GOTT NYTT ÅR!

Jaa nu snart har ännu ett år gått.....Som alla andra år så har man varit superglad och vissa dagar så nere att man inte vet vart man skulle ta vägen..Just nu är det fest på ingång och jag är taggad som bara den!

Så jag säger då det gott folk! Gott nytt år och håll era nyårslöften nu, ni klarar det (Y) :D


Min outfit ikväll woohoo!



lite smårr galen, nu är ja pepp!

/ Mikaela

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

FYFAN VAD SKÖN!!!


Hemma hos...

Hej hej sitter hemma hos moa och har varit hos henne under 2 dagar så har inte hunnit uppdatera så bra ;)
Vet dock inte om så mycket har hänt...Moa hade laddat ner new moon oh 2012 men ingen av dom hade undertexter att fixa synd nog, så det fick bli den nya american pie the book of love.  HAHA den var fan bra :D

så den kvällen gick vi och la oss kl 5 på morgonen och gick upp 14.30 dagen därpå...inte bra att vända p dygnen så! fyfy får slute med det!

Nu så ska vi dra in till kupolen och kika lite, ska köpa en tröja åt min bror, skulle egentligen ha gjort det till julafton men då jag och syrran skulle iväg och köpa en så var det stängt woohoo! eller inte -.-

men nu får jag se om jag hittar någon idag :D

höres senare då! :)

/ Mikaela

Tack för igår!

Tack för kvällen igår! och tack för att jag fick följa med Amanda, det var riktigt roligt! Puss på dig baby <3

/ Mikaela

!!!

Julen blev trevlig, men nu är det fest på g! skriver mer sen...SKÅL!!!!!!

/Mikaela

God jul!

Jag önskar er alla en riktigt god jul! Ät massa mat, öppna paket, proppa i er godis så ni spricker och ha allmänt trevligt!



/ Mikaela

23 dec!

23 december och imonn är det jul! redan? I år har julen kommit så fort! herregud tiden rinner iväg......

/ Mikaela

upp och ner..

Jaa livet går verkligen upp och ner, och just nu tänker jag tillbaka på sommaren 2009, det var en sommar som var.. jaa vad ska jag säga...Allt hände! Allt och lite till egentligen, bra som dåligt.

Nu är det bara vinter och kallt och det mesta känns helt hopplöst, jag vill ha sommar sol och värme! Snart jul, snart nyår...vad har ni för nyårslöfte? har ni något?

Okej man ska ju inte berätta nyårslöfterna men jag kan berätta mitt ändå. Förra nyårslöftet var att jag skulle gå ner 12 kg, jag gick ner 17. Hela det här året har för det mesta handlat om att gå ner i vikt...och visst jag har lyckats men är långt ifrån nöjd! Så det här nyårlöftet så har jag lovat mig själv att gå ner minst 8 kg! Helst 10 men 8 är iallafall mitt mål.

Jag ska lyckas så är det bara, och jag vet att jag kommer att göra det. För ingenting är omöjligt. Bara man ger sig fan på det så går det, tro mig :)

Nu ska jag sova godnatt :)

/ Mikaela

:)

Idag har det varit en rolig dag :) Kl 9.20 gick jag upp fixade mig och drog till stan med syrran där jag mötte upp Toveh och Nicklis. De handlade lite julklappar sen blev det donken haha ;) Sen tog vi bussen till stan...Toveh var tvungen att åka hem. Jag och Nicklas satt oss på 601 och drog till dollar store (Y) efter det drog vi hem till mig..

HAHAH Nicklas följde med ut till stallet och gud så rolig han är, håller för näsan och är rädd för precis allt som har med hästar att göra...fast själv har hans mamma 17 hästar hemma. Jadu fattar inte riktigt varför han är så rädd, lilla chickis! hahahah.

Nu sitter jag hemma hos syrran, åkte med nicklas in till stan för han skulle hem, usch var så läskigt när vi satt i bussen...för när vi hade åkt en bit så började bussen sakta ner. Vi kikade ut genom fönstret och såg en stor tanklastbil ligga i diket och lite längre bort låg en bil på taket, usch då jävla halka! Men det är antagligen lätt hänt under vintern.

Iallafall 2 dagar kvar till julafton och nu väntar jag på att mamma och syrran ska komma och hämta mig för att vi ska iväg och handla all julmat, och runt halv 9 ska vi hem till Amanda och kika på lilla Karma bebis ÄLSKLING! :)
hihi.

/Mikaela

Hejsan!

