O_0

Hmm kikar runt lite på bilder här och var, sitter och funderar lite. Hur kan det komma sig att varenda bild jag blir med på i bakgrunden eller nått så ser man förjävlig ut rent utsagt? varför blir det så för? Och i profil ser jag helt jävla störd ut, det är varenda jävla liten bild, gud man skämms ju! O_o

Och håret sen...vad ska jag göra åt mitt hår, det är så kort! Så inte kan jag göra någon rolig fest frissa heller när jag ska ut  någonstans, matt jag blir. jaja whatever det är väl bara att acceptera antar jag.

"SUCK"

/ Mikaela


Hemma hos Moa!

Hejhej sitter hemma hos Moa, jag har nyss färgat håret på henne till brunt, blev nog bra bara håret torkar i år haha. Just nu sitter vi på en varsin dator och nördar. Och jag ska fortsätta nörda ett litet tag till.

/ Mikaela

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv

Jag får lixsom ingen ordning på mitt liv....

Har ni någon gång kännt så?
Joo jag känner så rätt ofta.
Vet knappt vart man ska
börja skriva eller sluta
Så jag behöver bara skriva upp
några låtar som är minnen och tankar.

Håkan Hellström- Hurricane Gilbert
Håkan Hellström-För sent för Edelwiess
Green Day-21 guns
The Sounds-Tony the Beat
The sounds- Beatbox
Milow-ayo technology



 Jag drömmer drömmar som är bra,
men vaknar och inser att de inte är verkligt.
kommer aldrig att bli.
Så varför fortsätter man att drömma?
Det gör bara ont.

Har en sån kväll då jag bara klagar på allt,
det lär man få ha.
Att skriva om det känns mycket bättre också!
Känns som alla andra har det mycket bättre än mig.
Och mitt i alltihopa så känns det
inte bättre för att det är måndag imonn!
surt.

Nu måste jag plugga.
...
...
...
Jag får liksom ingen ordning på mitt liv.


/ Mikaela



Fest vare!

Japp fest var det också! Började här hemma lite smått, sen var det vidare till festen. Jag gick i mina klackskor hela kvällen och jag är glad att min fötter lever idag! Det var galet iallafall, vi gick ut en vända också. Och lyckas det gör jag alltid! Jag rammlar och få ett sår på benet och ett hål i mina leggings! bra Mikaela! Haha sen hinner vi bara en bit innan nicklas rammlar och slår nästan ihjäl sig (Y)

Festn höll väl på till klockan 1 då polisen kom och allt var över synd nog, kvar låg en stackars däckad människa, ja jag vet vem han är men skriver inte namnet haha, Nicklas fick hjälpa han upp med några till och sen fick han stå och hålla i en svart plastpåse ifall han skulle spy. GALET var det iallafall!

Nu kommer bilder!


Mina nya klackskor åkte på, och så är det ett snöre på sidan om ni undrar ;)


Woohoo!! Nicklas och jag!


Japp här börjar det bli lite vinglit och jag spillde 2 ggr på raken!


Fanny! =)


Nicklas och Fanny!


Träffade på Amanda, jag fastnade dock inte på kort där!


Fanny och en massa! :)


Ja det var de flesta bilder det! roligt var det, nu ser jag fram emot Haga festen nästa vecka! :D
Btw det är första advent idag, härligt (Y)

/ Mikaela







Fest på G!

Det är fest på G och det kan sluta hur som helst när man har en massa att dricka! ojojoj ikväll blir det inte nyktert kan jag säga hahah ;D

Ha en trevlig lördagskväll alla! :)

/ Mikaela

Älskling det är..

"Älskling det är livet som leker, det leker med oss nu"

Fy satan vad bra Kents nya skiva är (Y) mycket bra texter.

