några rader eller ett enda ord..

Jag förstår inte varför det ska vara så svårt att få ihop några rader eller kanske bara ett enda ord till folk, jag menar är man rädd för att bli dissad? Att folk hatar en? eller så kanske man inte vill veta, det kanske är bäst så. Jag är nog en sådan som är rädd att bli dissad eller typ hatad, men vafan man lever ju bara en gång.Ska man sitta hela livet och undra?

Jag vet iallafall någon som älskar mig, jo alla kära mygg och bromsar, dom har alltid älskat mig! Men synd att jag hatar dom ;)

Nej ärligt talat måste jag börja någonstans. Åh att man är feg. Varför är jag det? Shit det vet jag inte.
Alltså vad trött man blir på sig själv, jag säger som mina kompisar, det händer ju aldrig något om du inte gör något?
Medans jag endå sitter här och är negativ så ska jag bara säga att jag just fått 2 nya myggbett!
Sitter vid min brors dator, han är hos Madde, dom är nog tillsammans igen, trevligt (: Jag lyssnar på musik, jag älskar musik! :)  Nu ska jag sitta här och göra ingenting...

/ Mikaela

090630

VÄRME, jag älskar värme! Idag har jag stekt lite i solen, VARMT som bara den! Blev jobba med Malin sen.
Efter det så skulle jag och mamma till brorsan, hans fru fyllde år (Y) Nu väntar jag på grillat, mamma springer fram och tillbaka för att det är allsång på tv -.- Är inne på facebook och bdb nu, trevligt trevligt :D

Snart blir det att dra till Öland, inte långt kvar nu. V 29 på lördagen så drar vi ihhhh! Jag, Malin åh all tång hahah x'D
Jo nu måste jag skriva upp lite låtar jag vill ha av Frida, titta nu Frida alla dehär vill jag ha

Håkan Hellström

*Känn ingen sorg för mig Göteborg
*Nu kan du få mig så lätt
*Jag hatar att jag älskar dig
*En vän med en bil
*Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din
*Kärlek är ett brev skickat tusen gånger
*en midsommarnatts dröm
*Det är så jag säger det
*För lång lång tid
*Jag ger dig min morgon
*Den fulaste flickan i världen
*Ramlar
*Dom kommer att kliva på dig igen

Ja nu Frida lär du logga in på msn, eller så tar vi det nästa gån jag träffar dig! :D

/ Mikaela

Fin låt! :)




Håkan Hellström - För sent för Edelweiss

Du säger att kärleken aldrig var till för dig
Att du aldrig känt vinden högt över trädtoppen

Säger att den delar sig vid kinden och blir hel igen bakom dig
Och varje moln är trasigt
du räknar allt sorgligt natten lång
och hon du älskade en gång, och kanske älskade dig.
Spelar det någon roll?
Nej kanske ingen
kanske allt egentligen.

Du säger; har du tändstickor?
Ja tillräckligt om du vill bränna ner Stockholm.
Och har du vin & sprit
så det räcker att få hela fjärden full av sorger
Allt är försent, försent för vin försent för kärlek ren som snö.
Inatt finns ingen väg tillbaks.

Och du undrar vem som kysser henne nu
Och du undrar vem, vem om inte du
O läpparna du kallar dina
det gör ont att veta men lika ont att undra

Du säger; har du tändstickor?
Ja tillräckligt om du vill bränna ner Stockholm
Och har du vin & sprit så det räcker att få hela fjärden full av sorger
Allt är försent, försent för vin försent för kärlek ren som snö
Inatt finns ingen väg tillbaks
Ingen alls

Försent för edelweiss.
Ingen Alls
Försent för Edelweiss
Ingen Alls.
Edelweiss

Dammsjön

Nu har jag nyss kommit hem, jag bestämde mig för att åka och bada nu halv 10 på kvällen och jag drog med mig lilla Malin. Vi skulle till långsjön men det var det så mycket folk att vi drog ut till Dammsjön, även där var det folk men inte så mycket. Nu ska jag kika in på Facebook och bdb och sånt skit.

/ Mikaela

090629

Vaknade 14.10 idag och det var riktogt gött att sova länge! Var nyss ner till vägen med hunden, hade tänkt gå långpromenad men det går bara inte i den här värmen, alltså jag klagar inte jag älskar värme och sommar :) Idag ska jag nog dra med tjejerna och bada! men först ska jag nog ut och steka lite och lyssna på bra musik.

/ Mikaela


Bilderna


 :)


Donken såklart, 12 cheesburgare och en liten cola, dock var vi 3 st som dela.


Lars Winnerbäck  :)


Nytt linne och hotpants (Y)


YÄY!


Inte fullt så nykter men det bjuder vi på ;) Fanny och jag!


haha ?!


John Ossi sög :(


Jag ska citera Frida "du ska då alltid ha keps på dig på party! borde köpa en åt dä vetja"
hmm kanske sant, men jag kan bara inte låta bli (a) :D


På torsdagen fick jag och Malin gå hem, hade ingen skjuss.Kan säga er att det brukar bara ta typ 1.30 min att gå från stan och hem, men den här dagen tog det 3 timmar, började att gå vid 2, var hemma vid 5 haha.Men det var bara för att vi gick i en sån snigletakt för Malins fötter var helt döda, hon kunde inte gå i skor och det gjorde för ont att gå barfota, så hon gick på mjukisbyxorna haha fyfan hur det såg ut, men humöret var ändå på topp när vi gick hem sjöng Malin på den där låten "Jag vill ha fredag idag (8)" haha helt mongo men skoj var det. Nästa dag var hennes fötter uppsvällda som bara den RIP! :)


Soluppgång innan vi kom hem.

Det var dom flesta bilder som jag la ut, andra är dock för pinsamma för att lägga ut :)

/ Mikaela

P&L

P&L har varit

*fylla
*donken
*musik
*skoj!