Hejsan! Nu är det bara 3 dagar kvar till julafton :) hihi vaknade med en härlig känsla idag..Joo att det var måndag och det var ingen skola! haha det var fruktansvärt skönt måste jag säga!

Idag så har jag iallfall lyckats lämna in mobilen på telia, så jag skulle få ett sms när den var färdig sen :) Eftersom det är jul och allt så kommer det ta lite längre tid,så i början av januari skulle den antagligen vara färdig sa han som jag pratade med...usch ahah pratade med "Patte Palats" Den sliskiga där inne med stureplans frilla, bakåtslickat som bara den blääää. Men vafan whatever ;)

Syrran kom hem till oss idag och nu är det betsämmt att hon ta hem lilla Karma, hihi lilla katten ska få åka i ca 3 timmar upp till hälsingland, men missen är stark och det klarar hon lätt.

Åhhhhh vill ni veta en rolig sak som jag hittade i garderoben längst in i sovrummet idag? Jag letade efter tomteluvor i en påse, men istället  hittade jag mina skor som jag hade haft när jag var 1 år..FYFAN VAD SÖTT! haha dom var verkligen jättesmå, hade jag haft min mobil nu så hade jag kunnat slänga upp en bild men nu är det ju inte så synd nog :( Dom fick plats i min hand iaf :')

jaja nu ska jag bara kika igenom facebook och sådant skit sen blir det sängen, ska upp kl 9 imonn sen blir det kupolen med syrran en sväng innan jag möter upp Nicklas, Moa och Toveh för de ska köpa de sista julklapparna :) Höres imonn!

/ Mikaela

hmm ....

hmm.. jag börjar nog bli lite glad igen, det var så att jag trodde jag hade blivit lurad, men den hade nog blivit såhär under frakten. Men jag fick tag på han som sålde den till mig och han var telefonförsäljare vidade sig, så han tyckte det var tråkigt att det hade blivit som det blev, men han skulle hjälpa mig så jag ska skicka i den på en verkstad. Bra då kanske man inte har betalat i onödan iallfall haha.

Tur det finns seriösa människor! tack för det säger jag bara :)

/ Mikaela

:@ dopsgdopghv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CP JÄVEL CP FAN HELVETES JÄVLA FAN ÅH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MIN NYA MOBILJÄVEL STARTAT INTE! NU ÄR JAG JÄVLIGT SUR. FY HELVETE!!

DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ! -.-

/ Mikaela

KARMA MY LOVE! <3

Här kommer bilderna, så kolla noga nu Fia för bilderna har inte särskilt bra kvalité ;)









Som jag sa..sötare finns inte! :D <3

/ Mikaela

Tjoohoo!!

Tjoohoo!! Nu är det första dagen på lovet och jag mår riktigt bra :) ska snart ner och hämta min mobil i sellnäs, sen blir det att lägga in och uppdatera lite musik, hihi sitter och lyssnar på Melissa horn nu, shit vilka bra texter hon har så det är helt sjukt! Laddar ner några av hennes låtar nu :)

Btw så ringde syrran mig idag..Och hon har nästan lyckats övertala sin kille om att de ska få ta karma..Ni vet katten jag var så kär i ;D så jag hoppas verkligen att de tar henne för sötare katt finns inte helt seriöst!
Jag slänger upp en bild på henne senare ikväll då jag har älskade mobilen i min hand.

Höres!

/ Mikaela

Lov!

Ni vet inte hur glad jag är över att säga det, jag är superglad så nu säger jag det innan jag exploderar: DET ÄR LOV!!!

Fast jag måste säga att dagen har gått väldigt segt och jag har inte gjort ett skit,väntade på att min mobil skulle komma idag men icke då -.- hallo början på lovet och inget roligt händer...Men men humöret kan inte alltid vara på topp. Men nu har humöret stigit mycket högt hahahahaa! jag lurade lilla Nicklas idag, och tänk vad elakt egentligen men jag kunde bara inte låta bli att skicka sms från mammas mobil. Sen frågade jag från min mobil vad han gjorde och Nicklas bara : nej det är någon tjej som skriver till mig. Då var jag bara tvungen att ringa upp och höra med honom vem det var..Nicklas berättade att det var en tjej som tydligen visste vart han bodde och allting...Sen skrev jag från mammas mobil igen..Nicklas det är jag Mikaela Gjerdet. Och Nicklas bara: Men vafan är det du som skickar, då kunde jag inte hålla mig längre utan började gapskratta..och på andra sidan luren får man höra: Men vafan.