Jaa sitter iallafall hemma? kanske jag ska säga för jag sitter hos Moa haha :) Idag är det fredagsmmyyysss!!! :') Men lite ledsen blev jag idag för det blev ingen badminton, vad har hänt egentligen? Nu har det inte varit riktig badminton på ca 4 veckor snart :O åhh jag som är så sugen på att spela jämt haha. Men men vi får väl se hur det blir framöver med allt, verkar som många har lagt ner det här med spelandet, men inte då jag och Frida! :) Vi vill spela vi, men jaaa som sagt vi får väl se hur det går framöver. Hoppas att det kommer bli som förut då alla spelade, då efter att man spelat klart för fredagen så längtade man till nästa fredag redan då, så roligt är det och särskilt när man blir bättre och bättre. Nej skärpning alla nu!!

Moa är ute och fotar nu och jag sitter här inne och latar mig vid datorn. Vid 6 tiden så blir det pizza sen blir det idol kl 8 ikväll med godis såklart!

Imonn är det fest, får se om det blir roligt då. Japp har nog inte tid att skriva något mer idag, så ha en bra fredagskväll för det är ju fredagssmyyysss! :)

/ Mikaela

Sitter i mitt andra ...

Sitter i mitt andra hem nu, det vill säga moa haha :) Nyss ätit och är asmätt.

Igår gick jag hem till grannen som jag inte varit hos på ca 3 månader, mycket trevligt att talas vid igen! :) läste upp en massa din mamma skämt och som vanligt höll jag på att dö.

Förövrigt så mår min arm skapligt bra men den är väldigt öm. Min kära vän Moa hade ju glömt att jag hade tagit spruta och slog till på armen på mig idag, fyfan vad ont det gjorde, hahaha men inte nog med det....så slog hon till Frida också HAHAHA.

Nej nu ska jag inte fördriva tiden här nå mer, höres! :)
BTW FREDAGSMYS OCH  ÄLSKADE BADMINTON IMONN!! :D <3

/ Mikaela

Mår bra!

HOJ! Jag mår faktiskt bra idag, igår var jag så trött att jag la mid vid halv 9, smsade lite folk och sen så somnade jag runt halv 10. Det var några som blev dåliga av sprutan men inte jag :) Det stramar lite i armen då pch då men annars är det fin fint.

Nu sitter jag och väntar på att min bor ska komma hit så ska jag följa med han till Hedemora för att han skulle hämta någon fyrhjuling. Så tills dess så kommer musik och Facebook hägra! :)

/ Mikaela


Svinis

Idag fick vi svinis sprutan och det kändes ingenting haha, men jag hade inte väntat mig heller att det skulle göra nå speciellt ont heller.Det stramar ytterst lite nu men det kommer nog bli värre till kvällen, hoppas inte iallafall.

Sitter hemma hos syrran nu och är hundvakt, ovanligt? nej haha :) hungrig som bara den är jag också, nu väntar jag bara på att mamma ska sluta så att hon kan hämta upp mig och hundarna här hemma. Tills dess blir det musik,facebook och annat skit som hör hemma i min vardag :)


YEES!

YEES! Jag fick klackskorna jag ville ha! eller ja fast mamma vill ha pengar när jag fått mitt studiebidrag synd nog.

Ser fram emot fest nu, nästa vecka är det hagafest och då ska vi ta oss ditt, förra gången blev ju rätt fail om man säger så, men det händer ;) Jag måste iallafall köpa en ny klänning har jag bestämmt mig för.

Just nu sitter jag faktiskt hemma hos syrran, blir att sova här och ta bussen härifrån. För tillfället är det bara jag och hunden här hemma, syrran slutar 21.30 så hon är väl på ingång snart tror jag. Nått som jag tycker är mindre skoj är att jag har inget täcke här!! så jag vet inte riktigt hur jag ska bete mig :/ och jag vill inte ligga och frysa inatt, ja men det löser sig nog.

Sitter och lyssnar på Akon nu vilket jag aldrig brukar göra, men den här låten är bra :) Wohoo!



/ Mikaela

varförskadetvarasåsvårtattkommapåenrubrik?!