Nu är P&L över och jag är väl rätt nöjd med allt, eller ett litet tag hade jag bestämmt mig för att skulle jag dö så skulle jag dö i anorexia -.- nog om det. Alltså jag vet inte vart jag ska börja...veckan har varit galen! på torsdag så började man supa till lite ;) Torsdag var jag inte så full, fredag var jag helt borta, lördag lika fast det höll inte i sig lika länge. Jag,Malin,Fanny och Emelie var bjuden på förfest hos Fridas syrra Lotta och Jan-e. Det var trevligt, hahah alltså shit som sagt vart ska man börja?

Vi kom iallafall dit vid 5 sen hade jag med mig dricka, och sen kom Jan-e med massor att dricka och ja..då slutade det som det gjorde haha :D Efter förfest drog vi ner till stan och där däckade jag på en parkbänk.Sen kom jag inte riktigt ihåg något mer från den dagen ;)

Lördag sista dagen, den var både rolig och läskig, Malin var så jävla full att sjukvårdarna fick ta henne :O fyfan man fick knappt kontakt med henne, och vissa sjukvårdare skrattade, vafan är det för sett?! Malin spydde ner sig sjäv helt och sjukvårdarna trodde Malin hade knarkat, HAHA inte Malin inte, då hade hon fått stryk av mig! Hon fick åka hem.

Nu till musiken, The sounds och Håkan var bäst! alltså jag hatade Håkan tills jag lyssnade på honom igår, han var asbra! så nu ska jag tigga låtar av Frida :D

Lördagen sov jag hos Frida syrra. Tack för att jag fick det Lotta och Jan-e :)
Tänkte ladda upp bilder senare för nu har jag brottom det blir att rida nu med Moa sen blir det bad, sen blir det pizza!

/ Mikaela

Och..

Och festen fortsätter......

/ Mikaela

YÄY!

Japp idag drar P&L igång på riktigt så nu ska jag festa och ha det gött! Malin har nyss kommit ur duschen och nu är det min tur, ha det så bra för det ska då fan jag ha :D

/ Mikaela


090624

P&L är igång och det gillar vi :D Iallafall så var jag och Malin och Fanny där igår och busade, när vi var inne på campingen träffade vi några killar som vi hängde till utanför deras tält. De ville att vi skulle pröva nå jävla "luftgas" haha nejdu det blev inget av ;D Vi träffade Toveh och några av hennes kompisar också. Idag har jag ont i achulet! har cyklat fram och tillbaka från stan 2 ggr igår! och jag som aldrig brukar cykla annars. Det hela blev typ 32 km YAO! + att vi gick runt vid stan hela tiden också. Vi kom väl hem vid 3 på natten.

Idag blir det nog också att åka dit, vi får se då :) Imonn då jävlar kör det igång på riktigt YÄY! Nej fan nu är det sol ute och vi ska gå en sväng med hunden, heddåheddå!

/ Mikaela

Hejsan!

Hejsan! igår satt jag inte vid datorn på hela dagen, fint väder you know ;D Igår var jag och Malin och hämtade våra P&L band ihhhhh :D Det var inte så mycket folk just då men sen när jag skulle hänga med syrran och hämta så var det aslång kö, och inte nog med det när vi hade stått i kön i 1:10 min så när var framme för att hämta ut bandet så stod vi i fel kö HAHAHA. Jag hämtade ut mitt där och inte visste jag att det fanns en till kö längre ner ojdå ;) Syrran har utan camping så det var väl därför. Idag då? vad händer idag? Jo idag ska jag, Malin och Fanny drar oss ner till P&L en sväng, åh just det jag måste köpa ett par shorts idag eller ett par hot pants, för fyfan vad varmt det var igår! :O Jag ska kräva mama på pengar men hon kommer att få damp men det gillar vi...eller inte. AJA.

/ Mikaela

090621

Hejsan nu är det såhär att jag har varit och städat idag med Malin, någon hade vandaliserat en sånäd pappershållare och postlådan, och någon hade slängt kläder på toaletten :'( Dom vill man slå ihjäl :) Jag vill inte veta hur solariumet kommer se ut efter P&L :O Imonn ska vi hämta banden iallafall :D FYFAN P&L kommer att vara galet! Nu sitter iallafall Moa här hon har varit och hämtat ridhjälm i stallet för hon ska iväg och rida Karre imonn :D För övrigt så drar jag till Malin snart :)

/ Mikaela

Pusshej <3 =) ??

Hmm jag måste bara skriva ett litet inlägg till. Igår innan jag somnade tänkte jag på vad jag ska skriva på slutet av bloggen, ni vet ju att jag skriver "Pusshej <3 =)" men jag funderar på att byta ut det för jag tycker att det börjar bli lite långtråkigt lix ;) Undra om jag ska skriva i nått med stil typ " / Mikaela" eller kanske något annat? Eller kanske mitt efternamn "/Gjerdet" hmm jag vet inte vad som ser bäst ut? Lika när jag skriver "höres" det börjar också bli rätt drygt i längden, ni som läser fattar väl att man skriver fler inlägg lix haha. Nej därför prövar jag nu med något annat.

/ Mikaela

/ Gjerdet

/  Mikaela Gjerdet

/ BAJS

Nej det sista skämta jag lite haha, men jag vet fan inte, det blir nog " / Mikaela" vad tycker ni om det?

090620

Hejsan, har inte hunnit skriva tidigare idag för jag kom hem vid 1 från Malin idag, och vet ni vad hennes jävla katt hade gjort? :'( Hon hade bitit sönder mitt headsett! Men som tur var så hade jag ett hemma :D jag lan inte leva utan headsett det är som min andra halva (förutom mobilen såklart)

Kom nu nyss hem efter att ha städat, mamma var med för vi skulle handla direkt efter, vi ska ju grilla hos Malin idag! ;D Det kommer att bli grymt skoj, grillning, spela kubb och ha allmänt trevligt med tjejorna. Det gillas! Nu börjar jag få lite smått panik, min tröja är i tvätten och tvätten är klar om ca 10 min, jag måste hinna torka den i torktummlaren före halv 7 också. Jaja man ska inte stressa här i livet, men saken är den att det är jag rätt bra på.