Jag suger verkligen på att hålla saker länge det är det som är så synd, men vem vet, om jag har hållt mig utan att säga nått så kanske Nicklas har berättat det för halva Sverige redan haha :) men roligt var det!

och inte nog med att det gjorde min kväll bra, utan jag gick in på msn och såg att jag fått mail. Och min mobil ligger nere i Sellnes redo för att hämtas ut! haha dum som man är trodde jag att den skulle komma i postlådan ;)
så det gjorde min kväll ännu bättre...eller ja min cola tog slut för ca 30 min sen :( äsch då jag överlever...nu är det musik som hägrar och facebook och alla diverse sidor :D Ha det bra!

/ Mikaela

Jag har inte ALL tid i världen!

Åhh blir lite sinnig, Har setat vid datorn sen 6 någon gång och fixat med mappar och laddat ner en massa låtar och än är jag inte färdig, hallo jag har inte all tid i världen på mig liksom! hahah syrran kommer snart och ska hämta hundaran och jag ska åka vidare till Moa, blir där inatt igen.

Sitter för tillfället och lyssnar på Yiruma, mycket bra faktiskt..han spelar piano så himla vackert :')

Nej höres imonn, och då är det lov!! WOOHOO! :D

/ Mikaela

<3

OBESKRIVLIG KÄRLEK! <3  JAG ÄR KÄR SOM FAN!! Amandas katt är det sötaste jag någonsin sett, fyfan vad söt jag dör! Hon är en exotic och hon har stannat i växten, kan ni tänka er?! Stannat i växten? Den sötaste jag någonsin sett...kärlek,kärlek,kärlek! <3

ville bara säga det :D När jag fått min nya mobil blir det bild på henne! ;D

/ Mikaela

Sitter..

Sitter nu och ruttnar i skolan, börjar 9.25 med teckenspråk, vi ska se film så det är helt okej. Sen har vi hål i typ 2 timmar och 30 minuter vilket är lite mindre bra. Sen ska vi sitta på bild i 3 timmar och det gillas inte..de lektionerna går så himla segt så det finns inte! Men men det är bara att hålla ut för om 1 och en halv dag så är det jullov i 3 underbara veckor...så JÄVLA skönt kommer det att bli, tummen upp på det (Y)

Btw så skickas min mobil idag, så imonn eller nästa vecka så har jag den i min hand, då blir det att uppdatera lite musik och sen är allt som vanligt igen woohooo! :)

/ Mikaela


Higher.higher,higher!!!

Vilken bra låt! älskar den :D <333
Sitter hos moa hos nu, blir att sova här :)
Har inte så mycket mer att säga idag ...

/ Mikaela

Snart julafton...redan?!

Hallo! Idag är det 9 dagar kvar till julafton...JULAFTON redan?! shit vad fort tiden går...snart nyår också och vad hittar man på då? joo det blir väl fest någonstans hoppas jag :)

Igår beställde jag iallafall ny mobil, en såndär jag hade förut en svart sony w902, jag tänkte köpa en locktelefon först men jag är helt fast vid min gamla svarta, det var den bästa mobilen jag haft! Så innan den här veckan är slut så är den i min hand ihhh :D

Det var så roligt, för idag satt jag och Frida och väntade bussen hem, vi pratade om P&L....
Och så säger jag till Frida: undra vad som har hänt till nästa P&L...Det kanske inte blir något, vi kanske hatar varandra, vad kommer att hända tills dess? hahah man vet ju inte, jag vet.. jag är helt wierd men jag kan inte låta bli att fundera. Hur mår man då? Har man körkort? har man själmordstankar? har man fetma/anorexia?
hahahahahhaha ja men förstår ni hur sjukt man tänker :) Kan inte låta bli att fundera ;)

/ Mikaela

1,2,3,4.,.

Jappp nu är det bara 4 dagar kvar till lov.

Det är nu snö ute och det kommer att bli kallt hela veckan, nu kanske julstämmningen kommer trots allt?
Ska få ny mobil nu också, jag mår bra och är glad....Ja det rullar på som det ska! :)

Dagen har...

Den här söndagen har bestått av att lata sig i lägenheten och för att pigga upp söndagen så kikade jag på Håkan Hellström live på peace and love 2009, grymt bra! :') <3

imonn är det måndag, men häng inte läpp för det, 1 vecka kvar i skolan tills 3 veckors underbart lov!