åhh gud jag hatar att sitta i 3823646 år och inte kan komma på en enda rubrik, haha hatar det. Men iallafall så är jag äntligen hemma vid min kära dator, lyssnar på musik och sitter inne på facebook.

Jag har lite problem nu...Var på kupolen idag, och dit ska man gå när man har pengar för man hittar alltid saker man vill ha med sig hem. Jag hittade jätte söta klänningar och så vill jag ha ett par skitfina klackskor och ny mobil vill jag också ha..ja det är en hel del man vill ha :)

imonn ska jag ta spruta mot svininfluensan..hoppas jag bara inte blir jätte sjuk för det är extremt drygt.
Nej vet ni vad...nu har jag dock inte mycket att skriva..så höres! :)

/ Mikaela

Nu ska jag bara säga....

GODNATT! :)

Måste säga...

Måste säga att det är underbart att sova ut på morgonen! sov till klockan var 13.13 idag, ljuvligt det behövde jag. Nu har jag och Moa nyss ätit frukost..eller middag kanske man ska säga, nu håller hon på att fixa sig för vi ska dra iväg till stan en sväng och kika på mobiler, måste ha en ny nu. Börjar få lite smått panik för att inte har något minne kvar på mobilen så jag får inte in mer musik åh det gillas inte kan jag ju säga!

Har faktiskt funderingar på att köpa en locktelefon, jag har sett 2 väldigt snygga! och det ska såklart vara sony ericsson :)

Nu får moa allt ta och skynda sig för bussen går 15.18 härifrån och jag vet att vi brukar ha en tendens till att missa våra bussar hahah (Y)

/ Mikaela

Sitter hemma...

Sitter hemma hos Moa och bloggar lite...idag har jag varit hundvakt hela dagen tills kl blev ungefär 6 då mamma och hela gänget kom hem från syrran som bor uppåt Hälsingland. Och idag jag var tvungen att gå upp tidigt för det, dom åkte vid 8 så jag var tvungen att vara där vid 10 på morgonen vilket var väldigt drygt, men det ska bli så skönt att få sova ut imonn.

HAHHAHA vet ni vad jag gjorde för ca 30 min sen? Joo idag fick jag bara en sånhär plötslig tanke om att jag skulle klippa lugg. Jaa och tro ni inte att jag ha gjort det helt själv nu, jaa haha kanske inte blev så jävla bra men skit samma.Jag kan faktiskt fortfarande ha luggen snett. Jag tror att sist jag hade lugg gick jag på lekis, woohoo! Duktigt av mig att våga göra det sådär random på kvällen :)

Men nu börjar jag faktiskt bli trött så funderar på att dra mig till sängen! Godnatt på er.

/ Mikaela

Tjohoo!

Tjohoo! sitter hemma hos syrran, är hunvakt och jag är själv i lägenheten och det kan ju inte vara nå annat än underbart..eller ja jag har ju hundaran men annars så :) Har lilla alram brevid mig i soffan och arrak ligger och sover på golvet. sitter och funderar på bad tusan jag ska göra nu, har alla saw filmer här så jag funderar på att se 4 och 5 an, för de har jag inte sett på ett tag.

Försöker också installera msn på datorn, jaa syrran har just fått igång internet, good work (Y) men idag vill det inte som jag vill så msn vill inte sammarbeta med mig :( Undra om jag vågar installera Spotify utan att syrran går i taket för att jag har installerat nått på hennes dator, äsch jag tar nog tusan chansen...

Woohoo jag älskar helger!

/ Mikaela

Jag tröttnar..

Jag tröttnar aldrig på att säga det så därför säger jag det här igen. Nu är det FREDAGSMYYYYSSS! :) Jag vet inte hur många fredagar i rad jag har sagt det men jag älskar det även fast inte varje fredag lever upp till mina mål haha. Den här fredagen har jag ingen koll på vad jag ska göra...kanske blir det åka hem till Moa senare på kvällen och glo på idol och käka godis. Fast egentligen är jag ju inte så sugen på godis konstigt nog, har varit uten godis i en vecka nu, helt amazing för att vara mig, men jag har ju bestämmt mig att jag bara ska käka det på fredagar, för jag vill inte gå upp i vikt igen och se ut som förr, fy nej haha.