Nu blir det bdb en sväng, höres.

Pusshej <3=)

Jag har ....

Jag har kommit på vad jag ska göra! Jag ska ut och gå en sväng! :D SÅ NU DRAR JAG UT EN SVÄNG!
Höres.

Pusshej <3 =)


Mätt och belåten!

Nu är jag mätt, supermätt! usch vad jag har klämt i mig grillat idag, inte bra tyvärr. Men vafan det är ju bara midsommar en gång om året ;D Nu vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på, det blir väl att dega hemma. Jag hittar faktiskt inte på något bra att skriva om nu, faktiskt ingenting. Eller kanske...imonn blir det grillparty med tjejerna, det ska bli riktigt skoj och då ska jag och Malin klå alla på kubb! :D hur känns det då? som vanligt eller? HAHA. Nej nu ska jag sitta här och ruttna ett tag.
Höres.

Pusshej <3 =)

090619

Hellu, Hellu! idag är det midsommar och vad ska alla göra? Själv ska man grilla med släkten..typ.
Idag tänkte jag berätta att paraplyn hjälper inte ett skit, bara om man vill vara torr över huvudet. Jag var ju ute och gick idag och det regnade som vanligt, så jag tog papraplyet och inte fan hjälper det?! När jag kom tillbaka så var jag ju genomblöt ändå :O mysko det där. Iallafall så hoppa jag in i duschen snabbt när jag kom hem, slängde i mig en hårdmacka efter det sen drog jag och Malin och städade på solariumet :) självklart blev det solning efter, idag tog jag en 20 minutare och det gillas!

Så nu har jag just kommit hem, sitter och käkar äpple och ska väl gå in på bdb och msn.
Höres!

Pusshej <3 =)


På bättre humör!

Ja nu är jag faktiskt på bättre humör, fast det kanske är för att mamma håller på att laga mat :O ;) Idag har jag gått runt med musik i öronen hela dagen och jag har en känsla av att min mobil behöver ladda till kvällen.Iallfall så är allting fixat till P&L, jag menar vad jag ska dricka osv och det gjorde mig också på bättre humör idag :) Gött! Nu får maten blir klar för jag är hungrig, har fan bara ätit ett hårdbröd idag och ett litet fjuttigt äpple. Nej hare bra tillsvidare!
Btw så posade jag framför min skitiga spegel idag (utan smink dessutom).Blev några bilder, men jag kan lägga upp en ;)

Höres

Pusshej <3 =)


Dåligt humör!

Idag är jag på dåligt humör, allt är i stort sett bajs. Jag gillar inte vädret, jag vill ha P&L nu, jag vill att Jerkan ska komma hem och jag vill ha frukt hemma som vi inte har -.- Jag tror att jag har sovit för lite inatt.
Just nu sitter jag och lyssnar på musik och kollar runt på blocket.Jag kikar på hästar, jag vet inte varför, kanske bara för att jag längtar efter Jerkan, tur att man har Ullis och Bissy uppe hos Nettan annars hade jag väl kriverat vid det här laget.

Nu fick jag ett sms från Frida,hon och Malin är på Kupolen och nu sitter dom och snackar om att vi kanske ska grilla hemma hos Malin på lördag och det gillas, nått som piggar upp i allafall. Men jag hoppas att alla kan då, alla tjejer!

Jag har musik i mina öron och jag hör inget runt om mig, vilket kanske är bra för jag blir väl bara störd på alla ljud idag.Jag älskar musik och det är tur att det finns *Happyface på det* :) Undra om man inte ska gå in i köket och dra en Holly med Peter och mamma, hmm jag funderar på om jag kan göra det utan att gå i taket om jag förlorar, nej men förfan här kan jag inte sitta och vara grinig.

Medans jag ändå sitter här så ska jag berätta en sak. Moa tar hem sina kaniner nu när huset är klart, och det kommer att bli lite synd för jag kommer att sakna dom tjockisarna :) Men jag har tänkt på att ha kanin ändå, det ska var en utekanin som ska vara ute året om. Jag hade tänkt att ta hem Amandas kanin och ha han här hemma, jag har ju trots allt allt gratis eftersom man har häst, det blir bara maten som jag ska köpa då. Och sen hade jag tänkt köpa en till kanin, en hona, men då är det bara det att då måste jag kasstrera Amandas kanin och det har väl inte jag råd med som är så fattig. Hmm jag kanske ska köpa 2 honor? Nej dom kanske får damp och slår ihjäl varandra. Hur det än blir så måste jag kasstrera kaninjävlen, haha jaja, jag ska iallafall ha kanin oavsett vad lilla Mami säger. Jag tar ju liksom hand om dom själv så vad ska problemet vara? Äsch jag har ju Moas kaniner till augusti så efter det kan man börja tänka på saken. Nu ska jag nog fortsätta att lyssna på underbar musik och förhoppningsvis bli lite gladare. Höres.

Pusshej <3 =)

090618

Hejsan sitter vid datorn och är ytterst trött, somnade inte förren 5.30 igår ungefär. Nu måste jag ut och gå fast jag inte alls har någon lust, vädret är piss idag men men. I övrigt så har jag faktiskt inget mer att skriva för tillfället så vi höres väl senare.

Pusshej <3 =)

TJAO!

Nej nu är det såhär att jag drar hem till Malin, ska sova där. Höres imonn.

Pusshej <3 =)

090617

Tänkte bara säga: GRATTIS MOA 17 ÅR!!! eller var det 71 Runar? =D
HAHA GRATTIS IAF! <3 =D


haha GODIS!