/ Mikaela

Blev nått...

blev nått cp med videon under, men det får ni leva med ;)

/ Mikaela

Pigg och glad!

Godmorgon godmorgon, eller ska man säga god middag? Jaja skit samma, jag vaknade vid 10.30 ville ligga kvar ett tag till men hunden var tvungen att gå ut.Gick ut med Arrak sen hem och ge han mat. Är hos syrra hela helgen nu för hon är nere i sthlm på hundutslällning och kikar. Moa sov över här, vi åt godis drack cola och käkade pizza! Självklart kollade vi på idol och ERIK vann!! fyfan vad bra!! inte lite snygg är han heller ;) Nu hoppas jag Moa vaknar snart...jag slänger upp vinnarlåten med Erik Grönwall nu så enjoy :)



/ Mikaela

Galet

Jaaa kvällen igår va ju rätt galen, eller ja den var det! förfest hemma hos Fanny och jag lyckas alltid dricka för mycket som jag säger att jag inte ska göra, jag tappade min brors kamera så den är sönder, nu kommer han att döda mig! Sen efter att vi varit hos fanny så klev på bussen till stan och det var ett jävla liv inne i bussen, alla skrek och hade sig haha. När vi kom till stan så skulle vi gå in på flamingo, jag kom in och var påväg upp för trappen men var tvungen att vända för att hänga av oss jackan, Då tappaade jag min mobil och efter ett tag kom vakten fram till mig sen slängde han ut mig för för jag var för full, ajdå...jävla cp vakt! Så då fick jag gå själv i stan ett tag och det var ju fan läskigt...trodde seriöst att polisen skulle komma och ta in mig i en fyllecell eller nått, fick panik och smsade Moa och Nicklas att de skulle komma ut..Nicklas offrade sig och kom ut fyfan tur det! Sen blev det att åka hem senare.  jaa eftersom kameran är sönder så blev det inga bilder haha....jaja nog om det.

Idag är det fredagsmyyysss och det är så mycket jag ser fram emot!!! När jag kommer hem så ligger min Håkan Hellström dvd i postlådan! :D <3333 sen ikväll är det idol och godis!! Erik måste vinna! :)

jajaj ha en rolig dag för idag är dety FREDAGSMYYYSSSS!!!
ps. jag tröttnar aldrig på att säga det.....FREDAGSMMYYSSS!!!

/ Mikaela

I gotta feeling...

I gotta feeling...
That tonight's gonna be a good night!



FEST PÅ INGÅNG! NU KÖR VI!

/ Mikaela


planer idag...

Mina planer idag är att:

*Gå till stallet och tillbaka
*Sola
*Räkna lite matte
*Ut med hundarna

Och lite av diverse saker :)

/ Mikaela

BESTÄLLD!!!! :D <3

Minnen, minnen, minnen......nu är den beställd! <3



KÄRLEK! <3

LusseKabaré

Nu har jag nicklas, Moa varit och kika på lussekabaré, och det var så värt att se! Egentligen är det bara för soltorgare men med mycket om och men så kom vi in tillslut :) Det var jättebra..haha mycket naket måste jag säga. På slutet så var de flera personer som låg på golvet och speklade "däckade" efter en fest, det var ca 10 personer. I mitten av scenen var det ett bord med en massa saker på ex: Flytande margarin, chokladsås,peppakakor,grädde,juice, en tandborste och tandkräm och lite mer. Sen skulle en och en gå upp borsta tänderna, en tog tandkräm...borstade och spottade ut i en tillbringare, sen gick nästa upp tog tandborsten borstade med margarin och grädde..spottade i tillbringaren. Och så höll det på med alla personer, till slut var det: Snor,grädde,krossade pepparkakor,snus,flytande margarin, juice och chokladsås i tillbringaren, sen till det värsta! Den sista perosnen skulle dricka det tills han spydde! FYFAN VAD ÄCKLIGT! Jag tror han drack ca 4 klunkar sen spydde han i en hink, hahah rätt tufft av han att dricka det där, skulle aldrig jag göra kan jag ju säga :) modigt gjort...eller kanske bara ren galenskap...men underhållning på högsta nivå var det! Det var värt att se lätt!

/ Mikaela

Hemma!