Nu har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska göra, men jaa det blir datorn ett tag nu iallafall sen får vi se vad som händer senare mot kvällen, höres då! :)

/ Mikaela

Det är ...

Det måste vara nå fel i mina händer, ibland är det bara jättekalla precis som som är nu! och inte går det att värma dom heller?! inte ens vantar hjälper, hmm måste ha dålig blodcirkulation i händerna då. Men jag blir så störd det är när jag sätter mig vid datorn det börjar. Fast ibland är det helt normalt, ja jag vet det är så intressant att jag skriver om mina händer! :) Men ni behöver ju inte läsa jao ;)

Sitter och lyssnar på kent nu, woohooo!  Deras nya album röd är verkligen bra..lyssnar på "hjärta" nu den sjukt bra, men det är ju dom andra låtarana också ioförsig :) Hade jag råd hade jag velat gått på en konsert med dom också. Jag var på en Kent konsert 2005 här i borlänge då dom hade släppt albumet "Du och jag döden".
Jag och min kompis Susanna "Suss" stod i 11 timmar och väntade för att komma först, visst var vi sjuka? :) Men men så kom vi ju också längst fram såklart! ;) Det var tider det, nej måste gå på någon mer konsert med dom men just nu går det inte för jag och Nicklas ska ju iväg på Tokio Hotel i Mars 2010 vilket jag ser mycket fram emot, det ska bli grymt roligt!

Nu ska jag bara tillägg att jag HATAR SPOTIFY REKLAM!!!!

/ Mikaela

!!

Jag hatar dig
gå och dö!!


kanske dags att börja..

Kanske dags att böra planera lite inför helgen? imonn är det fredag igen woohoo :) men helger går fort.. och vipps så är det måndag igen. Men jag har nog lite att göra i helgen! Blir inte att sitta hemma och glo iallafall.

Kom hem från skolan nyss ungefär, så nu sitter jag och gör inte ett dugg. Och inte vet jag vad jag ska skriva heller så det är väl bra med det haha. jaja skriver lite senare då få se om jag har nå mer att säga då ;)

/ Mikaela


Jag längtar till

Jag längtar till:

* P&L 2010
* 18 år
* Körkort
* Tokio hotel konserten 4 mars 2010
* Sommaren 2010

Jag vill ha tillbaka:


* P&L 2009
* Sommaren 2009


/ Mikaela

Snoddar ska sitta i håret, inte på benen!!!

Gaaahh vad det är fult med fjortispojkar som sätter snoddar runt benen, hallo? Snoddar ska ju liksom sitta i håret...På tal om håret, har dom stoppat huvudet i en elkontakt?! HAHA gud vad fult det är, och alla fjortispojkar ser likadana ut, spretigt hår och snoddar runt benen, och kan hända att det finns en foundation rand runt huvudet. Det är ungefär fjortispojkar i ålder 12-15 år som sätter snoddar på benen och skit, hoho det är ju inte ens snyggt...Jag tror nästan ingen tycker det :)

Woohoooo lär er att använda snoddar till håret istället ;)



/ Mikaela

Nu väntar..

Nu väntar duschen och sen plugg, ska ju kunna naturkunskapen tills imonn woohoo..eller inte.

Var faktiskt ner till hästarna en sväng idag och gosade, de har fått en rejäl vinterpäls. Saknar faktiskt att få rida och vara i stallet, funderar stort på att ta tag i det hela igen, det är ju faktiskt mycket mysigt :)

Nej höres imonn nu, bye! :)

/ Mikaela

Det bästa som ...