Nej fan det blir godis den här dagen istället för på fredag, på fredag är det midsommar och allt är typ stängt, så nej godis blir fan idag haha =D Var nyss och jobbade lite, faktiskt så är det väldigt najs att bara gå runt där och städa lite osv. Nu väntar jag på att Fanny ska vara klar, DET BLIR GODIS!!!!!!

Höres senare.

Pushej <3 =)

Oh oh vad det är skönt att va naken!

Japp det blev att skriva senare än vad jag hade tänkt men men, jag och Fanny var ute och gick täkt vändan, sen när vi kom hem gick vi till hästarna och gosade lite =) Sen när vi stod i hagen såg vi ett "rätt" stort flygplan som kom flygande över oss 2 ggr så då sa jag till Fanny att vi kunde väl åka iväg till "Dala airport" och kolla om det landade något plan. Vi for dit och mycket riktigt var planet där, det övade nog landning för det kom och åkte runt flera gånger, så där stod jag och Fanny, borta vid "långsjön" och kikade på planet haha. Sen åkte vi ner till själva sjön och tittade.Vi gick ut på bryggan, sen sa Fanny :- ska vi näcka eller haha?
Jag sa:- haha ja eller hur.

Men efter ett tag så började jag fundera, jag skulle fan doppa mig och då var klockan runt 00.00 ;D Så jag klädde av mig näck och doppade hela mig! STOLT! Jag trodde det skulle vara skitkallt men så jättekallt var det dock inte.Fanny ville inte först men sen när hon såg att jag hade doppat mig så hade väl inte hon något val ;) Så ja hon doppa sig också! GÖTT
Vårat först dopp för i år dessutom =D

Sen for vi hemmåt, och när vi var påväg hem så körde jag typ i 70 och då kom en bil med blåljusen på, jag trodde det var poppo och blev fan lite skraj, jag såg framför mig hur pengarna försvann, och inte hade jag körkortet med mig heller haha. Men som tur va så var det någon räddningstjänstbil så den här gången klarade vi oss! =D

Jaja nu orkar jag inte skriva något mer, nu blir det film med Fanny.
Godnatt.

Pusshej <3 =)


090616

Hejsan idag har jag haft fullt upp konstigt nog, jag vaknade vid 12.15 sen gick jag ut och gick sen blev det att fara och klippa gräset och tjäna lite pengar ;) och efter det blev det hem fort och sen vidare ner till Malin för att åka till solariumet och jobba lite, nice att sola också =) Och nu precis innan jag kom hem så fläskade jag och Malin kebab, gött vare! Äntligen sitter man här vid datorn igen med musik och allt annat skit. Btw så har jag hört att P&L spelschemat har kommit upp nu ! (Y) Jaja nu har jag inget mer att skriva så det blir väl att säga : Vi höres senare efter hag varit ute och gått!

Pusshej <3 =)

Film ikväll igen!

Snart blir det film med Fanny, vi ska se "Roadtrip" jag har sett den men det var ett bra tag sen ;D Igår såg vi någon skräck film typ. Sjukt weird film måste jag säga, men den var väl helt okej. Nej hejdå på er, höres imonn!

Pusshej <3 =)


=)

NU har kaninerna fått jätte mycket mat! =D hihi nu är dom glada, jag gillar dom små ninisarna <3 hursomhelst så var jag nyss iväg med Malin för att kolla om bion "Drag me to hell" gick men det gjorde den inte så vi åkte hem, och när vi var på väg hem så träffade vi Madde och Emelie B. Vi samåkte hem med Madde för hon hade varit vid musikskolan och tränat hihi. Imonn ska Malin visa mig hur jag ska göra vid solariumet, så ja det kommer väl bli busigt ;D

Nu lyssnar jag på musi och väntar på att klockan ska bli 21.00 för då ska jag och Fanny ut och gå, få se vilken vända det blir, jag tror det blir 2 timmarsrundan.Det kommer att kännas lite konstigt att inte gå med någon hund för att det har jag ju gjort alla andra dagar, syrran har tagit hem han nu men imonn ska jag ut på en långis och då ska han få följa med.

Höres senare sötisar!

Pusshej <3 =)

090615

Hejsan nu är det såhär att jag är väldigt chockad över vädret, det är inge REGN! och tillomed så solen kikar fram då och då, har det vänt till det bättre eller är det bara en tillfällighet? Hoppas på det bästa såklart! Nu ska jag faktiskt ut och gå med Fanny och så tar jag med mig lilla Arrak.Senare idag blir det att åka iväg och köpa kaninmat, en stor säck för typ 120 spänn eller var det var, men det är egentligen hästfoder men Moa är skyldig Nettan lite mat till lilla Uliis så det blir perfekt =) jaja nu skrev Fanny på sms att hon var redo för vår lilla tur, Höres senare!

Pusshej <3 =)

HAHAHAHAHAHAHAHAHAAAH

MEN FYFAN HAHAHAHAHAHAHA SER NI MIG ELLER?!?!?! LÄNGST TILL VÄNSTER! Fotot är från avslutningen i 9-an, VADÅ FET?! HAHAHA x'D SHIT!


Här är det dött!

Japp som sagt här är det dött och jag har ingenting att göra, jag bara sitter här uppe och lyssnar på musik och är allmänt jävla störd på regnvädret! Fanny kommer nog hit sen, fast det blir nog runt 00.00 skulle jag tro för hon är borta i lägenheten, vi ska se på film, vilken film vet jag inte än men det lär väl märkas.Malin är nog road iallafall för jag får sms av hon att hon spelar WII sports, och jag fick just veta att Flip-Flop kom 1 på bowling, Pittola 2-a Malin 3-a och Fröken Porno kom 4-a, haha ja det är tur man har mobil så man kan vara social på sms =D haha jag säger då det, gubbarna vi gjort på WII äger ut alla! Många roliga namn måste jag säga HAHA x'D Aja nu får ni ha det så bra så ska lilla Mikaela fortsätta sitta här och ruttna -.-

Pusshej <3 =)

Städat och klart!