Jaa nu är jag hemma hos syrran, skönt med 2 lektioner idag, det roliga var att proppen gick efter att halva tyska lektionen hade gått så vi fick sluta 20 minuter tidigare, gud så trevligt! :) Så nu är jag hemma hos syrran, få se om hon har tid att skjussa hem mig innan hon åker till jobbet igen om inte så går jag hem. När jag kommer hem så ska jag ut till stallet  så det blir trevligt :) Går nog ut dit. Jag gick dit igår och då var det kolsvart ute, lite halvvidrigt att gå genom skogen när det var mörkt som tusan. Men idag är det ljust så då är det bättre, det jag blev lite förvånad över var att det gick på typ 40 minuter att gå och det är ca 4 km dit från mig, haha nöjd! :)

Btw nu har jag köpt hagabiljett så nu blir det party på torsdag! Blir först hemma hos mig ett tag sen drar vi oss vidare till skräddarbacken, sen senare på kvällen ner till stan! :)

/ Mikaela

Vilken aktiv dag!

Vilken aktiv dag det har varit! Jag slutade skolan 15.50 sen gick jag till bussen, hem sen gick jag 3 km till stallet sen fixade Medias box sen hem igen 3 km. Har nyss duschat och ätit och nu sitter jag här och lyssnar på musik :)
Funderar på att gå och blåsa håret snart, drygt -.- jaja hare!

/ Mikaela

Nu är jag hemma!

Så nu är jag hemma! Jacuzzin piggade upp men jag är fortfarande lite ledsen för att det är skola imonn, men hörrni det är ju bara 2 veckor kvar till lov så nej inte kan man vara ledsen eller...nej det går inte!

Ja vad har jag gjort under hela helgen? Joo jag har hängt med Moa i vanlig ordning men så roligt vi har! Många skrattattacker blir det ju, det går inte attb undvika. Under fredagn var vi och handlade godis sen blev det hem och se idol, mycket bra att Tova åkte ut, HEJA Erik säger jag bara!

efter idol blev det att bada jacuzzi, mysigt som bara den med ljus och godis och självklart coca-cola! ingen fredag utan cola :)

På lördag vaknade jag vid 12, men Moa sov till kl 14.45 gud vad hon kan sova länge...Men när hon hade vaknat så tog vi en tripp till Falun och gjorde typ ..inget haha, jaa vilket liv man har. Det blev donken på kvällen gött!

söndag då? njaa inte så mycket, åkte iväg och solade, hem badade jacuzzi igen, fan vad man kan skratta på en dag alltså.  Åt mat efter det, blev hämtade av brossan och nu sitter jag här! Och nu har jag frågat Vendela och jag får ta media någon dag i veckan, gud så roligt har inte ridit på jättelänge så det kommer bli mycket roligt! Har Media nu från tis-tors den här veckan =) På torsdag kan jag dock inte rida för då är det hagafest WOOHOO! Skoj ska det bli minsann, det är jultema..jag ska inte klä upp mig så mycket jag ska nog bara ha en tomteluva! =) på lördag är det också  fest! Nere i Lindans bystuga kan nog bli roligt det också...

Mycket händer i veckan, alltid trevligt! nu slänger jag upp lite bilder från helgen.


MYS!


Se så brun man har blivit efter solarium! och brunare ska vil bli!
Jag är till höger Moa vänster.


Livet? jo men visst!


KÄRLEK!


Moa goes Hippe!


DONKEN!

Jaaa det var väl typ dom bilderna! hihi :)



Moa du ska veta att det är alltid roligt att vara med dig och du gör min dag guld värd!
Är jag ledsen så blir jag glad när jag är med dig. Aldrig en tråkig stund utan dig och jag är så glad att jag
har dig ska du veta, du betyder mycket ska du veta, du finns alltid där, alltid!
Jag älskar dig! <3 :)


/ Mikaela

Är trött..

Jag är trött, hungrig som fan och imonn är det skola -.- Nu ska jag och Moa slänga oss i jacuzzin ett tag, hoppas det piggar upp!

/ Mikaela

lördag...

lördag..dagarna går fort fram, imonn är det andra advent helt sjukt! Är hemma hos moa, jag håller på att lära mig en dans haha roligt :) Så jag har inte tida att blogga idag, jag bloggar mer imorgon när jag kommer hem. Ha det bra!

/ Mikaela

Ännu en fredag fast utan badminton :'(

Ännu en fredag är här, woohoo! men den här gången är det utan badminton :(

Solade Med Moa idag (Y) Nu ska jag snart hoppa in i duschen sen bär det av till moa, Det blir Idol, pizaa och godis bara för att det är fredag! :) Åker Erik ut ikväll kommer jag ta självmord eller nått, haha men nej han får inte åka ut han är bäst!