Det bästa om finns är nog att vakna mitt i natten och kolla på klockan och veta att man kansek får sova några timmar till. Så gjorde jag inatt, jag vaknade och trodde att klockan strax skulle ringa för att jag skulle dra mig upp ur sängen och till skolan. Men så var inte fallet, jag tog på mobilen och insåg att klockan var bara 3.40 vilken lycka! Så det vara bara att somna om :)

Nu sitter jag här hemma och är rätt mätt, tryckte i mig en sallad nyss mycket gott måste jag säga :) slutade faktiskt tidigt idag klockan var runt 11.55 när vi fick gå hem (Y) Jag bara älskar dom här lapparna som sitter på dörrarna och förklarar att läraren är sjuk, det känns riktigt fint. Både idag och igår var en av våra lärare sjuk så det är därför vi slutat så tidigt woohooo! :)

För övrigt så ska jag ta min spruta på tisdag mot svininfluensa. jag tycker att det går till överdrift den här jäkla grisinfluensan, det är säkert bara en vanlig infuensa bara att den har ett annat namn...Visst folk kanske har dött av den men det finns faktiskt folk som kan dö i vanlig influensa också...så nej den här skiten tror jag inte på nå! ;)

woohooo skriver senare med! (:

/ Mikaela


Hemma igen!

Hemma igen! nu sitter jag här hemma nysduschad och ska väl göra naturkunskapen tyvärr, usch vad har man för användning av det i framtiden egentligen? Ofa jag behöver veta hur många atomer det är i det ena och det andra. hahah nej fy det är så himmla tråkigt!

Innan jag åkte hem så var jag och mamma in på kupolen en snabbis, det blev ett par nya skor, tygskor och sen ett par höga stövlar nu till vintern..eller ja det är ju vinter nu men det är ju ingen snö direkt. Sen svängde vi in på ett ATG ombud och hämtade Tokio hotel biljetterna woohooo! :) längtar till Mars 2010 nu! :)

Nu ska jag faktiskt äta innan jag gör den eländiga naturkunskapen, den kan bara gå och dö :)

/ Mikaela

Så var ...

Så var måndagen i skolan över, mkt skönt egentligen skulle vi vanligtvis sluta 4 men nu så hade vi varken naturkunskap eller matte. Så gjorde vi så att på svenskan så skulle vi fåläsa hemma annars så skulle vi ha haft ett riktigtlångt hål.

Så nu sitter jag hemma hos Moa och vi ska kika på den 3 dje saw filmen, men just nu ska ska vi slänga i oss nått att äta :) skriver senare när jag kommit hem.

/ Mikaela

Var nyss...

Var nyss ute med Arrak och ibland är det så sjukt att ibland kan man tro att jag har nå fel, men det är en sak jag verkligen måste göra. När det kommer en gul bil, vare sig jag är själv eller med någon annan så måste jag säga "gule bil"... Så nu nyss när jag var ute och gick så hade jag musik på och gick och småsjöng lite, sen helt plötsligt såg jag en gul bil, och det bara flyger ur mig "gule bil" haha sen efter det så skratta jag lite för mig själv och tänkte, jag är ju som helt besatt av att säga det. Tillomed så jag slutar sjunga för att säga det. Och tänk vad fel det skulle kännas om jag inte sa det ;) haha mongomongo.

Jag sitter och väntar på att Moa ska vakna någon gång i år helst, hon bara sover och sover hela tiden. Nu får hon vakna för jag vill äta frukost...eller ja frukost/middag kanske man ska säga :)

Igår blev det iallafall donken för mig och Moa sen åkte vi hem till mig och det var tänkt att vi skulle se alla SAW filmerna men det hann bara bli en innan men blev sjukt trött.Idag har jag ingenting för mig så jag tror jag ska köra ett maraton med resten av de 4 SAW filmerna :)

Nu blir det iallafall älskade facebook och musik i väntan på att Moa ska vakna.

/ Mikaela

Usch dagarna...