Sedär nu sitter man vid datorn igen och degar.Jag var ju iallafall ute och gick och då kan man snacka blöt! fyfan hur jag såg ut när jag kom hem haha. Men när jag kom hem slängde jag mig in i duschen och sen blev det mat. Nu har jag för ett tag sen lyckats städa mitt rum och dammsugit, den ni! Det var faktiskt väldigt skönt att få städa allt skit i rummet så nu har jag stor plats igen så får vi se hur länge det varar. Städat och klart med andra ord!

Åh vill ni veta en busig sak? Det är tusan inte långt till P&L nu ihhhh =D men tänker det regna då så skjuter jag nog mig själv -.-

Ja iallfall så vet jag inte vad jag ska hitta på nu, jag lär nog gå ut med hunden snart i det här BAJS vädret. Jag hoppas att vädret blir bättre till kl 21.00 ikväl,l då jag hade tänkt gå 2 timmars rundan, men som vanligt så håller väl regnet i sig =(
jaja det är som det är.

Höres.

Pusshej <3 =)


Regn,regn och åter regn!

Hejsan jag heter Mikaela och jag hatar regn, regn och mera regn, det har väl typ regnat oavbrutet sen i fredags nu? Iallafall här henma i lilla Borlänge ;) När ska solen börja steka igen? Det är väl bara att hoppas att det blir snart.

Idag hade jag ställt klockan på 10.00 för att ut och gå en sväng med hunden, lat som man är så gick jag och la mig igen haha. Jag ställde om klockan på nytt kl 12.00 den här gången, och när det ringde så stängde jag av alarmet och låg och drog mig ett tag. Jag älskar min säng och jag älskar att sova men mest av allt så älskar jag sommarlov! Hursomhelst så sitter jag här nere och skriver medans Malin sitter uppe i mitt rum och målar naglarna svarta. Måste väl strax bege mig ut i det här skitvädret för att ut och gå med hunden, jag säger då det ordspråket "det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder" kan gå och dö någonstans, ofta att någon håller med det lix?! Jag ska berätta vad dåliga väder är..jo regn! Att det regnar någon dag sådär skulle väl inte göra något, men att det ska regna hela tiden och blåsa?! åhh man få damp på det!

Nu har jag setat här och klankat ner på vädret ett tag och det är väl dags att lägga ner gnället för jag antar att vädret inte blir bättre för det, synd nog. Idag har jag inget planerat, men det är väl kanske som vanligt.Och jo btw vill ni veta nått som jag tycker är bra? Jag har ett jobb hihi =D Jag ska jobba med Malin inne vid "Open sun" (solarium) och då får jag sola gratis, vadå bra? haha jag gillar det iallfall. Jag var ju dit med Malin igår när hon städade och höll på. Det är rätt soft för stället är inte stort och att städa går ju snabbt osv. Så så länge man får vara där är jag glad, visst man tröttnar nog men vad tusan det är pengarna man vill åt! ;D Och plus att Malin och jag kommer att vara där samtidigt och då blir det mycket roligare....Nej jag kommer nog tusan att trivas där.

Nej dax att ge upp att skriva för ett tag och så höres vi senre under dagen, ha det bra allihopa!

Pusshej <3 =)

hejhå!

Hejhå alla där ute =) nu sitter jag och skriver lite och Malin ligger i sängen och skriver sms, ovanligt det..eller inte -.- haha =D imonn har jag bestämmt mig för att ta 2 timmars rundan med Arrak, sen blir det 1 timmes rundan på kvällen. Internet har damp just nu och då får jag lite smått ADHD!! hatar den här datorn!!!! (sitter uppe vid min) aja skit får man ta men den här datorn har dampat i sidådär flera jävla år RIP!

Och vill ni veta en sak till som jag tycker är synd, Det hade inte blivit något nu heller med Jerkan så nu ska de spruta och hålla på =( Åh jag vill ha hem min lilla bebissssssssssssssssssssss <3

Nu ska jag kika bdb, höres imonn.

Pusshej <3 =)

Hejsan!

Hejsan nu sitter jag vid datorn och är med Malin =) vi ska snart dra ner till Ica för att köpa kaninmat och det regnar faktiskt inte..tror jag..ska kolla...jo fan det gjorde det =( aja HATA regn det kan gå och dö! Hmm vad ska jag göra mer idag? Jo jag ska leka med Malin hihi =D sen ska jag ut och gå senare på dagen med Arrak. Nu har jag inget mer att skriva så jag antar att vi höres senare.

Pusshej <3 =)

SOCKER,SOCKER,SOCKER OCH FETT!!!

Rubriken säger allt, idag har jag bara slängt i mig onyttigt =( men vafan.....DET ÄR JU FREDAG! =D idag har vi firat min bror, han fyller 23 imorgon men vi hade lite "kalas" åt han idag för mamma åker bort imonn, det var gött med tårta iaf. Och vill ni veta något mer? idag har jag ätit...tårta,donken och nu godis! haha Aja vafan ;) Nu är jag med...vilken tror ni? Fanny såklart haha =D Vi ska snart kila upp och se på film, det blir "Girl next door" hihi busigt värre =)

Nej nu ska jag fortsätta fetta mig, hejdå höres imonn!

Pusshej <3 =)

Hos Fanny!

Hejsan nu sitter jag hos Fanny och gör ingenting, lät inte det skoj? =) nu ska jag fortsätta leka med Fanny så få se vad vi hittar på.Jag ska ut och gå vid 9, få se om Fanny ska med då för hon följde inte med tidigare idag bara för att hon hade fått order av sin mamma att rensa kläder ;) Poor Fanny =) Nej hejdåhedjå höres.

