Grannar som klagar för ingenting?

Alltså gud vad trött man blir. blev så himla arg och störd idag. Jag och Moa sov i syrrans lägenhet själva igår och det ska vi även göra idag. Syrran ringde mig idag och berättade att det var grannar som klagade på att vi förde liv i trappuppgången?! Alltså shit vad var det vi gjorde under hela kvällen? Vi satt inne och pratade sen gick vi ut med hunden en sista vända, sen gick vi in UTAN att skrika och förde liv i trapporna, vad är det med folk idag?! Blir så JÄV*A arg att jag spricka! Vadfan är det med dom? Är dom 80 år eller något sådant? OMG ikväll får vi väl viska till varandra, om inte hålla helt käft!

Jag säger då det, vad klagar dom för? Dom klagar för ingenting, inte ett skit har vi skrikit och hållt på, man fattar ju att det bor grannar brevid liksom? Damp på dom iallafall!!!! :@ jaja orka slösa mer tid på idioter :)

Igår så var det badminton som gällde för fulla muggar! gud vad bra det gick, shit det går verkligen frammåt med allt nu :D Och jag blir så glad, så himla glad att jag vill hoppa och skutta någonstans när man ser att det börjar komma någonstans, det är vad jag har fått för mig och tror faktiskt, så underbart :)

/Mikaela

Kommentarer
Postat av: Toveh

Men ärligt talat lilla gumman. Haha, du och Moa är duktiga på att föra liv... :}

2009-09-28 @ 19:00:59
URL: http://tovehtyckerom.blogg.se/
Postat av: mikaela

haha men seriöst Tove vi skrek ingenting alls, helt sjukt det var därför jag blev så jävla arg! GAH

2009-09-29 @ 16:52:45
URL: http://mikaelagoes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0