Usch dagarna blir bara mörkare och mörkare snart är det helt svart redan vid 3  på dagen, det blir kyligare och man har ingen lust att kliva upp på morgonen för att gå till skolan...nej jag gillar inte vintern överhuvudtaget.
visserligen är vintern också rätt fin när det ligger snö på marken, solen skiner och det är gnistrande kallt och grenarna är helt kala. Det är nog det enda jag tycker är okej med vintern.

kl är redan halv 4 och det börjar bli mörkt ute, nu är vädret bara tråkigt, det är slask ute och det är alldeles grått..vart har solen tagit vägen? har inte sett den på flera veckor känns det som!

För övrigt så sitter jag och funderar på vad jag ska hitta på en lördag som denna, antagligen så blir jag med Moa idag,fast än så länge vet vi inte vad vi ska göra, och eftersom jag bor ute i skogen så går det knappt nå bussar på lördagar vilket är mycket tråkigt. Hundvakt är jag också över natten så jag kan inte sova hos Moa heller. Igår satt vi uppe till kl 2. Och jag höll nog på att väcka hennes föräldrar för vi läste en massa skämt på datorn vilket ledde till att jag höll ju på att avlida av skratt :)

Nu måste jag kika om det går nå bussar längre fram, får hoppas på det!

/ Mikaela


Min kväll...

Min kväll är nu såhär: Min buss går vid 19.00 härifrån sen kliver jag av i Åselby för att hämta pengar från syrran, fick därifrån istället, det är alltid en risk med att fråga pappa haha, man vet liksom aldrig om han får utbrott eller hur han gör så därför valde jag att fråga syrran :)

Blir stan sen in till Hemmkväll med Moa och köpa godis (Y) Sen blir det helt enkelt fredagsmyyssss med idol..eller Moa är väl ingen hejjare på att kika på idol men det får hon lov att göra nu ikväll för det har jag bestämmt, sover hos henne sen blir det att åka hem vid 12.15 imorgon för jag ska vara hundvakt. Nej ska bara gå ner motr bussen nu...ha en underbar fredagskväll för det ska då jag ha! =)

/ Mikaela

WOOHOOO!!

WOOHOOO!! det är äntligen fredag igen och det är underbart, dock blev det ingen badminton idag, det var lite synd men men så länge det är fredag så är jag glad! :)

Ikväll vankas det idol, ska åka och köpa godis med Moa men jag måste tigga till mig pengar från pappa, hmm undra om det verkligen går, men det är värt ett försök. Sitter och lyssnar på Kents nya skiva röd nu, mkt bra! Nej nu har jag förtillfället inget mer att skriva så jag slänger upp videon på fredagsmyyyssss! :D (8)



/ Mikaela

Fredagen..

Fredagen närmar sig och det gillas starkt. Men just för tillfället så är det jobbigt för jag vet inte vilka kläder jag ska ha på mig imonn och det är alltid lika drygt att välja...hahah sjukt men så är det faktiskt, får väl försöka hitta något snabbt innan jag går och lägger mig.

Idag pratade jag med Frida om typ allt, och det känns mycket bra och det gillar jag, tack lilla Fridis <3 :)

 Imonn vet jag faktiskt inte om det blir nå badminton tråkigt nog, Frida hade inte hört något men jag hoppas det blir av iallafall.Frida kan inte vara med för hon är sjuk :( nej Frida nu ser du till att bli frisk så tar vi alla på bamintonen sen! :) Så roligt man kan ha när man spelar det är sjukt hahaha.."2-6, 2-6" bara jag och Frida som fattar men man måste ju ha roligt och Frida är ju så snygg när hon kör sina moves i hallen hahah tummen upp (Y) Nej vad jag sitter och babblar nu har jag faktiskt tänkt att gå och lägga mig och imonn är det FREDAGSSMYYSS! GODNATT :)

/ Mikaela

Hej,Hallo....