Pusshej <3 =)

17 KG!!!

AHHHHHHH HAPPY!!! Nu har jag tappet 17 kg, 17 JÄVLA kg, fyfan vad skönt det känns helt jävla otroligt!! =D och gud vad jag svor haha xD Men iallafall så vaknade jag vid 13.00 och nu blir det att ut och gå med Fanny.Idag får jag reda på hur det har gått med Jerkan, åh lite orolig hoppas på det bästa! Aja nu får ni ha det så bra för nu ska jag ut i det regniga vädret och ut och gå med Arrak och Fanny =)

Höres.

Pusshej <3 =)

Hejsan

Hejsan nu har jag nyss varit ute och gått 1 timme med Arrak och tusan vad pepp jag är, haha är svettig som en gris nu x) Ska snart kila in i duschen en snabbis. Var och tottade när planet landade och lyfte som jag sa sen så åkte vi till Peter en sväng där jag var med Suss. Jag fick 6 st Bh-ar som hon växt ur, fan vad perfekt jag som var så fattig på sånna =D

Just nu väntar jag på att Fanny ska komma över, eller om jag ska vandra över till henne, vi ska ju se film och jag vill se någon skräck. Jaja vi får väl se vad det blir! Nu har jag faktiskt inte ork att skriva något mer ikväll så vi höres imonn.

Pusshej <3 =)

ingen rubrik

Hejhå igen, jag gick till syrran idag. Mamma var där så jag fick åka hem ;) iallafall så hade vi ihjäl 2 fåglar på vägen hem, kanske inte så lyckat direkt men jag lovar dom ville ta självmord! Det kom en hel jävla svärm upp för bilen och pang sa det så var 2 stycken så tot really TOT haha synd ;) Aja nog om det, jag har inte hört något från Nettan än om Jerkan men jag håller tummarna för fulla muggar!

Det känns så bra nu för jag ligger verkligen i nu till P&L, nu är jag ute och går 2 långpromenader på 1 dag och det känns riktigt gött, jag vill ner mer i vikt men det ska jag också så haha. just nu funderar jag på att gå och torka håret, sitter nämligen med en fet handuk på huvudet för har nyss duschat ;) hihi senare idag ska jag och mami och syrran dra till Peter, sen blir det att kolla när flygplanet lyfter från Dala airport. haha sitter och fnissar lite för mig själv, tänk om alla stockholmare hade sett att vi stått där bara för att kika på ett enda flygplan som lyfter då hade ju dom skrattat ihjäl sig haha, men vadå vi är skogsmullar och gillar sånt right? ;) Aja nu ska jag dra, bjuder till med en bild på mig från igår ;)
Höres.

Pusshej <3 =)


090610

Hejsan alla, hur mår ni idag? Jag mår iallafall bra och jag vaknade för ungefär 15 min sedan. Jag älskar att sova och sommarlov är nog det bästa som finns! Fanny sov hos mig inatt igen, ovanligt? nej inte längre men det är alltid skoj när Fanny sover här hihih =) Vi såg på en bra film den hette typ "The Faculty" om jag nu stavade rätt ;) Den är värd och se! 

 Nu iallafall så sitter jag här vid datorn och är hungrig.Jag ska ut och gå först innan jag äter men jag tänkte ta hunden med mig och han och mamma är ute och går just nu så jag får väl vänta lite grann. Idag är vädret blä och det gillas inte, usch mörk himmel och det blir säkert mer regn.Idag kommer vi få veta om det har gått bra med Jerkan, och jag hoppas det och håller tummarna för nu får hon komma hem tycker jag! =D Hursomhelst så får jag väl sitta här i väntan på att min mamma ska komma hem, jag ska nog kika bdb och andra bloggar som jag läser, vilka bloggar läser ni? Jag läser min kompis blogg, Kenzas blogg och så kikar jag in på Kissies då och då.

Ja nej nu höres vi senare!

Pusshej <3 =)

Hejhå!

Hejhå nu är jag med Fanny och vi ska se på film, och jag orkar inte skriva något mer idag.
Höres imonn.

Pusshej <3 =)

090609

Hejsan idag vaknade jag upp vid 7.30 bara för att Fanny hosta som bara den, nu har den jävlen blivit sjuk så nu väntar jag bara på min tur haha. Men jag kommer att döda Fanny om jag blir sjuk till P&L =) Iallafall så gick jag upp vid 10.30 för att ut och gå med hunden och ge honom mat sen, efter ett så gick jag och la mig igen men jag är så lat att jag klev inte upp förren kl var runt 12.50. Gud vad lat jag ha blivit. Men jag har varit ute och gått nyss och min mage håller på att dö för jag har träningsverk sen jag började med sits up igen -.- jaja sånt händer ;D

Igår var jag och Fanny på kupolen och jag vill verkligen ha den dära tröjan från Stadium som kostar 999 kr, synd bara att man inte har pengar och om jag nämner det till mamma så bara fräser hon haha xD Men det är en peak tröja , en rosa, skit snygg! Och det är bara en kvar, och den säger till mig att jag ska köpa den ;) men ja som sagt RIP att man inte har pengar -.-

Nu lyssnar jag på musik och ska kika in på bdb en sväng, OCH BTW!! JERKAN SKA KOLLAS IMONN!!! HÅLL TUMMARNA NU!!!!!!! NU FÅR HON TA OCH KOMMA HEM INNAN JAG SKJUTER NÅGON! =D hahaha höres senare.

Pusshej <3 =)

090608

Hejhå idag var jag och Fanny och vandrade på Kupolen, fast vi gick inte så länge där utan det blev DONKEN <3 fast vi drack bara lite cola och det gillas skarpt ^^ Vi var nyss ute och gick för andra gången idag och Fanny är rätt död nu och jag undrar varför, för jag är inte död :O Fanny citerar "jag är lat" vilket jag fan måste hålla med om.Jag är hungrig men jag ska inte äta något mer idag RIP på det. Nu ska vi kika bdb och vi får se om jag orkar skriva innan jag lägger mig ;)
Höres.

