Wihoooo! :)

WHIOOOOO! :) imonn börjar jag kl 9.35 och slutar 11.30 därefter blir det att fira lovet med en fet pizza med tjejorna, underbart!

WIIIEEE snart lov, hmm under om det skulle bli badminton imonn...2 st kunde inte komma :( så få se om vi har någon reserv. Imonn är det fredgasmyysssss!!! eller ja om man hade nån att mysa med vill säga......
men jag gillar reklamen haha den är bara för underbar :)

Nej tjohoo ska dra upp nu :)

.........

"If you love something let it go, If it doesn't come back, you never had it.
If it comes back, love it forever. "



fint ordspråk :)


skitsöndag -.-

vilken söndag.....vaknar halv 10, försökwer ta på min mobil men den vill  inte starta! Så nu får jag låna Moas gamla sony så länge tills jag köper en ny om 2 veckor, blir en likdan :) Men åh då blir det ingen lap-top för mig den här månaden.Men utan mobil kan jag ju bra inte vara! Förresten jag tappade min läpp piercing idag också, så ja min söndag går bra..eller inte :( Snart kommer Moa hit en stund. Höres.

/ Mikaela


......

usch jag orkar inte blogga längre...eller så har jag bara tröttnat. Fredag en än gång tiden går fort fram, om en vecka är det lov och förhoppningsvis fest, hoppas på det iallafall annars har jag dock väntat i onödan och det vill jag inte. Spelade badminton idag, var roligt som vanligt. Tiden går så fort när man har roligt. Nu vet jag nite vad jag ska skriva..förutom att det är drygt att trycka på en massa tangenter när man har långa naglar och då blir det lätt fel :)

Jag älskar fredagar, då är det badminton med underbara människor och sen börjar en härlig helg :)

Sitter hemma hos Moa nu, hon är för tillfället i duschen men sen ska vi dra iväg och käka pizza...det blir fint det.
höres.

/Mikaela

Hos finnen!

Tja sitter hemma hos finnen..ja det vill säga Moa :) under lördagen så flyttade vi ju hela dagen så nu sitter jag här i nya huset, moa har nyss duschat och nu vet jag inte vad vi ska hitta på, dansa lite kanske? hahah ja men det gillar vi, sjukt roligt hade vi på söndagen iallafall då vi dansade loss i huset, allt är ju inte kart än som möblering så vi var själva i huset och vardagsrummet är asstort och inte möblerat så där dansade vi sokm bara den och spelade in oss själva haha, jag kan ju säga att det var inte så jävla snyggt men sjukt skoj, det blir YT så jag slänger ut länken på bloggen senare så ni får något roligt att skratta åt :D Nej nu ska jag inte sitta här vid datorn något mer, shit tiden tickar och imonn är det tisdag, måndagen har äntligen passerat :D nej bye bye!

/ Mikaela

Skola

helt galet jag är vaken och hinner tillomed sitta vid datorn här hemma hos Moa, vi ska snart dra oss till skolan.Idag börjar vi 9.25 med teckenspråk som är så himla roligt, not :) Efter skolan så ska jagh och mamma vidare till körskolan och sitta där och uggla i 3 timmar, det är någon kurs man måste gå för att jag ska få köra bil, och inte är det billigt heller det kostar 700 spänn bara av att sitta där, det är ju helt sjukt :O Nej nu måste jag dra hejdå.

/ Mikaela


RSS 2.0