ett tag sen ute och fixade så inte min kaninjävel springer ut ur gallret 24/7! Gud vad arg jag blev igår. Det var reklam på idol och jag skulle slänga in kaninerna, tror ni inte att den ena är ute och springer runt?! Så i säkert 25 min jagade jag och Arrak kanin. Gud jag missade ju sjukt mycket av idol! Men nu har jag fixat allt så nu jäklar ska jag se hela idol ikväll ;D

För övrigt så börjar jag 9.35 imonn och det är sjukt sååååfffft :)

/ Mikaela

Nej nej jag är inte blond syrran lilla ;D


DAHH ;)

Nått som går...

Nått som går bra nu är att övningsköra, börjar bli riktigt haj på det nu, ja man lär ju vara lite positiv iallafall. Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer :O hmm...nej har faktiskt inge viktigt att ta upp. Så japp, nu blir det duschen sen ska jag kika på idol 09! 

/ Mikaela

Badminton!

Badminton idag och det var som vanligt roligt, men lite underligt att det blev exakt samma lag. Det gick rätt bra men i slutet var jag okonsentrerad som bara den. Men men. Undra om det blir på fredag igen? :)

Japp så var man också tillbaka på gamla spår igen, fuck -.- åh gud!

Nu blir det iallafall att åka till syrran och sova där idag igen, skjuss imonn och det är gött. Börjar 9.40 med gympa usch så tråkigt, vi skulle ha orientering blä för det! Sen har vi bara en lektion sen slutar vi. Orkar inte skriva nå mer nu...ska väl packa och lyssna på musik hela kvällen, underbart <3

/ Mikaela

Vet inte...

Vet inte vad jag ska ha på mig imonn, eller jo jag ska ha på mig mina nya mjukisbyxor och linne, men sen vet jag inte vad jag ska ha för tröja. Så det blir att åka hem till Suss och kika vad hon har för roliga kläder ;D Mamma håller på att laga fisk och efter det ska vi dra. Jag är på gång nu! haha det är min andra inlägg idag helt amazing! Förut skrev jag typ 3-4 inlägg varje dag, men sen blir det bara att man kikar runt på andra bloggar, det kryllar ju av dom ;O Nej nu ska jag skynda på mamma så vi kan dra sen.Jag sover hos syrran idag, jag får skjuss till skolan imonn, och btw vi går till 15:50! GAH så drygt, men whatever haha.

/ Mikaela


VILL FYLLA 18!!!!

Jaa gud vad jag har börjat tröttna på att blogga, me jag ska försöka vara lite mer aktiv nu, eller ja iallfall försöka :) Så vad har då hänt när jag inte har bloggat? Nja inte så mycket faktiskt. Skolan på vardagarna och chill på helgerna för det mesta. Skolan är faktiskt helt okej nu för vi har så roligt så det finns inte haha :D

Ja i fredags spelade vi badminton, det var jag,Frida,David,Moa,Jan-e,G-son,Emil och Lotta :) jag spelade i samma lag som G-son mot Frida och Jan-e, dock så förlorade v 2 ggr men sedan vann vi mot Moa och David ;) Dagen feter var jag helt död i armen och jag lunde knappt gå. Det kanske berodde på att jag spelade badminton utan skor och det gjorde rätt ont haha, skoj var det iallafall :) efter badminton så frågade Jan-e om vi skulle med på fest imonn och det ville vi. Sen på lördagen så sa Frida att hon inte skulle dit och de skulle ändå ut på krogen sen...så då var det ju ingen idé synd nog. Men på kvällen efter att jag hade duschat så hade jag fått sms från en jag inte visste vem det var, det visade sig att det var Jan-e, han undra om vi skulle komma, och då fick jag panik, sms Moa och vi stressade ihjäl oss och det var ju inte så bra. Vi drog dit iallafall och det var grymt skoj, men lite trångt för det var typ 20 pers i en 1-a haha. Japp sen skulle ju alla dra till krogen så jag och Moa hängde med ner till stan en sväng, åh gud vad irriterande att man inte är 18!!!!!!!! GAAHHH vill fylla år nu! tur att jag fyller år tidigt 13 januari då jävlar, då blir det fet fest! Nej jag vill fylla 18 18 18 18 18 NUUU!!!!!!!!!!!

Aja nog om det :)

lite bilder från igår då ;)


söta pojkar haha, Jan-e,G-son och David :)
Btw G-son fyllde år, GRATTIS!


Hmm minns inte riktigt namnet men var det Katrin ;)? jaja iaf så är det Jan-e 
och Moa också :)


Lotta in action! :D


Fint där ;D


GAHH den bjuder jag på, ser ut som världens Fetto men skit samma, 
Ja du Frida jag vet vad du tänker haha, JAN-ES KEPA på plats, fan Frida
det är på tiden att jag får en egen nu haha :D 


Det var bilderna det, tack för en rolig kväll allihopa! Trivs sjukt bra med alla ER! :D

/ Mikaela 


:D

Fan vad glad jag blev helt plötsligt, jag insåg nyss att jag har lämnat allt som tynger mig och livet går vidare även för mig! SJUKT hur man kan känna ibland! Jag är bara så sjukt glad, jag har äntligen släppt allt skit, nu ska jag inte vara depp något mer och gud vad bra allt kommer att bli! WIIIEEEE :D Såg en bild på Facebook och tänkte, vafan nej nu skiter jag i det här...och så blev det nu :)

Nu är Mikaela mycket glad och det borde hon förbli! ;D

/Mikaela

RSS 2.0