Pusshej <3 =)

Måndag!

Hejsan ja det är nästan lite svårt att fatta att det är måndag och man sitter hemma, jag kan fortfarande inte fatta att det är sommarlov haha men iallfall =) Idag har jag nog inte något planerat, jag hade tänkt att ut och gå med Fanny sen får vi se vad som händer därefter, och btw den där RANDOM ringde igår vid 3.00 på natten igen, jag orkade inte prata så jag sa godnatt och stängde av mobilen ;)

Idag är faktiskt vädret skapligt ute och det är jag glad över, jag ska nog snart springa ut och släppa ut kaninerna =) Och btw så har jag typ ett sommarjobb, eller ja typ ska klippa gräset hos Syrrans kompis, alltid något (Y) Aja vi höres senare.

Pusshej <3 =)

090608

Hejsan jag och Moa var aldrig på bio haha, fyfan nej vi orkade inte ;) Det blev att busa lite och sen dra till Donken där Moa åt. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH jag säger bara en sak, lite BASTED man blev då men ja det gillar vi ;D

Nu sitter jag här med Fanny och vi ska ruttna nu hade vi tänkt, skoj va? =D Nej godnatt på er, höres idag fast när jag vaknat ^^

Pusshej <3  =)

Ut och gå!

Idag vaknade jag och Fanny runt 12.30. Jag älskar att sova länge och jag älskar sommarlov! haha iallafall så ringde den där människan igen vid 3.00 på natten och sjöng "appologize" haha helt störd x'D sen ringde han igen efter 1 timme och babblade, då sa jag godnatt och stände av mobilen, alltså vadå inte ha något liv? Jag och Fanny har iallafall kommit underfund med att det måste vara någon vi känner till som ringde, eller som vi iallafall vet vem det är, men vem kan det vara? Aja hursomhelst så hade vi tänkt ut och gå nu! Det blir täkt runt, sen ikväll blir det Bio med Moa i Falun.Vi ska se filmen "Män som hatar kvinnor" jaja jag vet vi är lite efter men det får ni allt ta ;) Nu ska jag och Fanny ut och röra på oss!
Höres senare.

Pusshej <3 =)


HAHAHAHAHA

Alltså seriöst nu sitter jag och pratar med någon random i tele som vet mitt namn och allting haha helt mongo seriöst jag vet inte vem det är x'D HAHAHAHAHAAH han vet mitt namn, Malins och Fanny FYFAN :O haha skoj att veta vem det är sen xD

Nej seriöst lite läskigt är det haha xD
Falu kalaset sög så vi åkte hem och åt Donken! =D haha
Nej nu blir det snart film med Fanny, vi ska se "en djävulsk romans" jag har inte sett den men hoppas att den är bra.Nej Hejdå på er =D

Pusshej höres imonn <3

Galet

Kvällen igår var galen och kallt som bara den, haha när jag kom hem var jag blå om läpparna. Träffade massa roligt folk igår, och jag kunde inte fatta att "liten men töff" hade klippt av sig dreadsen så jag var tvungen att ta kort på han haha xD Sen jaa roligt var det väl igår! =)

höres senare idag.

Pusshej <3 =)

S1A

Hejdå S1A och Hallo sommarlov! =D


Jag gillar'e =D

HAPPYDAY!

Yeeessssss, nu har man sommarlov!! Man såg ju alla studenter idag och det är sjukt vad man längtar dit själv, alla verkar ha så himla roligt! =D men men jag är iallafall glad för typ runt kl 18.30 börjar jag och FAnny småfesta hemma hos henne sen kl 19.30 så drar vi till Take away och möter upp de andra tjejerna sen blir det Lijljekvistaparkan! WIIHHOOO! =D Gött säger jag bara, nu tänker jag dra ner till Fanny igen, och btw så såg jag och Fanny film nyss och vill ni veta en busig sak?  Paul Walker är mega snygg =D aja, ha det skoj ikcäll för det ska då iallafall jag ha!

Pusshej på er <3 =)

090604

Det blev inte att jag och Moa gick på kupolen för hon hade ingen bensin i moppen och så...Jag och mamma gick iallfall dit och kikade på ett par skor jag ska ha imonn.Blev ett par vita vanliga ballerina skor eller som jag och typ resten av mina kompisar kallar det "Caci's skor" haha jag vet inte riktigt varför det blev just "Caci's" skor men så blev det iallafall ;)

ÅHhhhhhhhhh alltså nu är jag bar tjatig men vet ni hur underbart lovet kommer att bli eller? jag ska sovaaaaaaaaaaaaa, sen får man ju inte missa P&L sen blir det kompisar och stallet såklart, fyfan hoppas på en bra sommar med bra väder! Det enda som är lite negatvit är att Fanny ska sälja sin P&L biljett :( vi som sa att vi skulle busa med fester nu på sommaren, du är dum Fanny! :'( Men får ju alltid hoppas på att det kommer att gå bra ändå =) Jag ska ringa dig Fanny när jag är på P&L och säga hur roligt jag har det och du kommer att bli så avendsjuk...haha eller vad jag hoppas på iallfall ;D OMG längtar ihjäl mig, gud vad busigt det kommer att bli! =D Och innan P&L ska jag ha gått ner mer i vikt, så är det bara!! =D NU ska jag fortsätta att lyssna på musik och kolla internet.NU väntar jag på att syrran ska komma och hämta hunden, jag måste med henne hem och sova hos henne annars kommer jag nog inte till skolan på något sätt imonn.Vi börjar vid 8.30 och då har vi samling i aulan, sen slutar vi vid 9.30 men jag tänker stanna kvar till klockan är runt 12.00 och kika när alla studenter springer ut, fyfan vad tur dom har.Men vafan vi har ju bara 2 år kvar och det kommer att gå väldigt fort hoppas jag! När jag tar studenten då jävlar hahah fytusan vad skoj det kommer att bli!!! =D fest,fest,fest!!!
haha nej nu tror jag att jag håller på att skriva ihjäl mig eller nått ;) Höres imonn då jag har SOMMARLOV!!!!!!! =D=D=D

