snart båt :)

Imonn ska vi åka båt, kommer hem på söndag :) hihi

/ Mikaela

BÅÅÅÅT

Haha helt otroligt jag ska åka båt i helgen, nu var det bestämmt ska bli riktigt roligt men samtidigt lite läskigt eftersom jag är ju lite rädd när allt land försvinner och man bara har hav framför sig. men det går nog bra :)

Sitter hemma hos min älskling nu, blir väl film snart hoppas jag :) Nu håller de på att gör aom badrummet iaf, kommer nog bli riktigt fint när det blir färdigt så imonn åker baby hem till mig och duschar hihi :)
Nej nu ska jag gå och vika lite kläder.

/ Mikaela

NO AIR

Det här är så våran låt Moa! <3



/ Mikaela

segt

Vad segt det går...Syrran kom hem typ nyss från Ikea så nu ska hon ut med hundarna sen ska jag ta mig till Gustafs, kommer ju bli natt innan jag är framme. Nej men nu sitter jag bara och fördriver tiden på ansiktsboken haha. imonn är det skola igen och det suger ju, men 3 veckor kvar och det är inte långt. Det bli mitt sisat sommarlov woohoo säger jag bara, sen är det studenten..sen så är det...jaaa jag vette tusan vad som blir efter det, det lär väl märkas vad man hittar på för bus då :)

nu får det bli kväll och myspys med film och annat onyttigt :D

/ Mikaela

Söndag

ÅHHHH damp jag får, skrev nyss ett inlägg och jag råkade klicka bort det! BRA MIKAELA! Nu blev jag sur -.-'
Jaja söndag iaf, gårdagen var rolig :)

Ikväll ska jag se den nya skräckisen med Fredrik " The human centipede"

skriver senare.

/ Mikaela

Saknaden är stor

Jag saknar hästen som är busig, dryg, envis och helt underbar...jag saknar Jerkan jätte mycket! Jag drömmer om henne jämt nuförtiden. Det vackraste lilla kallblod man kan tänka sig. Jag har aldrig förr kännt mig så säker på en häst som Jerkan, inte en enda! hon är den bästa hästen som existerar och ingen häst kommer kunna ta hennes plats, hon betyder så mycket för mig  :') <3

För ungefär ett år sedan så red jag Jerkan jämt och vi hade det jättemysigt och skoj tillsammans, Jag började lära henna att gå i kort galopp, förut så rusade hon bara mest :) Vi tränade nästan varje dag och det gick bara bätte coh bättre...men sedan fick hon ont i ryggen och jag kunde inte rida henne :( Hon som äger henne skullle träna upp hennes rygg och så att hon kunde gå i bättre form. Så med tiden så blev det att jag nästan aldrig var där som förr. Skolan tog också tid och jag hade massat annat också, Men nu så saknar jag det, jag saknar henne så fruktansvärt mycket!

Jerkan är nu borta på betäckning, kommer inte riktigt ihåg vart nånstans hon är men men, Hoppas allt går bra och att hon kommer hem med bebis i magen :) Jag hoppas mycket på att få sätta igång henne igen, börja skritta henne. Det var ju trots allt jättelängesen jag red, säkert 7 månader sen och jag saknar det så GRYMT mycket. Jag skulle dock aldrig kunna ha henne på heltid igen som jag hade för mesta dels förut, det har jag inte tid med längre tyvärr :(
Men att ta hand om henne och rida några dagar i veckan skulle inte sitta fel alls! :)

Nu får plutt Jerkan ta och komma hem, jag saknar henne! <3

/ Mikaela





sjuk

Hur roligt är det att sitta inne en fredagskväll och vara sjuk när vännerna är ute och har skoj? Usch idag vaknade jag och kunde inte prata, wiihoo säger jag bara, sov dåligt...så när fredrik gick upp vid 12 så somnade jag om och sov till halv 2 :)

Börjar bli betydligt bättre i halsen nu, så det är skönt! Gustafsfolket är nere vid båthamnen och här sitter jag och har skit roligt.....eller inte.

Idag fick jag reda på att jag tydligen ska med och åka båt nästa helg med fredrik och familj, hoppas det blir så då :) var länge sen man åkte båt nu...det var hmm får se....8 år sen typ haha. Blir en såndär kryssning, vi blir borta hela helgen :)

Imonn får jag iallafall sova..men på söndag måste jag upp kl 8 för syrran kommer och hämtr mig för att hon ska till Ikea med Amanda och jag ska vara hundvakt och lilla dryga valpen. Men jag gör det lätt för får faktiskt 500 spänn, KLIRR i kassan sa det :D nej nu ska jag gå och ruttna ännu lite mer ;)

/ Mikaela

21 grader!

Hallo :) Här sitte jag när jag egentligen borde vara ute i solen, det är ju 21 grder ute nu...bäst att passa på att njuta för imonn skulle det regna igen sägs det :( grillningen igår var helt okej..åt knappt nått, var typ inte hungrig...men drack det gjorde jag...sprit. kom dit tomhänt men gick hem full haha ;) Åkte iaf vidare till forsa den kvällen där jag mötte upp Fredrik <3

sen vidare till Gustafs ner till Stefan, där var det mycket folk och Fredrik slängde sig i bastun med några till, själv satt jag ute och var social med annat trevligt folk :) kom hem vid ca halv 4 igår ;)

Nu är jag AShungrig så jag håller på attt avlida, Fredriks mamma håller på att laga grillat och hur gott är inte det?! Har varit sugen på det hela morgonen ända sen jag vaknade haha :) Nej ska väl ut och känna lite på vädret nu! :)

/ Mikaela

Grillning!

Ikväll har jag blivit bjuden till Jan-e och Lotaa fö4r årets första grillning, ja för mig då :) Synd att inte vädret var bättre bara..men men med trevligt folk så kan det ju inte bli dåligt! kom typ nyss upp, nu ska jag gå och fixa mig lite...ser lite ut som en häxa nu faktiskt ;) haha

/ Mikaela

Hallo!

Hallo! nu sitter jag hemma hos Moa, slutade tidigt idag och nu är det ju lång helg :D Jag och moa var idag ner och beställde intensivkurs för körkort. Hela sommaren var fullbokad men i Augusti vecka 34 så kör vi igång, äntligen säger jag bara :)

Nu ska vi dra hem till mig, hämta lite pengar sen dra och käka :)

/ Mikaela

Segt

Jaa det var ett tag sen man uppdaterade, men jag har seriöst inte haft någon lust alls med bloggandet så det har stått still. Ska försöka komma igång igen..

Iallfall så är det snart sommarlov, det är inte långt kvar nu! 4 veckor..är det sant? jaa det är det :D
Inget nytt har väl direkt hänt...Jag håller mig mest hemma hos Fredrik nuförtiden :)

Snart kommer Suss,Håkan och Mattis ner hit för att kika klart filmen vi aldrig hann se klart igår, eller vi orkade inte se klart den klockan var rätt mycket.

Känner mig lite stressad faktiskt...snart är det avslutning och jag måste komma i min klänning tills dess :O Det är fan illa, förra sommaren kunde jag ha den och nu kan jag inte det..ajajaj inte bra alls! Så lär sluta med allt onyttigt skit ;) Fast faktiskt så äter jag inte alls lika mycket godis längre, får bara ont i magen av det. Vilket kanske är bra för min del :)


/ Mikaela

RSS 2.0