Min fot är wierd!

Jaa jag är hos Moa och har inte hunnit blogga så mycket. Men iallafall igår när jag vaknade så gruvade jag mig för att gå upp och ut och gå, det var trots allt -22! Men jag tog på mig ton med kläder och drog ut, var hundvakt så Arrak fick också följa med ut han också.

Det tog en timme att gå runt det jag brukar. När jag kom hem så hade jag is i håret och mina ögonfransar var typ bara is haha helt seriöst! Men det roliga var att när jag kollade ner på fötterna för att ta av strumporna så var min högra häl helt blodig! Det var pga att jag hade ett skavsår men jag kände inget när jag väl var ute.

Sen skulle jag ta avmig min vänstar strumpa, och då blev jag chockad för uppe vid tårna var det också helt blodigt. Jag had einte gjort någonting på foten vad jag kunde komma på så jag tog av mig strumpan och kikade, ingenting?! neejj jag hittad einte ett enda litet sår! :O Helt sjukt!

Lika idag när jag gick upp hemma hos Moa för att ut och gå..när jag kom tillbaka så var det lika blodigt då, men fortfarande inget sår?! haha vad är det här? Börjar ju nästan bli rädd. Min vänstran fot är WEIRD. Jaja nått mysko är det iallafall. Nog om det.

Nu sitter jag som sagt hemma hos Moa och väntar på att mamma ska hämta upp mig. Hon skullle handla först så jag anatar att det tar ca 5638566 timmar inna hon är här. Nej men när hon är inne och handlar så kan on komma ut med 2 kassar fast hon bara skulle köpa lite mjölk -.- jaja hon är som hon är haha. Höres!

/ Mikaela


Kommentarer
Postat av: susanna

haha du och dina sim fötter :P nejdå, man fan vad konstigt :S haha jo lisa är ganska duktig på att handla 3 timmar närhon bara ska ha en mjölk xD

2010-01-07 @ 22:24:49
URL: http://susannagjerdet.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0