Pusshej <3 =)


Kupolen snart

Snart ska jag äta, sen blir det att dra hem till syrran och hämta hundmat till hunden här hemma, sen blir det kupolen med Moa.För övrigt så sitter jag och lyssnar på musik, ovanligt va? njee inte direkt ;) Jag längtar till imonn, då blir det sommarlov, som jag tidigare har nämnt tusen gånger, och på kvällen blir det Liljekvistaparken med brudarna skojs skojs =D Nu hoppas man bara att vädret blir bättre än vad det är idag, men som jag har hört så ska det vara skitväder hela veckan ut "suck" :( Jag är hungrig och nu vill jag ha mat! Det blir ungspannkaka idag, det är gött ;)

Höres ikväll.

Pusshej på er <3 =)

Hejsan!

Hejsan idag är det dåligt väder och det är aldrig skoj.Men vi slutar skolan imonn och det gillar vi! Nu för ett tag sedan har jag skjussat hem Malin, och nu sitter jag här och ska kolla bdb och lyssna lite på musik.

Igår träffade jag på min morbror och hans fru på kupolen, och dom kände inte igen mig HAHA. Jag var tvungen att berätta vem jag var.Sen efter ett tag kom dom på at det var jag.De har ju inte sett mig sen jag gått ner 14 kg, det var faktiskt lite skoj, så alltså måste det synas att jag har gått ner i vikt! =) Jag ska på kupolen en sväng idag också, Moa ska köpa ett vitt linne att ha på sig imonn på avslutningen.

Här hemma btw så längtar jag ihjäl mig efter Jerkan och jag tycker att hon kan komma hem snart! Jag har inte ridit på flera veckor nu, jag saknar henne :( hon är min lilla bäbis <3 Iallafall så kommer Bissy hem till helgen vilken kommer att blir oligare för Ullis att ha någon att gå med tills Jerkan kommer hem. Men när Jerkan kommer hem så kommer Ullis att bli dissad haha, stackare där haha, men det blir nog bra hoppas jag! =)

Nu blir det musik och bdb sen ska jag ut och gå en sväng med hunden i det här regnet.Höres senare.

Pusshej <3 =)

090603

På fredag är det slut och jag är glad!!!!! =D=D=D=D=DD=D==DD=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D typ ja så glad!
Idag var det kupolen med malin =) skoj skoj, nu blir det film.Vi ska se "en djävulsk romans" och "The girl next door" haha den första har jag inte sett men däremot den andra. Aja höres imonn!

Pusshej! <3


Brunt hår igen =D syns inte så bra men iallafall =)

=D

Happy mitt hår är brunt igen =D och för tillfället kliar det på kroppen för jag tror jag har bränt mig när jag solade solarium
-.- haha men skit samma. Idag var det kupolen med Malin, fyfan vad skoj man hade det är så roligt att kommentera folk och sen bryter man ihop i skratt HAHA x'D

Iallafall så är det sisat dagen i skolan imonn innan avslutningen =D=D=D=DD=D=D=D=!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ni vet skolk på torsdag men haha det gillar vi ;) imonn ska jag egentligen börja 9 med några frågar jag ska göra för att få G i naturkunskapen, men jag har tappat bort dom frågorna så jag har sovmorgon till 10 imonn. Skit samma om man har IG i naturkunskapen, jag ska ju ändå ha det i 2-an så jag fixar det då ;D

Nu blir det film med Malin "Meangirls" jag vet gammal film men så jävla bra hahah.
Gatt gott sedan.
Pusshej <3

UNG OCH DUM!

Japp överskriften förklarar allt! Fyfan haha aldrig mera ska jag ha blont hår i hela mitt liv, jag hatar det! HATAR DET! på mig iallafall.Imonn blir det iallafall brunt igen, tack och lov!

Nu ska jag sova, godnatt <3

1 juni!

Hejhopp! idag är det den 1 Juni och fan på fredag är skiten slut och jag är överhappy! =D På fredag blir det parken i stan, nice det, fast hmm måste ju ha något att dricka men det löser sig ;) Nu har jag nyss färgat håret på Malin det kommer nog blir bra, och färgen är tusan hemlig en så länge hihi :O Och vet ni vad jag gjorde idag? Jag åt jordgubbar för första gången i år =D Gött var det kan jag lova.

Imonn börjar jag 9.30 med att städa ur skåpen sen är det film på svenskan, sen på engelskan vet jag inte vad vi gör,Onsdag har jag typ ett litet prov vid 9.00 för det jag inte klarade i Naturkunskapen, sen typ hål i 1000000000000 år.
Nej skämta lite kanske inte så länge ;) men nästan. sen gör vi väl inget mer på den dagen.Torsdag ska vi leka med arbetslaget och jag vill inte vara med så det blir att vara hemma ^^

FREDAG= SLUT PÅ HELVETET,OCH PARTY PÅ KVÄLLEN WIHOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ='D
Nej fan höres senare ;)

Pusshej <3 =)

Njaaa

Njaa sådär om jag får säga det, måste ju använda silverschampo då blir det nog bättre =) hoppas jag haha.Men som jag sa till Fanny, säljer hon sin P&L biljett så färgar jag tillbaka till brunt hahaha! Så behåll din biljett din jävel! =D


Typ gult, men det kommer blir bättre ;)


Njaaa

RSS 2.0