Hej,Hallo,Hola, eller kanske terve? ja det finns ju ett antal sätt att säga hej på, men jag tror jag föredrar att säga det på svenska....men efetrsom Moa är finne så ska jag nog börja säga Terve till henne haha :)

Skola idag från 9.40-11.00 det är alltid härligt, vi hade idrott och vi körde bowling. Jag spelade med Moa och jag tog hem segern haha ;) efter det körde vi tennis...nej inte så roligt måste jag säga. Fuderar på vad jag ska hitta på idag för här kan jag ju inte hela eftermiddagen, är hundvakt nu så lär väl ut och prommenera förstår jag.
Fixa ID-kort och bankkort idag också, äntligen säger jag då bara, tummen upp för det (Y)

Snart är veckan slut, igen...sjukt! :O satt och kikade i kalendern igår och det är tusdan inte långt kvar till jul..tror det var ungefär 6 veckor dit, jag som tyckte det nyss var sommar, tiden bara springer iväg och snart har vi gått halva 2-an på gymnasiet.Det står väl inte på förren vi står det och skriker i 3-an "För vi har tagit studenten"
nej men som sagt snart är det lov igen, härligt :)

/ Mikaela


The show must go on!

Nu har jag sån stor lust att blogga igen! Har ju varit ett tag sen nu men jag känner att nu fick jag sådan lust igen.Och så mycket har hänt! Har varit mycket upp och ner på senaste tiden men nu känner jag att det är riktikgt bra faktiskt! För övrigt så är jag brunett igen och det är nice.

Nu är det iallafall bestämmt, jag och Nicklas drar ner till Sthlm 4 mars för att gå på Tokio Hotel konsert (Y) Kan bli lite roligt att vi 2 ska virra runt nere i sthlm helt själva, jag undrar hur det kommer att gå, kanske aldig hittar tillbaka till tågstationen? Det lär väl märkas tycker man. skoj ska det bli!

Badminton på fredagar rullar på som vanligt, härliga folk spelar man med, underbart trevliga :') Eller jaaa Jan-e är ju som han är, haha nej nu ska jag inte vara elak ;) Det går mycket bättre att spela nu än vad det gjorde första gångerna...Nu funderar vi på att gå och bli medlem i badmintonhallen, man får typ rabatt och sånt skit :) Och dessutom är det ju bara bra att träna mer.

Och hur är det med ridningen nu för tiden? jaaa jag har inte ridit på jättelänge, det var säkert ca 3 månader sedan. Jag känner att jag saknar det lite grann men samtidigt så är jag inte lika intresserad längre, kanske berodde på att först skulle en häst komma hit ifrån Norge jag skulle få rida och jag hade gått och väntat i 3 veckor och så kommer inte hästen ändå. Men jag hade ju Jerkan, men sen så får plutten ont i ryggen och då kunde jag inte rida henne något mer utan det blev att hon måste träna ryggen och gå i form osv....Det blev nog så att jag gav upp hoppet helt då, jag vet inte men så känns det. Nej jag måste ta mig i kragen och dra mig till grannen, har ju inte pratat med henne på ca 2 månader och nu när min förra mobil dog så har jag inte hennes nr kvar. Känner mig så elak som inte har hört av mig, hon kanske tror att jag är helt borta i huvudet. Nej skärpning på den fronten!

Jag är på ett riktigt skrivar humör idag, men det syns väl liksom och jag skriver ju för min skull så det här behövs ju inte läsas för dom som inte vill :) Nu har jag också fått svar från människan, som jag gått och undrat över i flera månader enda sen i sommras, och visst är det underbart när allt bara löser sig och allt släpper? Jag är så himla glad :) Och alla vänner som bryr sig är guld värda, ni vet vilka ni är <3

Nej det är ju så....The sow must go on! :)



Slänger in en bild på mitt nyfägade hår, jag ska vara brunett inget
annat :)


/ Mikaela

har ingen..

Har faktiskt ingen ork att blogga längre...få se om jag bli mer aktiv senare, men just nu? neej inte direkt.

/ mikaela

RSS 2.0