Nej ha en bra fredagskväll, det ska då jag ha! :)

/ Mikaela

GODMORGON!

haha godmorgon! inte varje dag jag hinner slänga in ett inlägg på morgonen ;) Jag kom hem vid halv efter att varit ute och gått, så nu har jag nyss duschat och nu väntar jag på att Moa ska komma upp till syrran för hon ska åka med oss. Idag börjar vi med teckenspråk -.- sen tyska sen 3 timmars bild URK! aja höres :)

/ mikaela

Godnatt!

Hejsan nu är jag hemma hos syrran och kommer att sova här inatt, min klocka är ställd på 7.30 imonn. Då tar jag mig ut på en 45 minuters runda med hundarna. När jag kommer tillbaka blir det duschen sen bär det av till skolan. Imonn har vi 3 timmars bild och varje torsdag gruvar jag mig inför det, det är ju bara så himmla tråkigt, det känns som man sitter och väntar ut tiden haha, nej nu ska jag dricka vatten sen dra mig till sängen. Godnatt alla!

/ Mikaela

"Vill man....

Mitt nya citat lyder såhär : "Vill man något så gör man något åt saken,annars så vill man det inte egentligen"
Precis så känner jag nu, Idag var det första morgonen på länge jag var ute och gick. Jag gick täkt runt med Arrak..Och när jag kom tillbaka så kännde jag den här äckliga svettlukten precis innan man hoppar in i duschen, och då vet jag att jag gjort bra ifrån mig. Och mitt citat är verkligen bra...för jag menar att jag vill verkligen bli smal och det har jag velat ända sedan jag gick i 7-an. Jag känner mig oftast inte trygg i mig själv. Så nu är jag på g igen och det känns så himmla bra! jag ska klara det här, det gäller att jag peppar mig själv hela tiden annars kommer jag att trilla tillbaka!

/ Mikaela

Leona Lewis - Happy




Leona Lewis - Happy

someone once told me
that you have to choose
what you win or lose
you cant have everything
dont you take chances
you might feel the pain
dont you love in vain
cause love wont set you free
i could stand by the side
and watch this life pass me by
so unhappy but safe as could be



so what if it hurts me
so what if i break down
so what if this world just throws me off the edge
my feet run out of ground
i gotta find my place
i wanna hear my sound
dont care about other pain infront of me
cause im just tryna be happy, yea
just wanna be happy, yea


holding on tightly
just cant let it go
just tryna play my roll
slowly diasappear, oooh
well all these tears
they feel like theyre the same
just different faces, different names
get me outta here
well i can stand by the side
and watch this life pass me by
pass me by



so what if it hurts me
so what if i break down
so what if this world just throws me off the edge
my feet run out of ground
i gotta find my place
i wanna hear my sound
dont care about other pain infront of me
cause im just tryna be happy
just wanna be happy
oooh

so any turns that i cant see
ill count a stranger on this road
but don’t say victim
dont say anythng


so what if it hurts me
so what if i break down
so what if this world just throws me off the edge
my feet run out of ground
i gotta find my place
i wanna hear my sound
dont care about all the pain infront of me
cause im just tryna be happy
just wanna be happy


Jag kan inte..

hahaha nu börjar jag bli lite smårstörd på mig själv..... jag hittar så mycket fel på mig, jag har märkt att jag går snett så mina klackskor har börjat blivit helt konstiga, och kikade på gamla bilder nyss och insåg att jag vill ha tillbaka mitt hår så som det var innan jag klippte mig, nu har jag bara kort hår och det gillar jag inte. På alla andra växer håret fort som bara den men jag kan spara håret i flera år och det händer inte ett skit :O Vad är det för fucking fel på mitt hår som inte kan växa?!

Och till råga på allt så tänker jag dissa idrotten imonn för vi har dans och jag tänker inte vara med på det, så jag tar sovmorgon och då börjar jag 11.25. Men jag tänker ändå gå upp vid halv 10 då syrran kommer och jag ska ta med mig hunden och ut och gå i ca 1 timme, äntligen!

Och inte nog med det så har jag inte ridit på länge, och jag saknar det som fan! Och jag vill spela badminton också som vi inte heller har gjort på ett bra tag. Jag tror det var ca 1 månad sen då alla spelade tillsammans, har alla tröttnat eller är dom bara lata? haha ja det finns mycket att klaga på ikväll som ni kanske ser :) så där för tänker jag sluta innan jag kommer på något mer jag stör mig på.

/ Mikaela

RSS 2.0