Lördag...

Usch veckorna går så fort fram...halva sommarlovet har gått och jag inte ens hunnit blinka :( eller det känns som så iaf ;O Vet inte vad som händer idag...jag måste in i duschen iaf.

Igår var jag och Bby bara hemma och tog det lungt :) det kan vara skönt det också :)

/ Mikaela

HÅKAN HELLSTRÖM!

UPPDATERING: Kan inte skriva just nu, ska sätta mig och glo på Håkan dvd, så jag skriver imonn :)

/ Mikaela

Ny dag nya tag!

Hallo! idag ställde jag klockan för att jag skulle kunna komma upp. Just nu inväntar jag mamma sen ska vi hämta upp Amanda, sen blir det raka vägen hem till mig. Jag ska slänga mig i duschen sen efter det är det bara att invänta tills hon som ska köpa mina kaniner kommer :)

Sen blir det kupolen med Moa....så jag har nog fullt upp hela dagen idag tror jag nog allt.
Nu ska jag kika Facebook och invänta mor min :)

/ Mikaela

JA! :D

JA! :D idag ringde det en som ska köpa mina kaniner, gud vad skönt att dom får ett nytt hem nu, när jag varken har tid,ork eller lust med dom :) Så det ska bli skönt att de ska få komma till ett nytt hem, imorgon åker dom och jag hoppas dom får det bra :)



/ Mikaela

tomt

Jag tror alla mina hjärnceller har sprungti bort för jag vet inte vad jag ska skriva längre, jag ska nog försöka börja bli bättre igen.

Nu är iaf P&L över för i år, själv hade jag inget band utan bara hängde utanför, men det var bra roligt det också. Vi träffade flok och hade skoj :) Igår avslutades P&L med att Jay-z spelade. Såklart hade man VIP plats högst upp på ett elskåp, där drog vi upp bänkar och satt oss på, klart man såg bra där också! :)

Bby ligger i soffan och slöar och här sitter jag och lyssnar på KENT :)

Imonn blir det kupolen med Moa, måste hitta nå skor och nå linne och skit, usch för att vara fattig.
Har 1000 spänn att bränna upp, wow typ ett par jeans -.- varför ska allt vara så dyrt?

/ Mikaela

RSS 2.0